![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Алоу, на мен ми липсваш!
Що природата се подиграва така с нас? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Щото няма с кого друг, а и ние й се подигравахме достатъчно.
Защо тя винаги ни дава нов шанс? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Защото има кръговрат.
Защо male-половите са ебати и путките понякога? -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Защото имат п*шки.
Защо е трудно да си промениш характера? -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не е трудно, важно е да знаеш как. Уж.
Ъъъъ що всички ги е страх от паяци, като са тоооолкова сладки ;< -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Защото нямат смелост да се уверят, че са такива, въпрос на вкус.
Защо има един останал лебед на морето посред лято!? Това не е нормално. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Щото явно на лебедите им е дошъл вече акъла в главата.... ;p
Що в Монтана са толкова некадърни шофьорите ![]() (Дано момиченцето на татко да отговори...) ;Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
В коя Монтана брато? Ако е нашта, е явно, защот е в България, а тук всички се мислят за АНАКИН СКАЙУОКЪР
Защо по дяволите е така? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
^ Защото на някои хора им е по-лесно да се мислят за този и онзи, вместо да се погледнат в огледалото и да си признаят, че имат проблем със себе си и впоследствие с останалите около тях.
Що в Монтана са толкова некадърни шофьорите ![]() (Дано момиченцето на татко да отговори...) ;Д Защото в Монтана по-голямата част от населението са мързеливи пияници (не само тук е така!). А ако не пият (рядко се случва), то тогава са си природно глупави (не са съумели да развият умствените си възможности, а причини- много). Мързелът му е майката. Като не можеш да си вземеш книжката, ходи пеша или хвани такси(не че има гаранция, че ще попаднеш на свестен шофьор,но... ). Защо юли месец буквално отлетя? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Защото идва август - времето на фестивалите.
![]() Защо никой не знае името на човека измислил мастилото в днешния му вид? А химикалката е едно такова прекрасно достояние на човечеството и буди такова умиление у мен. Та? -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Защото хората днес са прагматични същества и не им дреме за мастилото, стига да го има.
Защо понякога не знаем какво да кажем? ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото ни се прави секс.
Що понякога правим секс сгрозни хора> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
Защото все някой трябва и тях да ги ебе.
Защо толкова малко жени гълтат? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Верно ли са малко бе? Сори за оф-а, ма не мисля, че са малко...
Защо разтройството е често бе? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото стомахът ти се обръща на 180 градуса след спускане от пързалката в акваполис ХД Оффф, къв майтап, това ми се случи днес... Та, защото има вирус, за това.
Защо все се запознавам със супер странни типове? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото те преследват.
Защо мъжете трябва задължително да правят секс с някого, за да са щастливи? -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^То и жените така..?
Защо слънцето няма бутон за регулиране на жегата? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поради същата причина, заради която няма и против студа ХД
Защо човек понякога се хваща от половин чаша алкохол, а друг път му трябват повечко, за да се напие? (и в двата случая не е пил на празен стомах). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Зависи от компанията, и от настроението
Защо някои индивиди като седнат и се наливат като невидели, и след един час са под масата? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Защото държат да се изтъкнат като големи пиячи.
Защо 21 Век е е*ахти и острова на Цирцея? -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защото така е интересно.
Защо зайчетата (8те класове) тази година си рисуват кръгче на стената и го ритат? ![]() Вярно е, че топките са забранени, но не си спомням да сме спазвали точно това правило миналата година. ;d /Аз ли не съм добре или пък хората стават все по-изобретателни?! / -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото си ограничена
Що е толкова яко да се напукаш със старите приятели, я на футбол, я на алкохол бе ;д -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото се случва рядко.
Защо хората са така озлобени? Наясно съм, че обстоятелствата правят човека, но не е невъзможно да се извисиш над скотския начин на живот. И все пак малцина са тези, които го правят. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ти от тия нескотските разбирания ли се имаш? ;р
Я поясни защо. ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ама ти от тия нескотските разбирания ли се имаш? ;р Вълчо, разбира се, че имам животински инстинкти. Не се срамувам. Но въпросът е, че умея да контролирам някои от тях. Аз съм човек- присъщи са ми и първичността, но и душата, разумът. Трябва ли да ти развивам някаква философия, за чийто смисъл ще останеш сляп? Животът учи. Не искам да ти давам личен пример (има причина). Приеми думите ми както намериш за добре. Дали ще ме вземеш на сериозно или ще се подиграваш с казаното, само защото не го разбираш, е твой проблем. Нямам лоши чувства към теб (и не се заяждам! ). ![]() "Ключът към щастието е да разберем, че важно е не какво ни се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва." Кийт Д.Харел По темата: Защо е студено? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Toва, че имаш някаква там битова драма, която си преживяла/наблюдавала и я загатваш при всеки път, когато ти кажат, че си неопитна, не те прави изпатила и мъдра. Сляп съм за простотията ти, но за другото може да поспорим. Не се заяждам, надценяваш се яко просто.
Ако беше истински изпатила, точно ти, нямаше да получаваш оргазъм още 20 години от нервни кризи... По темата - щото си без бельо ;д Що е толкова яко да преядеш в мк доналадс и бай ти Динко да ги къса на шах в градската ;д -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Защо хората вече не пишат тук?
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Защото темата е малоумна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Защо когато спрем да мислим и разсъждаваме, смятаме нещо за малоумно? Понякога ни е случва да съзерцаваме една прекрасна картина, един прекрасен пейзаж, тогава спираме да мислим, спираме да бъдем, защото съзнанието ни е откраднато...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:36 PM |