![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 12-June 10 Потребител N: 3859 ![]() |
Къв метъл бе, келнер? Пълна пародия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 1-August 10 Град: Русе Потребител N: 3911 ![]() |
Що пък да не е метъл?
![]() LP слушах в седми клас, все още ми харесват песните им, просто няма какво повече да ми предложат. Верно бият на поп вече, но старите неща са си нормални (като за ню). На Limp Bizkit харесвам точно три песни - Hot Dog, Rollin' и Break Stuff. Метъл с рап, 'ма пак е метъл. Slipknot, въпреки комерсиалния си успех, си ми остават слабост. Имат си собствено звучене, и по-тежки неща, и по-леки. От последния албум съм слушала Psychosocial и Sulfur, и двете са ми любими (осоообено текста на Sulfur). И тъй де, не е казано, че нещо като е "комерсиално", както му викат хората, не може да е добро. Хубаво е да има връзки между стиловете, иначе между метъла и "останалото" щеше да има дупка. Пък в музиката няма и не трябва да има дупки, за да може всеки да намери себе си някъде там. -------------------- "I'd rather die on my feet than live a life on my knees."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
^Е, добре де, защо не са метъл според теб? Имат си брутални рифчета, имат си агресия... Защо? Защо всичко, което не е хеви/пауър трябва да е или "идиотска гюрултия" или "комерс"? Пахахаха! ![]() Това за коя група се отнасяше? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^А супер комерсът не означава, че дадена група не е метъл, просто свири комерсиален метъл.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
През кура са ми тия три групи ако ще и чалга да почнат да свирят. Стига никой да не ми приказва постоянно за тях и да ми ги издига до небесата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
О да, понеже метълът е най-ъндърграунд музиката, че да не може да бъде и комерсиален.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
За вас не знам, но аз Слипкнот много си ги тача - и саунда им е добър, и текстовете им са смислени. Не знам как ви хрумна да ги сложите с Линкин парк и Лимп бизкит, като нямат нищо общо
![]() ![]() R.i.p.#2 April 8, 1972 – May 24, 2010 -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
И трите групи не стават за чеп.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
На мен пък ми харесват. Много. И то не толкова 3те изброени в заглавието, моите любимци са KoRn и Deftones.
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:17 PM |