![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Чувстваш се пренебрегната.? ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Да, направо съм обидена.
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
На 09.08.2010 си организирахме няколко човека една разходка до крепостта "Сторгозия".
Беше много хубав ден като пристигнахме там към 17 : 00 часа и веднага седнахме да починем на сянка, след като минахме дългия път до крепостта (половин град път до Кайлъка, след което още 20 минути ходене и за капак още 10 минути по един баир нагоре). Изпушихме по някоя друга цигара, след което решихме, че ще навлезем в руините на старата крепост, когато слънцето малко се поскрие. Поседяхме така известно време и аз реших, че ми се приключенства, затова тръгнах да изследвам много пътечки. Тръгнах нагоре с нож в ръка и една тояжка. Доста интересни неща видях : Няколко изоставени къщички и барачки, уникално красиви пейзажи и необичайни предмети. Подкрепям и с малко снимков материал ![]() Призрачната порта http://prikachi.com/images/322/2418322P.jpg Какво прави тая врата там ?! :д http://prikachi.com/images/324/2418324b.jpg Една от няколко изоставени и полуразрушени бараки http://prikachi.com/images/325/2418325y.jpg Как съм минал по тия камънаци, не ме питайте ;д http://prikachi.com/images/328/2418328D.jpg Нищожеството на далечния град ![]() http://prikachi.com/images/329/2418329h.jpg Красота ![]() http://prikachi.com/images/331/2418331H.jpg Ето и една моя снимка на самата крепост http://prikachi.com/images/347/2418347E.jpg В крайна сметка от 19 до към 21 седяхме на крепостта и бистрихме философски разговори. Залезът беше красив. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
тц, тц, тц.
Евала Зомби, яко е на разходка сред...навънка ;р ..и сега очакваме... "Daddy`s girl: Леле изкарал си си страхотно, браво, много добре, само дето сте били само мъже и вие сте гадна смрад. Мразя ви. ААААА! Sile: Елел прекарал си чудесно, страхотно. Много се радвам за теб. Вярвай в себе си и ще идеш пак там. Вярвай и в Господ, той е посоката! Той е и пътя." Сори, лека нощ ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Хахахах
Обзора на събитията ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
тц, тц, тц. Евала Зомби, яко е на разходка сред...навънка ;р ..и сега очакваме... "Daddy`s girl: Леле изкарал си си страхотно, браво, много добре, само дето сте били само мъже и вие сте гадна смрад. Sile: Елел прекарал си чудесно, страхотно, прекалено добре. Вярвай в себе си и ще идеш пак така. Вярвай и в Господ, той е посоката!" Сори, лека нощ ;р Хаха, уби ме ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Цитат Какво прави тая врата там ?! :д http://prikachi.com/images/324/2418324b.jpg Т'ва ми напомни филма ''Астерикс и Обеликс - мисия Клеопатра'' ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Какво прави тая врата там ?! :д http://prikachi.com/images/324/2418324b.jpg Може там да е имало външно стълбище към таванското, което впоследствие да са махнали. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само да се върнеш без подаръци... от групите!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ & ^^^^^^
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Чиния с пишки - психологът ти сигурно се гордее с теб.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мама ли ти подсказа бе, калъфчо?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахахах, КЛАСЕН ХУМОР копеле. Тия пишки са ти промили мозъка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Научи се кво е хумор, тъпако и вземи млъкни вече, разбрахме те, че света ти е крив, че си толкова смотан дееба
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ревни ве
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
![]() ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Тва с октопода паул е по-яко
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
..и сега очакваме... "Daddy`s girl: Леле изкарал си си страхотно, браво, много добре, само дето сте били само мъже и вие сте гадна смрад. Мразя ви. ААААА! Sile: Елел прекарал си чудесно, страхотно. Много се радвам за теб. Вярвай в себе си и ще идеш пак там. Вярвай и в Господ, той е посоката! Той е и пътя." ... сигурен ли си, че трябваше да зарязваш психологията? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
T - T - T - tent!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
![]() от едно друго форумче копнато... стане ли дума за куче няма как да не сме съпричастни. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Изприказвах си всичките безплатни минути за 2 дена (личен рекорд).
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Чакам от началото на месеца за нови..
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd September 2025 - 09:08 AM |