![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Може би просто съм прекалено взискателен към хората. И аз съм, няма страшно. Но ако има такива, които покриват изискванията ти, можеш да бъдеш сигурен в тях. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Хм този въпрос винаги ми е бил интересен - дали има истински приятели в живота?
В момента съм на следното мнение: Когато си весел и щастлив имаш много приятели, станеш ли мрачен и нещастен - приятелите бягат от теб. Никой не обича хора с проблеми, това си е. Приятел може да се опита да ти помогне, ако е добър приятел, да ти направи "услуга", като естествено после той/тя ще си иска помощ в замяна. Малко хора(не познавам такива) биха се жертвали за приятелите си или помогнали просто така - без да искат нещо. А на кого разчитам - на първо място разчитам на себе си.(второ на семейството) Преди си мислех, че приятели с общи интереси и цели могат да разчитат един на друг, но не е така. Всеки търси да помогне на себе си и след това не задължително помага на другите. Доста е обобщено това твърдение, но от живота ми досега това извадих като заключение ![]() Радвам се за тези, които смятат, че са намерили истински приятели и се надявам да не грешат като пишат, че приятелите им биха направили всичко за тях. Светът е голям, може и да има такова нещо като истинско приятелство хаха -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Аз нямам и познати...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Вземи се с оня калъф скат порна, и той така.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Оф, ти не разбираш дълбочината на изказването й. Тя намеква, че никой не е успял да опознае същината на душата й, а не че не общува с хора.
Ама че си повърхностен... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Я са двама, я не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:03 AM |