![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Абе всичко е въпрос на вкус.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Властелинът на Пръстените е най четената книга в света според проучване направено през 2007ма година. По-четена и от Библията, която е на второ място. Което и означава, че се чете, независимо има ли т.н тук гейски моменти или не. Явно има и по-умни хора та четат повече неща от спортните страници на вестниците.
Творчеството на Толкин е несъизмеримо по обем и по красота. Творчеството на Толкин не се изчерпва само с ВП. Има много и много. Аз съм изчел всичко до което съм попаднал ... и то повече от 1 път. Творчеството на Толкин е вдъхновявало и вдъхновява стотици метъл банди от всички подстилове. Самият ВП съм чел уви само 14 пъти..... за сега. Скоро - този укенд предстои и 5тия Толкин фест и този път ще е в София. -------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Силмарилион е най-доброто, което Толкин е писал според мен. ВнП остава далеч зад него.
За дълбочина повечето познаващи ме от форумо знаят коя е поредицата, но мястото й не знам дали е тук. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Шестият Толкин фест ще е от 10 до 12-ти в София, btw. Целият 11-ти ще бъде в Червената къща; информация има на Ендорион.
![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
Така де .. шестия моя грешка. Извинете ме
![]() -------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:49 AM |