![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Защото е много зарибяващо вкусна.
Защото през лятото е такава скука, а има много време, докато зимата е доста по - интересно, но време никакво ? (аз се досещам защо, де, ама, все пак :Д) -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Не е така
![]() Защо слънцето зарежда някои с енергия, а от други отнема? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Слънцето само облъчва, другото е въпрос на дилър. : )
Къв е цвета на очите на виаграта? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Тя е едноока!
Защо не играем по правилото ? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Защото чуждите правила не са за всеки.
Защо толкова бързо забравяме колко лесно е да се обича истински? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защото животът е скапан. (шегувам се
![]() Защо не мога(не искам) да си пусна друга песен?? Допълнение: Ne - Yo - Beautiful Monster ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо не споделиш коя е?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Що е нужно да сте толкова глупаво флудещи!?
'другите като го правят, що да не го правя и аз' ...щото ти се оливаш. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Щото без флуд не може...... Блъде айде да ходим да пием някъде
![]() Защо трудно свалям мадами? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Защото не разполагаш с качествени тухли, явно.
Защо тая вечер всичко се скапва ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Щото така е редно
^^Защото не сме излезли да пием {} Защо не можем да овладеем времето? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото нямаме пари за часовници.
Защо е такава горещина ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Защото сме в ада а там е горещо
![]() Защо кофеинът не може да мотивира а само ни държи будни? -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защото не трябва!
Защо не ми се спи? ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото ставаш късно
![]() Защо си даваме сметка за всичко? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Защото не се концентрираме в нещо!
Защо всички в БГ мислят, че знаят, и могат всичко? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 1-August 10 Град: Русе Потребител N: 3911 ![]() |
Щото не знаят нищо и нищо не могат.
Защо времето тече напред, а не назад (живота да започва със смъртта и да свършва с раждането)? -------------------- "I'd rather die on my feet than live a life on my knees."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото животът си продължава и след смъртта, умираш само физически. Времето... дали наистина посоката му може да се приеме като 'напред' и 'назад'. Неразбирайки хода му, поставяме контрол върху него с разни определения. Това е илюзия, която ние сме си създали, иначе бихме се побъркали, ако виждахме миналото, настоящето и бъдещето в едно.
Защо има толкова много фенове на безвкусната музика и по-точно на Лейди Гага!? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Защото е скандална, върти задник на клиповете и тийновете имат нужда от нов идол след Бритни.
Защо всички момичета с големи цици са толкова кухи? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото или мислят, че като имат цици може и да нямат мозък, или са възпитани зле, или са си кухи лейки.
Защо не може всяка вечер да е така дяволски приятна ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 1-August 10 Град: Русе Потребител N: 3911 ![]() |
Защото в противен случай приятното щеше да се превърне в ежедневие и да загуби чара си.
ъъ... Защо бухалите по подразбиране са умни? -------------------- "I'd rather die on my feet than live a life on my knees."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Защото когато дядо Боже е дал на врабчето малко мозък и способността да подскача сякаш е на метамфетамини, бухалът/совата е помолил ненужното движение да бъде заменено с големи очи, с които да вижда всичко през нощта, както и смирени движения и сериозна визия, с които да изглежда сякаш изучава и обмисля всичко около себе си.
Оставяйки личните желания на бухалите... фолклорът свързва совите с нощта, правейки асоциация с всички "нощни птици" сред хората - магьосници, учени и тайнствени мъдреци. Защо? -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото тези персони се вихрят явно през нощта, както и совите!
Защо некои неща се случват толкова бързо, колкото никога не си мислил че е възможно? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Защото някои неща са решени в друго време, просто не си спомняме за това.
Защо продължаваме да се залъгваме, че разумът е над всичко? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото така ни харесва.
Защо някой (или нещо) не унищожи всички компютри ? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Защото после ще си има разправии с Warrior Of Ice....
![]() Защо вече 5-ти ден мъча солата на Helloween - The Dark Ride и все сбърквам някъде... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото любовта ни е твърде силна и те разсейва ;р ;р ;р
Как може ябълките да растат по дърветата и да ни целят така злобно, падайки? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Защото ти е кофти таблатурата или защото злия китарист на Helloween само с мисълта си кара пръстите ти да грешат
![]() ^По-добре ябълки, отколкото дини... примерно. Защо в Москва има пожари ? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото температурите са високи (ако говориш за горските пожари). -- > цък
Защо ли съм толкова тъпа, че да си прекъсвам съня, за да изляза, а в крайна сметка все още да чакам ?! ![]() ![]() Защо в момента не вали, а грее слънце? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Защото валя достатъчно в последно време.
Защо не липсвам на никой напоследък? -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:48 PM |