![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^ Много ми е интересно как точно ти ще се сгънеш в такова купе. ![]() Как? Махам предната седалка и сядам на задните. ![]() ![]() Отпред - доста широк, краката ми не опират никъде, а отзад като седях (с още един двуметров индивид до мен) също се оказа изненадващо комфортно. Явно има някаква тенденция напоследък малките автомобили да бъдат просторни. Една Skoda Superb например, която е около два тона и ебахти кютука отред е направена така, че краката ми да осеществяват контакт с всяка част от интериора. Иначе докато карах шофьорските курсове бях на ето това: ![]() То е същото като Fiestа-та - много удобно. Естествено преди това трябва да пооправя настройките по седалката/кормилото. Напоследък ми прави голямо впечатление учестеното движение на Toyota Tundra из столицата, имайки предвид размерите, поддръжката и горивото на този поамериканчен японец. При все, че все още няма компании, които да го продават в серийно. Трябва поръчка... oт Щатите... Все пак - евала на Toyota, но това до известна степен е разбираемо като вземем предвид, че бият General Motors по продажби в Щатите. Още едно доказателство е Toyota-та Land Cruiser, но V8 версията: ![]() Стандартния Land Cruiser пък е един от най-масовите джипове у нас. -------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ленд Круйзера си е ацкия джип. Много ме кефи. Жалко, че никога няма да мога да си го позволя.
![]() в най-добрият случай да си взема една полицейска астра и тва е. разбирам се някъде с нея и до там. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Защо да няма хора с мерцедес тук. Ние сме някакви клошари ли? Добре де, нека тогава си кажат кои са. ![]() Ти от мерцедеси ли се впечатляваш? В момента колата която карам не отстъпва по нищо на един мерцедес. Още повече, вече никога не бих си купил кола със задно предаване. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Още повече, вече никога не бих си купил кола със задно предаване. Ако е Porsche - да идва насам! ![]() Иначе, conquestadors, какво не ти хареса в колите със задно? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Порше е страхотна кола, но тук говорим за коли за ежедневието.
Не обичам коли със задно предаване, защото съм се въртял два пъти през зимни условия, пък и доста пъти съм закъсвал на сняг. Аз си имам вече колата за която съм мечтал и за мен това е идеалния вариант за всякакво време. Говоря за Субару Легаси. Изключително голяма семейна кола с невероятни ходови качества и уникално надежден двигател. Поведението и на пътя както и надеждната и механика я прави за мен по - ценна от всеки един мерцедес. А жена ми кара една Фиеста XR2 с 135 коня, дано не се утрепе някъде, щото последно време гледам, че бая я по натиска. Иначе моята голяма мечта е Subaru Impreza WRX STI!!! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Прекаленият култ на българина към Mercedes по-скоро ме отблъсква (иначе съм убедена в качествата на колата), а предпочитанията ми се насочват към други марки автомобили, съчетаващи едновременно нестандартни форми, комфорт, поносим разход и т.н.
Предно или задно предаване ![]() Аз съм си заплюла това за следваща кола ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички модели на Субару са 4х4.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
А не, аз говорех за това, което аз предпочитам. Определено нещо такова ще ми свърши работа.
![]() А ти мислеше за Mazda някаква, отказа ли се? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз я мислех за жена ми, но и взех Фиеста.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре си направил.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Фен съм на немските машини: VW, Audi, Mercedes, BMW...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Не обичам коли със задно предаване, защото съм се въртял два пъти през зимни услови Явно настъпваш бая ![]() Аз 4 години карам със задно и не съм имал абсолютно никакви проблеми. А Легаси също съм карал (май 2004 се водеше) и е животно!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте!
http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искате малка и удобна кола за градски условия, която да си прави въргал с повечето огромни мерцедеси и всякакви други изгъзици, спадащи в категорията "супер кола". Това е колата която търсите!
![]() Това "мъне", с 1.5 литров двигател, крие под капака си 150 конски сили и турбина, които спомагат както за доброто ускорение на тази малка осица (7 сек - 0/100км/ч), но и за максималната й мощност (зададена от производителя) 210 километра в час. На досатъчно дълъг път този анаболен изрод може да изпраска дори и над 210. Всичко това е окомплектовано в 1100 (приблизително) килограма, което прави това Мицубуши невероятна малка кола със спортен характер. Colt CZT разполага със спортно окачване, стилен интериор и достатъчно място (отпред) за мутирали индивиди. Цената е около 36 000. От същия клас се срещат VW Polo GTI, Ford Fiesta GS, които са също толкова привлекателни и същевремнно агресивни копелета, колкото японският си колега. Иначе - ебахти колата. Насрах се от кеф! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте! http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 Приятелю, няма да ти казвам колко коли съм сменил до сега, но бройката е фрапираща. За мен колата е само една и тя е 4х4. Затова карам Субару и вече не смятам да сменям марката. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте! http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 Не знам какво му е по-доброто, но досега не ми се е случвало да се въртя зимно време с кола на предно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Абе, някой да има впечатления от последната C-класа (W204)?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами какво впечатление? Типичен Мерцедес, добра возия и динамични качества. Става въпрос за C 220 CDI BE (170к.с.) 2009 г. модел. Сравнително икономична, около 8 градски разход и натъпкана с глезотии. Имам приятел с такъв модел и веднъж му го бях взел да ходя до София с него.
Но аз като анти фен на Мерцедес смятам, че за тези пари има къде по-добри предложения. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Някой от вас има ли повече информация относно "датчик за детонационно горене". Прочетох, че е свързан с горивния филтър и че работи, когато колата не е на свободен ход, тоест включва се, когато се наберат обороти. Възможно ли е проблемът, който имам да е от него? А той е, че след около 2000 оборота колата набира, но доста бавно, с пъти по-малка мощност и я усещам, че се мъчи доста.
Мерси предварително! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Абе, някой да има впечатления от последната C-класа (W204)? Защо, ще си купуваш ли? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Не, ще ми подаряват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Аз лично харесвам офроуд с независимо окачване, пък и е подходящо като возило за нашите улици
![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 20-September 07 Потребител N: 2341 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Един приятел си взе Субару Легаси седан, 2006-та, 2.3 бензин - 170 коня, автоматик, всички екстри без там... навигация, парктроник. За 14 000 лева го взе.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цената зависи от годината на производство, екстри състояние и т.н. Определено не е най-евтината кола, но пък си струва всяка една стотинка която дадеш за Субару. Частите са скъпи, много скъпи, но пък тя просто не се чупи. Имам приятел със Субару Джъсти 87 г. и е твърдо решил, че ще и направи паметник някой ден. Използва я като служебна, товари радиатори и арматура на нея, скача по дупките, обикаля планини и всякакви трудно достъпни места, а тя просто не иска да го изостави и това си е. А този човек е с много възможности има чисто нова Трибека, но категорично отказва да продаде или бракува Джъстито. Прословутата здравина на Субару не е само мит. Факт е! Както е факт и градската легенда за малкото Субару измъкнало от калта или снега големия нов джип. Видял съм го с очите си. Но въпреки всичко, това си е кола за маниаци, скъпа подръжка, сравнително висок разход на бензиновите мотори, но пък от друга страна който веднъж се е качил на Субару, категорично отказва да си купи вече друга марка.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Един приятел си взе Субару Легаси седан, 2006-та, 2.3 бензин - 170 коня, автоматик, всички екстри без там... навигация, парктроник. За 14 000 лева го взе. ... за употребявани автомобили. Цената на новите започва от 40 хил.лв. - за всички модели. ^ Ех, каква реклама само! Но си прав де ![]() Аз се кефя на новото Subaru Legacy ![]() Чудовище е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Всъщност не се опитвам да го рекламирам, просто е факт.
А относно новата моделна линия на Легаси, на мен нещо не ми допада. Предпочитам моето си, по старичкото. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много ясно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.amcarguide.com/muscle-cars/offi...-on-alfa-romeo/
Какво облекчение. Иначе новото Fiat 500 e много зло! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 01:41 PM |