Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
82 страници V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Game Guide, Любима игра, на коя игра сте да бест :)
abydos
коментар Jul 22 2010, 06:11 PM
Коментар #1951

Група: Потребители
Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

В огромна грешка си, но сам си преценяваш. Ти губиш в крайна сметка smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
PitBull
коментар Jul 22 2010, 06:45 PM
Коментар #1952

Просветен

Коментари: 444
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3316

Ако смяташ това, че ще им напълниш гушката с още 60 незаслужени $ за победа, предпочитам да губя...

--------------------
If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.

+Quote Post
crazyfan_metal
коментар Jul 23 2010, 12:07 AM
Коментар #1953

Просветен

Коментари: 329
Регистриран: 14-May 07
Град: The Netherworld
Потребител N: 2076

Доста нови неща има в ск2, най-голямата промяна имо е ъпхила. Друг е въпросът дали си заслужава 100+ лева.

--------------------
Цитат(parcaleste @ Jun 15 2008, 12:03 AM) *
Нема по-смешна и прехвалена банда от СЕПУЛТУРА (освен ПАНТЕРА, всъщност...)

Цитат(DISSIDENT AGGRESSOR @ Jul 31 2009, 01:44 AM) *
А "Show No Mercy", e най-тъпия им албум.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jul 23 2010, 09:36 AM
Коментар #1954

Архидемон

Група: Приятели
Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(PitBull @ Jul 22 2010, 05:43 PM) *
Надушвам отвратителна сапунка с тия холивудски лиготийки дет са наблъскали трейлърчето.
Визията си е хай-тек, но на моменти си личи тук-таме някой кадър как не са го изпипали и става даже грозничко и някои ръб или грозна текстура ти се набива на очи. Могат и по-добре. Изобщо тия тийзърчета да ги бяха понамалили за сметка на качеството. По-малко сълзливи моменти.

И кво излиза накрая - 10 филмчета повечето от които вече всеки ги е гледал на ютюб и 10 мисии (само на терана) 60 долара, моля. Да бе. Само за мултиплейъра си струва, макар че впечатленията ми от бетата преди два месеца не са възторжени. Не че не си бачка играта или не е балансирана, напротив изпипана е, просто новото в нея е графиката и по два юнита на раса. Другото си е същото от 1, ако не и поразвалено.

Не може само с бюджет, Близард. Намерете си творци.

Усещам, че леко негативен звуча, което не ми е присъщо, но тия съвсем вече ми лазят по нервите.

Това дето ти изглежда неизпипано вероятно е защото "much of the footage in the new trailer isn't from the pre-rendered cinematics but actual in-game cutscenes", което е супер яко. А това, че зарязаха Kerrigan е едно от най-важните събития в SC историята и е нормално да се изтъква и за напред. Първо, защото е the queen bitch of the universe wink.gif, второ защото Raynor е най-главния герой в Wings of Legacy, а на него целия му живот се върти около това. Освен това има спекулации, че някъде в бъдещето ще намерят начин да "излекуват" Керигън, но кой знае... ще видим, може би.
Що се отнася до мисиите, отново се изказваш неподготвен.

Guest-16: For the Campaign experience, will there be variation for future play throughs?

ChrisSi: Yes, one of the things we're really excited about with the campaign of Wings of Liberty is that players can make choices as to which missions to do next, what technologies they want to upgrade their army with, and so on. We think there's a lot of replayability in this huge campaign (29 missions) and players will get a ton of play time just with the campaign and some replayability

Новото било по два unit-а?

P: Colossus, Immortal, Mothership, Phoenix, Sentry, Stalker, Void ray, Warp prism
T: Banshee, Hellion, Marauder, Medivac, MULE, Raven, Reaper, Thor, Viking
Z: Corruptor, Brood lord, Infestor, Overseer, Roach, Baneling

Да не говорим за macro механиката (chrono boost от Nexus-а, Inject Larvae от Queen, call down MULE от Command Center-a), както и подобрения pathing и ai на unit-ите, watch tower-ите, high-yield минералите, warp-in технологията, новите умения на старите unit-и, системата за bonus damage срещу определен armor type, multiple building selection, неограничени unit control-и, smart casting и куп неща, които не се сещам в момента.

+Quote Post
abydos
коментар Jul 23 2010, 11:21 AM
Коментар #1955

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

Ultralisk, blink, zealot charge, concussive shells, nydus worm, creep tumors и т.н. и т.н. Абе направо си е същата игра с по-хубава графика smile.gif

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jul 27 2010, 09:58 AM
Коментар #1956

Архидемон

Време е wink.gif

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jul 27 2010, 10:44 PM
Коментар #1957

Архидемон

suicide.gif

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 1 2010, 09:51 AM
Коментар #1958

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Не знам дали има такова нещо като перфектна игра, но Blizzard отново са се доближили до представата ми за такава. Сингълът на Wings of Liberty е епична работа, но от Chris Metzen друго не може да се очаква. От всички 26 мисии няма две еднакви, а и са поразчупили геймплея с ъпгрейдите през оръжейната и лабораторията. Рейнър и Финдли са култови отвсякъде! Единствено малко попретупаха образа на самата Кериган, но по всяка вероятност в Heart of the Swarm ще компенсират. Краят ме изкефи максимално и пет пари не давам, че някой ще го нарече захаросан и холивудизиран. Особено имайки предвид катаклизмите, които предстоят...

За мултито мога само суперлативи да изкажа. Расите ми се виждат доста по-балансирани в сравнение с появата на оригиналния Starcraft навремето. Може би зергите са с една идея прецакани заради необходимостта ръчно да се създават допълнителни ларви, както и заради това, че балоните не са детектор по начало, но там всичко вече си опира до добро микро. Доста полезни нови единици са вкарани и липсата на премахнатите не се усеща. Играта е станала още по-бърза и динамична, улеснен е контролът. Не проумявам защо им беше да сменят познатите hotkey-ове, но здраве да е.

А, и саундтракът на Glenn Stafford кърти де що има! С филхармония и хор просто са други нещата.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Aug 1 2010, 02:03 PM
Коментар #1959

My Name Is Mud.

Група: Metal World Conclave
Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

^Ицо, сега какво? Хиляди безсънни нощи biggrin.gif
Аз от две седмици се разцепвам на това, и да си призная, не се бях засядал толкова на компа от доста време насам - KVLT!
Да си призная, аз се блазня дали да дръпна Star Craft-а.. Не съм фен на този тип стратегии, но като видях няколко ревюта наточих лиги evil.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 1 2010, 02:16 PM
Коментар #1960

Рицар на върховен дом Сянка

Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Аз си чакам финансите, за да си позволя Старкрафта...120 кинта са си 120, пък и ъпгрейд на компа ще се очаква...иначе по каквото чувам си е много стабилно.

--------------------

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Aug 1 2010, 02:21 PM
Коментар #1961

My Name Is Mud.

Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

Единствената причина, заради която ще направя ъпгрейд - MAFIA 2!

--------------------

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 1 2010, 02:35 PM
Коментар #1962

Архидемон

Ицо add-ни ме да се засечем в батълнет най-накрая.
ShadowWalker
255

Аз съм в депресия щото имам collector's-а, а не съм изиграл campaign-а още. Първите 3 ги изиграх на бързо, но ми насича нечовешки. Не играя почти никакви игри от край време, но заради крафта ще трябва да взимам по-свястна видеокарта, няма начин.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 1 2010, 02:40 PM
Коментар #1963

За по-бюджетно мога да ти препоръчам това http://plesio.bg/svga-c-69977735/5670-vga-...b-p-281759.html , ако не си си избрал вече. Аз поне тази смятам да си я гепя smile.gif

Аз като бюджетен ще я карам с AMD Athlon II x3 435 и 2 гб рам ддр 1333 (най-вероятно на Кингстън), пък по-натам процесорът сигурно ще се ъпгрейдва, засега ще си върши работата..

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 1 2010, 02:53 PM
Коментар #1964

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Супер секси е кампанията. Много ме кефи това с ъпгрейдите и рисърча в кораба, защото можеш така да си нагласяш единицте според стила на игра. Самата история е представена супер яко с всичките кътсцени и после разговори с разните персонажи. Някак си очаквах да има повече места, където трябва да се прави избор, въпреки че и така се накефих, че пак мога с едно превъртане да изиграя всички мисии. (То на практика май само предпоследната е една мисия или друга?) Маааааааааааааааааааалко ме издразни краят, защото на фона на другите филмчета беше удивително неекшън.

Тъпото е, че на тоя лаптоп с мега компромисната му видеокарта върви мега зле. Всичко на минимум и пак сече и някви текстури просто ги няма хахаха....

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 1 2010, 03:19 PM
Коментар #1965

Balance Guardian

Цитат(Sw1tched @ Aug 1 2010, 03:35 PM) *
Ицо add-ни ме да се засечем в батълнет най-накрая.

Готово, Боби. Там съм WarriorOfIce, както може да се предположи. happy.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 1 2010, 08:07 PM
Коментар #1966

Архидемон

^Трябва и номера си да пишеш (мишката върху аватара и ще ти го покаже)

Цитат(scion_of_storm @ Aug 1 2010, 03:40 PM) *
За по-бюджетно мога да ти препоръчам това http://plesio.bg/svga-c-69977735/5670-vga-...b-p-281759.html , ако не си си избрал вече. Аз поне тази смятам да си я гепя smile.gif

Аз като бюджетен ще я карам с AMD Athlon II x3 435 и 2 гб рам ддр 1333 (най-вероятно на Кингстън), пък по-натам процесорът сигурно ще се ъпгрейдва, засега ще си върши работата..

Мне, за по-тънък бюджет става дума. Баща ми изкопа няква 8500gt, с която на low всичко върви мега добре и това ми стига, проблема е, че не е читава и се скапва от време на време, но тия дни ще ми даде 1-2 подобни и все някоя се надявам да е ок. Измъчих се досега, пробвал съм на 3 много кофти видео карти. На 6200 turbo cache върви на low само ако играеш най-много 2в2, най-много на 1280х1024. На вградена 7025 абсолютно нищо не става без да е като комикс, дори менюто. Изненадата е, че най-добре от 3-те беше intel gma 950, с която на low и 1680х1050 е поносимо дори на скромно 3в3. И все пак като пробвах 8500gt не можах да позная играта, свикнал съм всичко да е бавно и с лека латенция до пълен спек.

Процесора явно не е особено решаващ, защото на dual-core 2180(клокната на 2.66), на x3 425 (2.7) и на новия звяр i5 750 (клокнат на 3.5) върви по същия начин и само зависи с коя карта е.

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 1 2010, 08:55 PM
Коментар #1967

Хммм, ако се поразтърсиш из купувам/продавам на дата, сто процента може да намериш някое 8600 или нагоре (е, едва ли 9800) за 40-50-60 кинта.

То при процесора по квото четох са се оакали малко близърд - повече от двуядрени машини не отчитат, ти ако искаш си имай шестядрен феном примерно, ще ти ползва само две. Така че има логика той да не е особено много желания компонент...да не говорим, че 2.4 дуокор (препоръчания) вече е многократно надграден като продукт.

Аз с моя монитор няма да го играя на повече от 1280х1024, това ми е максимума така като гледам, тъй че не ме притеснява, че ще съм примерно 'само' с 2 гб рам. Не съм геймър, запален по HD 2000+ резолюция на 24 инчовка и ултра сетингс.

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 1 2010, 09:24 PM
Коментар #1968

Balance Guardian

Цитат(scion_of_storm @ Aug 1 2010, 09:55 PM) *
То при процесора по квото четох са се оакали малко близърд - повече от двуядрени машини не отчитат, ти ако искаш си имай шестядрен феном примерно, ще ти ползва само две.

В интерес на истината, не се сещам за много (да не кажа николко) игри, които да са оптимизирани за повече от две ядра, тъй че е малко прекалено да се твърди, че Blizzard се били "оакали" в тази област. Не е лесно да се разбие на нишки едно реално приложение. А така или иначе добрата гейм производителност винаги е зависела предимно от видеокартата.

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 1 2010, 09:28 PM
Коментар #1969

Еми не знам, но трябва да помислят върху това, макар че са по-'средна' ниша геймърски ориентирани. Игра през 2010, средата, би следвало логично да е оптимизирана за повече от две ядра. Не, че аз съм тръгнал да имам quadcore или нещо подобно, но завбъдеще ще е добре.

--------------------

+Quote Post
prayer4eto
коментар Aug 1 2010, 10:16 PM
Коментар #1970

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

^ Пишеш едно писмо на съпорта на Blizzard да го имат предвид за следващата част и ще се оправи работата wink.gif

Аз сериозно се замислям за смяна на 6-годишната щайга smile.gif))

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
ZerraX
коментар Aug 1 2010, 10:43 PM
Коментар #1971

卐 Misantr☣p☣lis 卐

Коментари: 2524
Регистриран: 4-November 08
Град: Valhall
Потребител N: 3087

Абе аз при машина:
Pentium 4 на 2.8 GHz
1k RAM
video nvidia 9600GT
си я подкарвам почти перфектно при всичко на Low biggrin.gif Очаквах да не тръгне, но останах приятно изненадан. Бнет и мулти няма да се играе, но поне кампанията мога да играя, а тя е интересничка.

--------------------
ЛастФМ ~,~ Soulseek acc: ZerraX - not active now.

Shareable Stuff: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

[updated: 31.07.12]
FuЦк! It's too kvlt to be trve!

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 1 2010, 11:02 PM
Коментар #1972

Архидемон

Дам трябва си видео карта...не е като Brood War дето сигурно и на gsm отпреди 5 години може да тръгне biggrin.gif

Час по информатика - момичетата ровят по мейлите и сайтове за запознанства, момчетата цъкат SC, GTA2, CoD и т.н. ех спомени...

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 2 2010, 06:17 AM
Коментар #1973

Balance Guardian

Цитат(Sw1tched @ Aug 1 2010, 09:07 PM) *
Трябва и номера си да пишеш (мишката върху аватара и ще ти го покаже)

986 tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар Aug 3 2010, 09:35 PM
Коментар #1974

Witcher

Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Тия Близард ви изядоха душите. Аз ако съм на вас ще направя един плакат с надпис "Върнете ми парите, живота и девствеността... всъщност последната ми я вземете!" и ще ходя пред централата на инстанция гладна стачка да правя.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
sharon
коментар Aug 3 2010, 09:42 PM
Коментар #1975

Oryctolagus Cuniculus

Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Потребител N: 1112

^ Нали, нали, и аз това повтарям. openwidehug.gif Кофтито е, че когато изкарат една конкретна трета част (*ръси сол*), ще се затворя за света и ще позволя на същите мегакомерсиални торментори да си завземат каквото решат. laugh.gif

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 3 2010, 09:53 PM
Коментар #1976

Архидемон

^^пфу Blasphemy!

^ За Zerg съм съгласен, наздраве... FOR THE SWARM icon_headbang[1].gif

Ицо, нещо ме игнорваш в батълнет като пиша или някой играе с твоя акаунт?
:емо:

+Quote Post
ZerraX
коментар Aug 3 2010, 10:17 PM
Коментар #1977

卐 Misantr☣p☣lis 卐

Коментари: 2524
Регистриран: 4-November 08
Град: Valhall
Потребител N: 3087

Хубава, но кратка кампания. Супер против съм безкрайните продължения... очаквам 2, дано си останат толкова. Края на кампанията не ми хареса.. изсмукан от пръстите направо. КЪДЕ Е ДЮРАН СКАПАНАТА ПЕЧКА? нито думичка за тоя парцал. А тия тостери ми надуха главата с тва "блябпябпябпя IN DA VOIDDD~". Някви пророчества някъви ра'оти... очаквам да извадят мечовете и да почнат кръстоносен поход лол... Фентъзи-sci-fi ? А с тия кредити се чувствам като в банка... иначе ХЕРКУЛЕС РУЛЗ! Най-лудия персоваж е Вуду идиота Таш... хау ар я мааан? xD Абе очаквах повече от кампанията, но пак след толкова време съм що годе доволен.

ПП: Piracy is a virtue.

--------------------
ЛастФМ ~,~ Soulseek acc: ZerraX - not active now.

Shareable Stuff: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

[updated: 31.07.12]
FuЦк! It's too kvlt to be trve!

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 3 2010, 10:26 PM
Коментар #1978

Архидемон

Цитат
We’re pleased to announce that within one day of being on sale, StarCraft II sold more than 1 million copies worldwide, making it the bestselling PC game of 2010 in under 24 hours of availability. By the end of the 2nd day, it had sold a total of 1.5 million copies worldwide, setting the record for fastest-selling strategy game of all time. We want to thank everyone who turned out for the midnight launch events around the world, and everyone else who has already picked up or downloaded a copy of the game, for making StarCraft II the biggest PC game launch of the year.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Aug 4 2010, 06:11 AM
Коментар #1979

Balance Guardian

Цитат(ZerraX @ Aug 3 2010, 11:17 PM) *
КЪДЕ Е ДЮРАН СКАПАНАТА ПЕЧКА?

Не гледаш внимателно. Доктор Наруд според теб кой е всъщност? happy.gif

А ако се замисли човек, краят има доста смисъл, защото предлага единствения вариант за някакъв съюз между расите срещу настъплението на Ксел Нага.

--------------------

+Quote Post
Sw1tched
коментар Aug 4 2010, 09:42 AM
Коментар #1980

Архидемон

whistle.gif

+Quote Post

82 страници V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 21st June 2025 - 08:24 PM