![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Знаех си, че това ще си написала, още щом погледнах, че си писала в темата след мен
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хехеех, добрия стар bloodninja...
-------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Днес направих сефтето на картинг се пребия в гумите отстрани ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Имаше ли кръв? :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Мамка му! Отново ме преебаха.. или аз сама?!
![]() Ах.. дано догодина ме пуснат/ми дадат пари на/ за Германия. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Каааааааак ти завиждам. Аз ще се постарая да си потърся редовна работа успоредно с лекциите и започвам да събирам пари за малка екскурзия до Холандия и Дания другото лято, ако има кинти. Ако не -...дух. Екскурзията е добра идея. Това място е страхотно за туристи, но имай предвид, че ще ти трябват доста пари. За ориентация: единичен билет за метрото/градския за 1 час ти е 2 евро, а стик с 10 пътувания - 18. Иначе хората са супер учтиви и отзивчиви. Освен, разбира се, ако не си (беден) студент, който си търси квартира или нещо такова. :Д Ей го, скоро стават 4 месеца откак търся и все още никой не се съгласява. А, и един hint - ако ще отсядаш в хостели, които са горе-долу по-евтини от хотелите, носи си чаршафи и други такива, ако не ти се плаща допълнително. И си прави резервации на всяка цена. ![]() За метъл фестове там май Деската имаше някакво инфо. Elnahir да има късмет да не ми изпълни поръчката, обаче! ![]() Работя по въпроса, спокойно. ![]() Попътен вятър, Петко! Благодаря, Мишо! Тук е толкова ветровито, че попътния наистина е добре дошъл. =) Да не би да се реши да заминеш, след като те наблъсках с доволно количество Nils Patrik Johansson??? ![]() Приятен път и да нацелуваш датчанките от нас. Хаха, почти - ще уча 1 семестър тук, за това дойдох. А огромна част от датчанките са като от корици на списания, което е адски смахнато. Навсякъде са и човек просто не може да не спре и да се порадва. : ) Хах, аз пък преди седмица-две се върнах от Скандинавия, затова ми е прясна информацията. В Дания за зимен фест се сещам за Олборг. Иначе постоянно има концерти. В Копенхаген мястото е The Rock, в Орхус - Voxhall. Лесно се прескача до Малмьо за няма и час (там мястото е Belsepub), Гьотеборг, а и до Стокхолм, Осло, Хабмург и Бремен. Т.е. - има голямо място, ако някой е тръгнал на метъл туризъм и може да си плаща по 10+ лева на бира и билети. Иначе хората са яко смачкани и определено за разни сумрачни балкански типове трудно се преживява, ако не са по-сурови и не свикват лесно с тъмно, студено, скъпо, кривия датски език, алкохол и депресирани скучни местни. Благодаря за tip-a, задължително ще отида в The Rock! Иначе още не съм се сблъскал с местните, че покрай Еразъм човек е само сред други чужденци, но не си първия човек, който вижда колко са зле под усмивките, учтивостта и т.н. Като събера повече впечатления ще видя дали ще мога да се съглася с това. :Д -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 16-August 10 Потребител N: 3920 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Някой ходи ли на турнето на комиците? И ако е, някакви впечатления да сподели
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Цък. --- > Тези са ми съселяни. Тати е от с. Киселево. Ама аз като ида там (веднъж в годината, през януари) и все не мога да ги засека.
![]() Имам си минутииииииии.. ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ебахти здравото.Оня ден пихме в Дружба до 3 часа, накрая спах в некъв пясъчник
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ти направо растеш, мой!
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Силви Вартан. Днес даваха в едно предаване по бтв нея. Като я чух да пее ''облаче ле бяло'' и химна на България на един концерт в София се разплаках.. Поздрав с тази песен.... Мадона и Шер са се учили от нея, което много ме изненада и зарадва : )).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...0_1089708_n.jpg
![]() ![]() п.п. Подаръци има за всички, много снимки, почвам и да пиша репортажа. Днес просто е първия ми работен ден! -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Онзи ден ми разказваха за някакъв татуист, който бил толкова добър, че сам си татуирал гърба.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
I want to hold you close ;
Skin pressed against me tight. Lie still, and close your eyes girl ; So lovely, it feels so right .. I want to hold you close , Soft breath, beating heart , As I whisper in your ear : "I want to fucking tear you apart!" ![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
John Petrucci (със синята тениска) преди:
![]() John Petrucci (най-ляво) сега: ![]() Открийте десетте разлики ![]() Тоя човек е станал ебах ти изруда. Сигурно ще ме убие с голи ръце. Китарата му изглежда като някаква играчка като е на него... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Те затова му викат Beartrucci сега.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
![]() Баси пича! има перфектното изражение стил *idontgiveafuckmkay* me loves it. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 16-August 10 Потребител N: 3920 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Тая хвърля захранка за щуката...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Ягода с коноп
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Тая комбинация за бабушки и каракуди е опасна.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Каква е тая ягода с коноп?
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хубава захранка за рибите. А иначе на качамак излиза и скубар
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е,не знаех,но днес научих нещо ново. Не съм израснала в магазин за въдици като някои други хора все пак.
![]() Имам въпрос. Какво правихте вие когато бяхте на 11 години? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това не са филми за децата, къде спят родителите? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd September 2025 - 09:09 AM |