![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Пфахаха, паляк.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;]
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Осъзна, че си лесбийка ли ;]
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Да, както и ти, че си гей ;d
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Хахаха, колко ми е забавно да ви чета дебилните спорове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;] Част от нещата, които правят човекът такъв, какъвто е, са недостатъците му. По-скоро трябва да обичаш заради недостатъците, не въпреки тях. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^Сходно мнение, сещам се, че съм го казвала.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скоро трябва да обичаш заради недостатъците,не въпреки тях. Не. Казах точно това, което исках да кажа. Напълно наясно съм, че всеки има недостатъци. Харесвам и тях, но НЕ обичам човека само заради недостатъците му или пък само заради положителните му качества. Приемам (което не означава, че се примирявам) и доброто, и лошото. Не съм сляпа. Ще ти постна едно мое мнение в друг форум на тема `Какво мразите в един човек`. Обърни внимание на подчертаното: Лицемерието. Например: ''Днес те обичам, утре не. '' или ''Ти трябва да се промениш, иначе няма да те обичам '' . Нужно ли е това? Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия. Хората имат и добра, и лоша страна. Не сме съвършени. Нормално е да виждаме черното, но и бялото съществува. Животът е пъстър - не е заключен м/у две бои ; животът е така изкусно обагрен, както човешката душа и същност. ![]() Трябва ли да пояснявам допълнително? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Не ми се карай сега,не ти натрапвам мнението си,само го изказвам.
![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“ Звучи някак противоречиво. PS : Недей да философстваш толкова,престоят ти още толкова много любови и разочарования. Не прибързвай с изводите за това и онова.Има време. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
„Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия” .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.” Звучи някак противоречиво. На мен ми звучи като:"Въпреки, че са недостатъци, аз ги обичам, обичам и него." В темата за любовта няма как да не се заплетеш като мислиш много, вярно е, не смятам дори, че е нужно да се обсъжда такава тема, но разбирам идеята на Боби и я подкрепям. И двете сте прави по свой си начин. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Пишете простотии и умувате над неща, които няма смисъл да се размишляват толкова.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теб никой не те кара да размишляваш.
PS : И твоят спам не е изключително оригинален. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ми се карай сега,не ти натрапвам мнението си,само го изказвам. ![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“ Звучи някак противоречиво. PS : Недей да философстваш толкова,престоят ти още толкова много любови и разочарования. Не прибързвай с изводите за това и онова.Има време. Така прозвуча, но не ти се карам, Kasiel ![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ Обърни внимание на глагола в първото изречение. ''Заобичам'' е близък до ''обичам'', но има известна разлика. Освен това времената, които съм използвала, са различни. В първия случай - „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“, глаголната форма е в бъдеще време. Т.е. действието (да се научиш да обичаш някого с ясното съзнание, че същият има недостатъци) ще се извърши в бъдещето (точно време не е определено- може 2 години, може 2 минути). Човекът има и добри, и лоши качества (повтарям се, необходимо е), но като че ли е по-лесно да приемем хубавото(доброто), отколкото нелицеприятното (лошото). Любовта често бива подлагана на изпитания- обстоятелствата се менят лесно, но за да разбереш, че наистина обичаш някого, трябва да съпоставиш Преди (началната ''розова'' фаза, която може да трае малко, а може и цял живот ) и Сега (когато не всичко е същото- обстоятелствата биват всякакви), за да усетиш(нарочно използвам този глагол) дали в действителност съществува любов, или си се заблудил в чувствата или мислите си. Отново неслучайно написах ''..или мислите си'', защото често хората ''обичат'' само защото ''така трябва''. Т.е. тук се намесват мислите от вида на: ''Не искам да умра сам. Трябва да имам някого до себе си.. '' и т.н. Надявам се, че схвана каква ми е мисълта по въпроса и защо се изразих по този начин. Изречението: „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“, написах напълно съзнателно, базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). Още нещо трябва да уточня, защото виждам, че съм криворазбрана. Никъде НЕ съм споменала, че става дума за мен и някого, към когото да изпитвам любовни чувства и да речем сексуално влечение. Не ставаше дума за гаджета, момчета (или момичета. НЕ съм лесбийка. Напълно нормална съм.) Говорех в общия случай, но въэ основа на опит, наблюдения и дълги размисли. Когато написах мнението си вчера (още преди да се почне това дълго обясняване), мислех за семейството си, защото те са всичко, което имам. Обичта може да бъде м/у майка и син, баща и дъщеря, дядо и внук и т.н. В моя случай: Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;] пак повтарям, говорех за семейството си. Естествено, че вие няма откъде да знаете, ако аз не ви кажа. Ето, правя го. : ) Силно се надявам, че изясних всички неясноти, които са се породили. Мненията се менят лесно и аз изказвам своето в момента на говорене(писане). Утре може и да не съм съгласна със сегашното си Аз, но това е риск, който не ме е страх да поема. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, няма нужда да я дъвчем тая тема повече, разбирам какво имаш предвид. А иначе аз под "любов" визирах всякакви любови, не ставаше въпрос само за момчета.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Чe днес било World Tiger Day, roflmao.
![]() А и фактът, че новия албум на HALFORD е излязъл искрено ме зарадва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Днес научих, че Youth Of Today е много яко нещо!
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Цитат базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). БуууухахааХхаАХАХхахахахааХАХхахахахХАХахахХАХАХАХаХ -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Досадна занимавка на ЛС от редовно изнасилваната от тати а.к.а. деди'с гърл; (значението на ника де..)
Цитат Цитат базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). БуууухахааХхаАХАХхахахахааХАХхахахахХАХахахХАХАХАХаХ Какво си се захилил като варена глава? ![]() Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Не защото не можеш, а защото не искаш. Това не те прави готин, а жалък. Колкото и търпелив да е човек, все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Моля ти се, не коментирай мои постове, че ме заболя главата да ти обяснявам нещо, което така или иначе НЕ искаш да чуеш и възприемеш. Пък и колкото да се шегуваш, хич не си ми забавен. Просто подминавай това, което съм написала. Не се нуждая от скованите ти (еднотипни) коментари или ''нареждането'' ти. Цитат Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? "Роман", който е псевдо учител по български синтаксис.? Цитат 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Че кой е? Цитат Това не те прави готин, а жалък. Готино е да си жалък, ю ноу... или обратното - хейт дъ гайс! Цитат все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Who cares.? Така или иначе си в тоя форум да дрънкаш простотии явно. Лудата фенка на брейкин бенджамин (втф и групата..) и толкоз. Чуеш една песен и даваш мнение за групите, ЕДНА ТЪПА ПЕСЕН НЕ ПРАВИ ГРУПАТА, г-це. нотинг елс метърс. Tук се въртим покрай музиката, не драматичния ти, препълнен с поуки животец. Пишеш жалки философски просветления относно смисъла на живота в метъл форум. Твърдиш, че да пиеш е жалко, че да пиеш трябва да си деградирал долен изкривен скъсаняк. Ти къде отиваш, може би?! Идваш и ни обясняваш в неква никва тема (все пак бившата я е правила..) колко си напред в живота, колко не си сляпа, колко можеш да пишеш правилно и как си осъзнала едва на 14 години, че вече обичаш явно тъпите си родители (вж. в огледалото). И между другото имаш честта да си човекът с най-големи капаци на очите, с който съм се сблъксвал. Имаш един праг на мисленето си, който няма никога да можеш да надскочиш по простата причина, че се имаш за повече от това, което си. Сайлка ме пита дали се имам за отгоре на всичко, май тук трябва да й обясня, че не - напротив. Това е великата тайна, дерзайте. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очевидно нямаш смелостта да говориш (пишеш) само с мен. Хубаво, обичаш да правиш сеири. ;d
Правиш се на голям анализатор, но не познаваш стойността на думите. Има значение какво и как казваш. Знаеш ли кое те прави жалък? Не това, че пиеш например, а фактът, че търсиш публичност (на ЛС мълчиш, но пред повече хора ти идва музата да се доказваш). Поздравления, този път си успял да ме цитираш изцяло. Е, след това си си подредил сценария, но трябва да ти призная напредъка. Не ти прави чест да коментираш част от мисъл само за да извлечеш смисъл, който теб да те удовлетворява. Защо не се пробваш като сценарист? От добронамерени думи извличаш интрига и претворяваш хубавото в лошо. Филмовите студия ще се избият за теб. ;d Ех, как ме направи луда фенка на Breaking Benjamin. (rofl) Харесвам ги, не ме е срам да призная. Нещо лошо ли видя в това? Какво, сподели. Не слушам само тях (нито пък само 1 тяхна песен). Ти питал ли си ме какво харесвам в тях? Какво предпочитам да слушам и защо? Не помня да си ми задавал подобни въпроси. Тъй че откъде правиш такива глобални изводи, не знам. Хубаво де, съчинявай си, но поне казвай неща, които да са по-близо до реалността. О, да, ти не знаеш каква е тя. ; ) Следвам примера ти, бате. Дрънкам глупости на килограм. ;d Дениме, не знаех, че хората, слушащи метъл музика, не живеят, не размишляват в/у някаква друга тема освен музикалната. Явно грешката е моя. ;d Свършиха ми възклицанията (нали съм проста). Хм..да, жалко е да пиеш и пушиш. Жалко е да си егоист. Виж, не съм казвала, че хората, които пият, са деградирали и т.н. Аз си имам лична позиция, както и ти своя. Хич не ми дреме дали пиеш, пушиш и каквото и да правиш със здравето си. Някой ден може и да прогледнеш. Дано! Тогава може би ''капаците'' ми ще носиш ти. ;] Е, щом си сигурен в думите си, може и проста да си остана. Няма да успея да наДскоча твоите представи, защото ти не познаваш истината, а създаваш своя (чиято достоверност яко куца). Показвала съм колко съм напред в живота??!! ![]() ![]() Добре се посмях на глупостите, които се постара да съчиниш. Защо споменаваш родителите ми? Свършиха ли ти нелепите аргументи в полза на тезата ти, че съм надута? За мен говори (измисляй) каквото щеш. Позволявам ти. Но да намесваш хора, които струват много повече от теб, е супер тъпо. Никак няма да е зле поне да се засрамиш (насаме..без да го споменаваш тук или там), защото за извинение ще ти се откъсне ценна част от сърцето. ![]() Ти си ми ясен- скачаш като животно, опитващо се да защити живота си. Ще ти поднеса една изненада- нямам намерение да те убивам. Дишай, човече, дишай. ;d -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, забрави да ти чета глупостите...
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не точно днес, но научих, че, за да се почувстваш като у дома си в един нов дом, трябва да го почистиш -) Поне така се отнася за мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-September 10 Град: София Потребител N: 3949 ![]() |
Днес научих, че всяка Сряда не учим O.o
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Добро начало
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Днес научих че Шопенхауер и Хегел са преподавли в един и същ унивеситет,в съседни аудитории.
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
axax, тамън ме открехнаха, че на голям екран е излязла няк'ва продукция, касаеща феномена Фейсбляк. Трябва да се види, задълже.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Левел 1 кеш паметта на процесора била максимум 64KB...
-------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Днес научих, че ни преебват шибаните семестри и ни удължават годината с 1 месец, да им е** майката проста
![]() П.П. и че тия от курса са като животни за разплод. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да не си от Софийския университет?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 09:22 PM |