Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jul 11 2010, 06:22 AM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 11-July 10 Потребител N: 3889 |
Ми наистина да се опиша не е толкова лесно така че накратко:
Казвам се Никола от Свищов съм на 13 и слушам всякъкъв вид музика от хард рок до индъстриал. Най много ми харесват Metallica, Iron Maiden, Manowar, White Wizzard, Slayer, Megadeth, Judas Priest, Rammstein. Заинтересуван съм в свиренето на барабани и с няколко човека не че ще правим група ама ще си свирим заедно, все пак една музика слушаме. Извън теми за музика, може да се каже че съм футболен фен. Не познавам много метъли от свищов (май защото няма много такива) така че който е от Св да пише |
|
|
|
Jul 11 2010, 10:53 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 |
Ехее, още си лапе, пък доста тежко го даваш!
|
|
|
|
Jul 11 2010, 01:30 PM
Коментар
|
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 11-July 10 Потребител N: 3889 |
Ехее, още си лапe.
Ми честно казано в свищов метълите са 10% над 15г 40% 12-15 г а останалите са само от началните курсове дето викът само метъл ама не знаят кой е ози, знаят само slipknot ПС: Майка ми и баща ми са метъли така че каквото и да искам чуят ли думата метъл казват добре |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 06:22 AM |