Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]()  | 

Dec 5 2009, 02:39 AM

Коментар

| 
	|

![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551  | 

Спортувам активно шахмат и не толкова активно (поради липса на партньори) бридж.

-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост. 

| 

| 

| 
	|

May 25 2010, 12:13 AM

Коментар

| 
	|

![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 

^^&^^^ 17.5% как са бре?

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)  | 

| 

| 
	|

Oct 24 2010, 06:19 PM

Коментар

| 
	|

![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932  | 

Тренирам ММА.

| 

| 

| 
	|

Oct 26 2010, 07:35 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | 

^Ехе, браво. Ззпо4нах джудо, малко ми куцат паданията.

| 

| 

| 
	|

Oct 26 2010, 08:35 PM

Коментар

| 
	|

![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932  | 

Преди това тренирала ли си друг боен спорт или изкуство?

| 

| 

| 
	|

Oct 27 2010, 05:19 PM

Коментар

| 
	|

![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823  | 

Не, но винаги са ме привли4али.  Особено Айкидото! Само като гледам как се бият в "Тигър и Дракон" лошо ми става...

| 

| 

| 
	|

Oct 27 2010, 07:20 PM

Коментар

| 
	|

Само така.  

| 

| 

| 
	|

Oct 27 2010, 10:04 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 7-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3956  | 

Така се сетих, че едно време посетих една- две тренировки по да дао (бойно изкуство), но никак не ми се получи, за жалост.  Но съм си мързелче. А иначе е хубаво да се тренира нещо такова. 

-------------------- Би продала душата си, за  да танцува една вълча нощ в стая пълна с огледала. Да изтръгне безстрастно пурпурния смисъл на посоките и сама да стане посока, една единствена... И тръгне ли на някъде, всички пътища да започват и свършват с поредното кървене на ранените й дихания... Тя просто би продала душата си , за да е в себе си, винаги в себе си... Но кое е това себе си, чиито криле  се гърчат по пода и кални обувки флиртуват с изнасилената му небесност? Да осакатиш себе си ... в търсене на себе си... Непоносимо абсурдно. Нереално и толкова невъзможно, колкото невъзможна е човешката природа.... 

И все пак... коленичила под сянката на издъхналата луна, която се преструва на жива , тя събличаше лицата си и оставаше по нещо ... по привидно себе си... Но се превръщаше в крясък, помисляйки си, че някой може да я види... Да зърне няколко опожарени клавиша и отрязани коси, изпръскали ножиците с кръвта си...   | 

| 

| 
	|

Oct 30 2010, 05:36 PM

Коментар

| 
	|

![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928  | 

Мда,вдигане на галон... 3 серии по 10 в час,всеки път когато ми се удаде възможност...

-------------------- Anar kaluva tielyanna! 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Олекотена версия | Час: 4th November 2025 - 04:06 AM |