![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Ти "имам" циците...
Цитат Текст по-долу всъщност е въпрос, зададен на изпит по химия във
Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален", че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние. "Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?" Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширявяне и се нагряват при свиване. Един от студентите обаче написал следното: "Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето. Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне. Следователно напускащи Ада души няма. По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада. При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там. Оттук произтичат две възможности: 1/ ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята; 2/ ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне. И така, какво ще се случи? Ако приемем за верен постулатът формулиран от приятелката ми Тереза, че "по скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2/ трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществувагето на Светия Дух, което от своя страна обяснява защо през изминалата нощ Тереза постоянно викаше "О, Боже! О, Боже!" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Ебати неочаквания сняг дето заваля!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Честит рожден ден, Кърт...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Ако беше жив щях да му изпратя ето такава картичка по случай рожения му ден:
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Това от кой филм е?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Моля, юзъра, който два-три постинга по-нагоре е пуснал онова нещо на гиф да си редактира постинга или поне да тури голям червен предупредителен надпис. Благодаря.
![]() п.п. влибих се... в кой ли... във File-то... нема такава тема, още цвиля... -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Сега попаднах на това, все още не съм го разгледала цялото: http://mapofmetal.com/
Позанимавали са се хората да направят един вид "жанрова карта" на различните стилове, разделени са по десетилетия- има си музичка.... приятно е. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Днеска отивам в зоната некъв умрел, стоя и цикля, по едно време идва неква яка с некъв пич и ми разпрая "пич извинявай мноо ме кефи твойта коса ше може ли да се снимаме с тебе " и едиквоси.Викам да бе бате, снимки , автографи, сичко нема проблеми:Д
Тряяше да хода да и говора ма бях напълно трезвен и съответно доста несигурен;д -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпрос из олимпиада по история: Кой е авторът на "Криворазбраната цивилизация"? Не съм много сигурна, че това е подходящ въпрос за такава олимпиада
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Олелелеее.... Снощи беше страхотно... Бях на Лайв на Епизод (По принцип не съм привърженик на лайв изпълненията) ... Новият им барабанист е ужасно сладък.. Запознахме се с него и е страхотен човек... Голям сладур е... Идваше ми да му скоча и да го изям
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Браво, браво. Явно трябва да са всички супер грозили, за да се обърне малко внимание на музиката им
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Какво точно имаш предвид???
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Въпрос из олимпиада по история: Кой е авторът на "Криворазбраната цивилизация"? Не съм много сигурна, че това е подходящ въпрос за такава олимпиада ![]() Напълно в реда на нещата е този въпрос, имайки предвид какъв е контекста на матурата. Все пак през периода на Възраждането основно този е секторът, в който българите търпят промени и израстват. Пък "Криворазбраната Цивилизация" далеч не е безизвестно име, което да не сме чували. ![]() По отношение на тази ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Възпитателна?
Че нещо не разбрах на какво ни учи в крайна сметка -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпрос из олимпиада по история: Кой е авторът на "Криворазбраната цивилизация"? Не съм много сигурна, че това е подходящ въпрос за такава олимпиада ![]() Напълно в реда на нещата е този въпрос, имайки предвид какъв е контекста на матурата. Все пак през периода на Възраждането основно този е секторът, в който българите търпят промени и израстват. Пък "Криворазбраната Цивилизация" далеч не е безизвестно име, което да не сме чували. ![]() В реда на нещата е да се задават въпроси от историята. Ако новият век на българското образование започва с включването в олимпиада по история на въпроси от обща литературна култура ![]() По грешка бях написала "матура", а не "олимпиада", обаче ако се стигне до такива въпроси и на матура, не им завиждам на учениците. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Бърз въпрос - жив ли е още магазинът на SMF и още ли е на същото място - пряката на Витоша?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Доколкото знам, неотдавна фалира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Едва ли е фалирал, при положение, че сайта им е ъпгрейдван с албуми от 2011.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото знам, неотдавна фалира. Колко неотдавна? Нали се бяха преместили в един момент? Цитат SMF Music Hunter град София ул. Уилям Гладстон No 30 A тел. 02/981 60 76 виж на картата » Работно време: Понеделник - Събота 10:30 - 20:00 ч. info@smf-bg.com Толкова ли е трудно да гууглънеш, ебати? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
Ще трябва да се оплача и аз. Няма къде другаде, няма на кого другиго.
Ей, майка му ( на когото и да е ) да е жива и здрава, значи! Писна ми! Днеска всичко ми лази по нервичките, а дори не съм в предменструален синдром. Първо - майка ми си взе отпуска. Егати напрежението дето беше предиобед, не можах да си гледам аз Днисни чанъла кат бял човек. Ма то туй да ми е проблема. Закъснях за една среща с някакви си 3 минутки и ми се тегли едно конско "уж на шега". И то кой ми го тегли - човек, дето съм чакала по 25 мин ( личния й рекорд в закъсняванията ) на студ! После излязох сопната и сърдита, за дето не съм била разбрала изкусната и тънка шегичка. В даскало правих две контролни. Едното добре мина, второто малко го пооплесках. Върнаха ми резултата от изненадващото контролно по история, на което съвсем неизненадващо имах слаб 2, написано с големи букви и задоволство! Последния час отново ми се напомни, че не съм била част от нечие дество и най-добро приятелство и че никога няма да разбера някои неща. Прибах се, уж с надеждата, че ще реалскирам пред телевизора, гледайки турски сериал, но уви! Трябваше отново да водя изтощителни преговори с майка ми, за 3 март. Още не мога да си обясня що за поведение срещу една седемнайсет годишна ( почти осемнайсет ). Още се държи с мен като със първолак и очаква да съм вечно зад полата й и да прекарвам всеки празник ( и ден ) с нея. И трябва да се моля и да правя армагани, за да ме пусне някъде, за повече от 2-3 часа. С нетърпение си броя дните до завършването ( което е далеееече, далече ) и ще заживея самостоятелно, без да завися от нея дори и финансово. През пет минутки ми зове името и за глупсоти. Останах и с отворена уста от поведението на баща ми, който уж глава на семейството, но си няма собствено мнение. Аргумента му, с който се застъпи за майка ми, когато тя ми отказа за проеден път да ида с приятели на хижа за 3 март, беше, че предпочита да спори с мен, отколкото с нея. Така ми отговори и за миналогидишния фест в Каварна. И на всичкото отгоре всичко в стаята ми скърца! И тва ме дразни ааадски много. Пода, вратата, гардероба, шакафа... Само прозореца не скърца, той пък не ще да се затваря и трябва да го блъскам. Като го блъсна пък "Защо си блъскаш прозореца?" . Агрх! И ако още някой ми честити баба Марта.... Нищо няма да стане... -------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^
Да ти имам проблемите... да не мога да гледам турски сериали и дисни чанъл на спокойствие... чакала си 25 минути на студ рекорд ? ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
Тва за Дисни и турския сериал беше иронична нотка. Не съм се вбесила поради тази причина. А и не омаловажавай нечий проблем. Всеки приема нещата по-различен начин. А и похвално ли е, че някои хора не уважват времето на другите? И 10 минути да чакам пак ще се ядосам, времето ми е ценно.
-------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Времето хубаво ти е ценно, обаче, за тия 10 изгубени в чакане минути после си съкращаваш живота с дни от нервите, които си пропиляла. Пък и винаги може да се намери нещо интересно за правене, докато чакаш...дори и да се отдадеш на въображението си
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Толкова ли е трудно да гууглънеш, ебати? Търсих. 1. Питах, защото и на мен ми казаха, че магазинът е затворил и е минал изцяло он-лайн. Разликата, сеш се. 2. Питах, защото наистина нямах време и ми беше ценно, не исках да се разкарам и да изтърва задачи. 3. Информативно, за който не знае, всички търговци, занимаващи се с търговия по електронен път по смисъла на ЗЕТ, са длъжни на сайта си да поставят адреса, на който е регистрирано юридическото лице. Което не значи, че там то осъществява търговия по смисъла на ТЗ. Справка - т.1 - разликата, сеш се. 4. Питах, защото хората може просто да са оставили адреса на страницата. Ред причини. Иначе мерси за отговорите и сори, че питах. Забравих къде се намирам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 02:40 PM |