![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
36 crazyfists малко не се вписват в серията... Иначе Dimension Zero, Lords of Decadence, Detonation, Lunarsea, Degradead. Благодаря за групите, страшно ценно, подкарвам ги. Това за 36те луди юмрука защо? P.S. Драсвам на Зеракса да помага с диренето на новите групи ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
Satyricon?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3682 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Какво общо видя? Освен Frost де.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аве я си пусни Onslaught и еби Exodus
![]() -- Някакъв готик а-ла Mandragora Scream, без последните им ебм неща? Theatre Des Vampires и Cadaveria ги знам примерно. Търсих из ласт-а и т.н., ама ми предоставят любимото схващане, че фимейл фронт = готик, мама им тъпа :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Mortal Love и първите два на Macbeth. А защо не и Penumbra?
-------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Нещо като електронните на Samael? ;р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
С очакване на отговор от класическите форумни членове, ми се ще да попитам за нещо подобно на Samael-ския Solar Soul. Прекрасен индъстриал върху доста омешана основа от блек и други неща и с известни симфонични орнаменти. Също така и дълбоки текстове с теми между философското осмисляне на историята и астрономията.
Та нещо подобно да ни се намира? ... lol току що видях, че и преди мен са питали същото. Нищо де, това прави въпросът дваж по-валиден. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Моля препоръчайте ми нещо в стил Blind Guardian, тъкмо слушах сингъла за новия албум At The Edge Of Time и ми се прислуша малко power метъл може и мелодичен метъл като Rhapsody of Fire
P.S. Сори че си постнах коментара преди предишните да са отговорени -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Пробвай Persuader, Dark Empire и компания, повечето неща на Dragonland. Ако ти е до повече симфоничности, последният албум на Celesty ще свърши работа, провери още Dark Moor и най-вече тази тема.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
10x слушах вече някои песни на Dark Moor и ще разгледам пауър метъл темичката, мерси
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
С очакване на отговор от класическите форумни членове, ми се ще да попитам за нещо подобно на Samael-ския Solar Soul. Прекрасен индъстриал върху доста омешана основа от блек и други неща и с известни симфонични орнаменти. Също така и дълбоки текстове с теми между философското осмисляне на историята и астрономията. Предлагам ти да чуеш Aborym. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ще изпълня препоръката ти при първа възможност (утре), но не съм убеден в положителния резултат, тъй като съм ги чувал и доколкото помня нямат много общо със Solar Soul-а, а по-скоро с другите по-нови неща на Samael.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 1-July 10 Потребител N: 3883 ![]() |
Търся групи като Aghora.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Някакъв готик а-ла Mandragora Scream, без последните им ебм неща? Theatre Des Vampires и Cadaveria ги знам примерно. Търсих из ласт-а и т.н., ама ми предоставят любимото схващане, че фимейл фронт = готик, мама им тъпа :> Ами то в повечето случаи не е ли така? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Препоръчайте ми подобни на Haggard.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Therion. В темата ти за представяне видях, че си писал за групи с фентъзи тематика. Преслушай Rhapsody и Blind Guardian, ако не си.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Не съм, но ще ги преслушам. За други подобни сещате ли се?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
От пауър типа - Dragonforce, пък и Sonata Arctica чуй.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Също от пауър типа:
Прочетох, че харесваш за мечове, ако харесваш за викинги - Rebellion - албумите Sagas Of Iceland, Miklagard и Arise. Sabaton сигурно си ги слушал, ако харесваш военната тематика - Iron Mask. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Зависи какво търсиш, знам ли. Тествай HammerFall, Celesty, Sabaton, Saint Demon, Firewind, Demons & Wizards, Orden Ogan ако търсиш нещо грабващо директно. Инак бягай да разучаваш тази тема.
![]() edit: Kamelot + Kamelot + още Kamelot (от "The Fourth Legacy" насам) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ви. Ще се захващам с преслушването на тези групи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 4-April 07 Потребител N: 1999 ![]() |
Khold?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предложете ми някоя група (без дет или блек), които пеят за богове от скандинавската митология.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Последния албум на Manowar
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сериозно ли ти харесва?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:04 PM |