![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Children of Bodom
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Metallica, Anthrax, Queensryche.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Ози пък що да се разпада?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ако го приемем буквално, по-скоро бих попитала "накъде още?"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ози пък що да се разпада? Защото от години вече е смешен. Примерно. -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Мри.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
И двете.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
ЦОБ най-много се осраха. Време им е.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Ужас убихте ме с тоя пост бе хора. Първо Металика въобще не са групата, която трябва да се разпадне, те далеч имат още много да показват на света, дали стила е различен или не е все едно губят едни фенове печелят други, но като музиканти те имат страхотни идеи и качеството на музиката им далеч все още надминава повечето останали групи, кой може да се похвали с такива добри рифове и такава стегната структура на песните? Освен това St. Anger е добър албум. Да различен е, но не значи лош. Има доста добри парчета там, а аз лично го харесвам целия. Саунда е малко странен защото (за тези които не знаят) не е миксиран професионално по начина по който са обработвани и другите албуми, нарочно е оставен по-натурално, защото идеята на Металика е била (по-скоро беше, защото благодарение на сайта, който бяха създали тогава всеки можеше да стане свидетел на записването на целия албум, като имаше ъпдейти всеки ден така че отблизо имах възможносста да наблюдавам това, с което вие само спекулирате в момента) да звучи като гаражен запис, като един приятелски джем. И при това положение, и при положение че те загубиха голяма част от феновете си е малко странно да обявите албума за комерсиален. Първо в един комерсиален албум песните са по-кратки, спазва се определена структура на подреба на песни, на вътрешна подреба на рифове и отделни секции от песните и се получават приятни и яки парчета пълни със заряд, които са приятни за слушане на всички и феновете не мърморят, а НЕкомерсиалният албум съдържа странни песни, дълги песни, с не така стегната и ясна структура, даже забележете няма сола(колко комерсиално!!! та нали всички албуми имат сола???), и песните не харесват на мнозинството и далеч не са това което хората искат да чуят, значи къде отива комерсиалното? А колкото до това че бил съобразен с модните за периода стилове, не знам до колко е така, но в края на краищата е трудно да слушаш един тип музика, и да не се повлиаеш малко или много и е нормално когато цялата музикална сцена се мени постоянно, а с нея и твоя музикален вкус, да се сменят до някаква степен и настройките ти за свирене. Все пак ясно е че като пише музика човек се вдъхновява от едно или друго, и няма начин да е другояче, макар аз все пак да не откривам прилика на Металика с който и да е
![]() Съжалявам за дългия пост, но отговарях на много обвинения относно Металика в повече от едион пост и ми се искаше да ги обхвана всичките, разбира се нищо лично само мнение ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Първо в един комерсиален албум песните са по-кратки, спазва се определена структура на подреба на песни, на вътрешна подреба на рифове и отделни секции от песните Общо взето, все неща, които ги има и в "St. Anger". ![]() няма сола (колко комерсиално!!! та нали всички албуми имат сола???) Всъщност, да - комерсиално е, тъй като тъкмо солата са най-тежкият за възприемане елемент от страна на редовия музикално всеяден представител на MTV културата. И не всички албуми имат солата - само повечето метъл такива. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 1-January 10 Потребител N: 3687 ![]() |
Cannibal Corpse. Kill беше зле, Evisceration Plague още повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 17-February 10 Потребител N: 3740 ![]() |
Sepultura без Max и Igor нищо не струват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3782 ![]() |
Metallica... тва е групата, която просто трябва да заличи съществуването си, след всички тия излагации. Иначе мисля че и Anthrax трябва да спрат скоро. Тоя Джон Буш проваля целия имидж, стил и горе-доло всичко в групата. Добре си бяха с Беладона, ама сега са срам и позор, но ще ги видиме на Sonisphere де.
-------------------- ![]() Sex with Satan, excommunication! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Проблемът в Anthrax се нарича Scott Ian. Това леке не е писало добра музика от 20 години.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Педалика. Тия там, идиотите с маски Слипнот. И ЦОБ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Тия там, идиотите с маски Слипнот. Те поначало не е трябвало да се пръкват. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Voivod, според мен. Вече го дават по инерция, а и смъртта на Piggy обезсмисля всичко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Deep Purple. Нищо не остана от тази група вече и е излагация да продължават само с едното име.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Велика тема, заглавието е объркал пича само. ''По добре ли е да се разпаднат М, или да'' тва е по-подходящо!
А иначе, кои по дяволите сме ний, че да обсъждаме, защо е по добре да се разпадне която и да е група. Особено се възхищавам на тези ''елементи'', които искат това да се случи с МЕЙДЪН, МЕТАЛИКА, ПЪРПЪЛ, не мога да преценя само дали са прекалено възвишени, или просто малоумни?!?! -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 21-March 10 Потребител N: 3777 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Хаиде и аз...то сигурно много хора вече са ги посочили,но нека и аз размахам показалец.
Найтуиш.Просто няма смисъл-вече не ги слушат и половината от хората които ги слушаха докъто бяха с Таря.Не казвам че останалите от групата са добри музиканти,напротив страхотни са,обаче напоследък се попрепълни с групи с подобно звучене,а с тоя кофти вокал сега... -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:01 PM |