![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
http://dnes.dir.bg/news/pari-studentka-7573927?nt=4
Пускам го не само заради съдържанието на статията... Обърнете внимание на изказа - не ви ли напомня нещо отпреди 20 години? -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
^Тъпотия. Никак не ги харесвам тези игри.
Аз им пратих смс с моето ЕГН (въпреки че можех да пробвам с друго) и не ме допуснаха до играта. След има- няма месец, Ники Кънчев (записано съобщение) ми звъни, за да ме убеди, че моят номер има голям шанс да спечели (след като вече съм пратила смс-а с ЕГН и е разбрано, че съм под 18години). ![]() Хем искат ЕГН, хем са алчни и за малолетни потребители. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Хич не е весело това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Мене ако питате още 20 години ще сме си така зле.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Взрив пред редакцията на в. "Галерия"
А ето този циатат от статията ми направи силно впечатление: Цитат ... не е случайно съвпадение залагането на устройството и посещението на четирима еврокомисари у нас... Та като ги знаем какви атаки срещу правителството бяха/са поели, нищо чудно, както няма никой пострадал, от тоя "вестник" сами да са се взривили. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Просто правителството ни е EPIC FAIL.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 7-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3956 ![]() |
отвратена останах от фактите - малко е дълго, но ...
-------------------- Би продала душата си, за да танцува една вълча нощ в стая пълна с огледала. Да изтръгне безстрастно пурпурния смисъл на посоките и сама да стане посока, една единствена... И тръгне ли на някъде, всички пътища да започват и свършват с поредното кървене на ранените й дихания... Тя просто би продала душата си , за да е в себе си, винаги в себе си... Но кое е това себе си, чиито криле се гърчат по пода и кални обувки флиртуват с изнасилената му небесност? Да осакатиш себе си ... в търсене на себе си... Непоносимо абсурдно. Нереално и толкова невъзможно, колкото невъзможна е човешката природа....
И все пак... коленичила под сянката на издъхналата луна, която се преструва на жива , тя събличаше лицата си и оставаше по нещо ... по привидно себе си... Но се превръщаше в крясък, помисляйки си, че някой може да я види... Да зърне няколко опожарени клавиша и отрязани коси, изпръскали ножиците с кръвта си... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ Ужас!... "Институцията убива. Не трябва да има институции." Явно наистина е така. Примерът с Лора обаче вдъхва надежда, бъдещето на "забравените хора в България" зависи от хората, на които им пука и които действат, които се борят докрай да направят нещо добро като родителите, осиновили Лора.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
случаен линк Извинявам се, че така грубо ще прекъсна упражнението по вайкане, обаче много лошо ми напира един въпрос към t80. В смисъл, разбирам, че се вълнуваш от новини с предимно негативно съдържание, което не знам на психологическо ниво какво трябва да значи, обаче за мен е ОК. Само че, защо държиш постоянно да влизаш в този конкретно форум и ей така да боднеш пореден еднофразен линк в поредна тема и да се изсулиш. Нек си, ако имаше толкова негативно мнение за обстоятелствата, нормално ми се вижда да споменеш с две-три думи своето мнение. Иначе, новинарски сайтове има доста, нек си се обезсмисля тоя кръстоносен поход, с линк срещу регреса. Шото наблюдавам от доста време вече и си знам, че като прочета лоша новина в някой сайт, то задълже ще я мерна и тук. И то трябва да е свързана с някъв звЯрски фрапантен случай. Що примерно не копваш лошите шестмесечни репорти на европейската комисия, примерно, ми задължително трябва да е как син изял майка си и развял знамето, примерно. Сори, ама ме гложди тая дилема сериозно. Иначе и аз да им еба майките на ония. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Полицаят пребил ученик – невинен! 03.04.2011 21:03 Досъдебното производство е прекратено Районната прокуратура в Пазарджик прекрати досъдебното производство и отказа да повдигне официално обвинения срещу пазарджишкия полицай Георги Галевски, който беше обвинен в побой над 13-годишния съученик на дъщеря му – Николай. Dnes.bg припомня, че на 11 февруари ученикът от СОУ „Георги Брегов” беше настанен по спешност в болница с високо кръвно и комоцио. Той твърдеше, че е пребит от бащата на съученичката си Михаела. По думите на Николай, Михаела се напила с бира по време на учебните часове. След първия час тя отишла до мивките, за да се наплиска с вода, но това не помогнало. Тогава помолила момчето да я придружи до тях, за да облече нови дрехи. През това време класната ръководителка на момичето уведомила бащата за нейното състояние. След като разбрал за случката, той се прибрал с патрулката от работата си до тях. Като чула, че баща й се прибира, момичето се изплашило и помолило Николай да се скрие. Още по темата: Пазарджишки полицай пребил ученик? Бащата го открил и му нанесъл няколко удара с юмруци, е версията на пребитото момче. После с полицейски автомобил го върнал на училище, като през целия двор го стискал демонстративно за врата. Моментът е запечатан от охранителна камера. Със записа разполагат и от Инспектората на МВР, които направиха проверка на случая и предадоха материалите на прокуратурата. Магистратите обаче прецениха, че няма данни за извършено престъпление от общ характер. Тяхното решение може да се обжалва пред Окръжната прокуратура в Пазарджик. Просто НЯМАМ ДУМИ!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Ако беше чукал козичка, природозащитниците щяха да скочат и да получи 5 годинки, но нали е човешко същество... Такива хора никога няма да разберат къде трябва да си врат оная работа, затова да им се реже...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Наречи го налагане на съдебно-следствена мярка за неотклонение. Арест се предвижда в случаите, когато се предполага, че заподозреният може да напусне страната, да се укрие, да извърши друго престъпление. По-надолу се казва, че не се предоставени доказателства, които да характеризират човека като рецидивист, обществено опасен, прочее. Следователно - няма повод да го прибират, той ще си седи вкъщи. По-надолу се казва, че му е повдигнато обвинение и че предстоят съдебно-медицински експертизи. Кво точно ви смущава, м'чета? Авторът на статията сигурно сам се е прегърнал, като е измислил заглавието. А вие кво не одобрихте? Прави ми впечатление, че хората тълкуват закона както им е удобно. Като е за цъкане и въъъйкане, линчът не мърда. Като засяга лично, детето е много добро, нищо че е прЕбило някой пред дискотеката. Иначе всички сте борци за свобода и тук поне педесе пъти някой е псувал ченгетата. После обаче искате същите ченгета да разстрелват без законен съд. В сми, нещо в съдебната система ли ви притеснява? Шото ние ги фащаме, а те ги пускат, нали. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виждаме и в чужбина на такъв вид изверги какво им се случва, ай недей да четеш морал.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 06:50 PM |