![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://gateto.data.bg/Gamez/Doom%203/
Няма какво да си гояворим, ебати. Ето я играта - сваляйте и ебавайте майки! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Ako mi dadesh 1000lv za computer.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(bgm @ Aug 2 2004, 10:05 AM) Ako mi dadesh 1000lv za computer. Ако си мислиш, че 1000 лв. ща опраят.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Aug 2 2004, 04:14 PM) Цитат(bgm @ Aug 2 2004, 10:05 AM) Ako mi dadesh 1000lv za computer. Ако си мислиш, че 1000 лв. ща опраят.... Даже ще ти останат за една каса бира ![]() Играта вече си я джиткам:) -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(SteelWarrior @ Aug 2 2004, 10:20 PM) Цитат(The_Berzerker @ Aug 2 2004, 04:14 PM) Цитат(bgm @ Aug 2 2004, 10:05 AM) Ako mi dadesh 1000lv za computer. Ако си мислиш, че 1000 лв. ща опраят.... Даже ще ти останат за една каса бира ![]() Играта вече си я джиткам:) На максимални изисквания ли? Иначе няма смисъл! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе играта е супер яка. Малко бавно напредвам, защото се изхвърлих да я пусна на най-голяма трудност. Атмосферата наистина е зловеща! Особено като враговете са някви силни и лесно ви убиват. А графиката направи си е реална. Наистина за първи път виждам игра която да се усеща като интерактивен филм. Велико!
От друга старна - почна да ми писва леко от тея еднакви коридори, надявам се нанатък нивата да станат различни, че тва се поизтърка... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Впрочем, вярно ли е, че играта е несъвместима с по-старите версии на Windows (98, ME)? Аз не съм я теглил още, чакам си новия компютър тия дни...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам идея. Аз съм с XP, като всеки нормален човек.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Aug 2 2004, 07:14 PM) Цитат(bgm @ Aug 2 2004, 10:05 AM) Ako mi dadesh 1000lv za computer. Ако си мислиш, че 1000 лв. ща опраят.... Te shte me oprawiat, ama gi niamam |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 3 2004, 09:46 AM) Абе играта е супер яка. Малко бавно напредвам, защото се изхвърлих да я пусна на най-голяма трудност. Атмосферата наистина е зловеща! Особено като враговете са някви силни и лесно ви убиват. А графиката направи си е реална. Наистина за първи път виждам игра която да се усеща като интерактивен филм. Велико! От друга старна - почна да ми писва леко от тея еднакви коридори, надявам се нанатък нивата да станат различни, че тва се поизтърка... Само незнам как си я сложил на последната трудност като тя не е отворена. За да я отвориш май трябва да минеш veteran. Иначе играта наистина е добра, аз от чакане се бях отказал от геймърството ама сега я разцъквам. Играя на втора трудност и напреднах доста, ама дори и на втора трудност зомбираните марини са бая интелегентни, и се укриват зад разни предмети, а и са бая точни, ама нема се плашим нали съм куейкърче. ![]() Иначе да ви питам вас геймърите, забелязали ли сте, че за да влезнете в някоя мрежа на ДУУМ 3 трябва да въведете СД кий? Проблема е че с пиратския не става. Трябва да се изнамери оригинален, което практически е почти невъзможно, а и дори да се намери ще е използван от други хора... Тъй че явно трябва крак, който да премахне искането на СД кий-я. Кажете, ако знаете нещо по въпроса. ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имах предвид че съм я пуснал на последната трудност от тези които са отворени отначало - ветеран. Туко що минах Alpha Labs 4. А наистина тия марини ме впечатлиха с интелекта. Много добре се крият. Ама спраха да са проблем след като набарах гранантите...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Няма друго решение на тоя проблем, освен да си купиш играта оригинална...
Иначе я кажете кви компютри имате и как ви върви, за да зням дали да я тегля! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Aug 3 2004, 09:06 AM) Цитат(SteelWarrior @ Aug 2 2004, 10:20 PM) Цитат(The_Berzerker @ Aug 2 2004, 04:14 PM) Цитат(bgm @ Aug 2 2004, 10:05 AM) Ako mi dadesh 1000lv za computer. Ако си мислиш, че 1000 лв. ща опраят.... Даже ще ти останат за една каса бира ![]() Играта вече си я джиткам:) На максимални изисквания ли? Иначе няма смисъл! Имаш предвид препоръчителна конфигурация.щото има само минимални изисквания..мисля че за 1000кинта можеш да си вземеш комп на който няма да лагва,но да си взимаш цяло пс за една игра....безмислено -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Aug 3 2004, 01:48 PM) Няма друго решение на тоя проблем, освен да си купиш играта оригинална... Иначе я кажете кви компютри имате и как ви върви, за да зням дали да я тегля! Напротив, вече има крак за тая работа. ![]() http://www.epcgaming.org/index.php?act=Att...pe=post&id=4606 -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
1000лв за една игра не е точно казано
за игрите дето ще са на основата на този енджин, а те няма да са никак малко ![]() на мен ми върви с 15-20 fps :/ и на 640х480 с всичко изключено/low, и на 800х600 със high details май още рам иска гадината ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Проклета е гадинката,защото ако не е поне на медиум детайли и графика поне на 800 х 600, и ако сенките са изключени то става максимално тъпа... Мене хорър ефекта не ми подейства изобщо,ние куейкърте сме така (btw Damned in Black, защо не си казал че си куейкър ве!
![]() Само нямам търпение да излезе Куейк 4 (от 9 до 20 месеца остават)... е то така или иначе тези дни се съдираме от пуцалък на Куейк 3,ама ... МАНИЯ!!! -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Aug 8 2004, 03:47 PM) Проклета е гадинката,защото ако не е поне на медиум детайли и графика поне на 800 х 600, и ако сенките са изключени то става максимално тъпа... Мене хорър ефекта не ми подейства изобщо,ние куейкърте сме така (btw Damned in Black, защо не си казал че си куейкър ве! ![]() Само нямам търпение да излезе Куейк 4 (от 9 до 20 месеца остават)... е то така или иначе тези дни се съдираме от пуцалък на Куейк 3,ама ... МАНИЯ!!! Куейкарите сте лигльовци. Ънреаладжийте сме по-големи пичове от вас! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Какво точно представлява тази игра... принципно вече съм се отказала от игрите, но като ви слушам с какъв интерес говорите за нея направо ми се прииска да поиграя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Какво точно представлява тази игра... Нещо като модеран шах. Абе, задънил съм се на едно място към края. Как по дяволите се обива тоя смотан sarge???? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
модерен шах
![]() 3д екшън от първо лице с елементи на atmosFear (как може да играеш игри и да не си чувала за DOOM? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
само да питам всичките СД-та трябва да си изтегля ? не може ли само първото за да я видя само
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
щото яко трябва цялата да я чакам..............цял живот ще си чакам......
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() sorry ..мда всичките трябват игрите не са като книги разделени на томове. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:rusaasfuck:
Minah go smotaniq Sarge. Ne e bil golqma filosofiq. Prosto e trqbwalo da go spuka6 ot pucane, hehe. Ako dneska ne bqh uninstalnal driverite na dynoto(!!!!!!!!) 6tqh da sym q minal... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еебаси тогава няма да я тегля! първо трябва да чакам много второ да си изтрия всичко друго за да я запиша
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз я превъртях преди малко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Aug 8 2004, 05:19 PM) Цитат(Skyggedans @ Aug 8 2004, 03:47 PM) Проклета е гадинката,защото ако не е поне на медиум детайли и графика поне на 800 х 600, и ако сенките са изключени то става максимално тъпа... Мене хорър ефекта не ми подейства изобщо,ние куейкърте сме така (btw Damned in Black, защо не си казал че си куейкър ве! ![]() Само нямам търпение да излезе Куейк 4 (от 9 до 20 месеца остават)... е то така или иначе тези дни се съдираме от пуцалък на Куейк 3,ама ... МАНИЯ!!! Куейкарите сте лигльовци. Ънреаладжийте сме по-големи пичове от вас! ![]() Напротив,ние сме по-пичове от вас...А като говорим за групи,аз съм най вече от Rune-ската... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Aug 11 2004, 05:18 PM) Цитат(2Cool4U @ Aug 8 2004, 05:19 PM) Цитат(Skyggedans @ Aug 8 2004, 03:47 PM) Проклета е гадинката,защото ако не е поне на медиум детайли и графика поне на 800 х 600, и ако сенките са изключени то става максимално тъпа... Мене хорър ефекта не ми подейства изобщо,ние куейкърте сме така (btw Damned in Black, защо не си казал че си куейкър ве! ![]() Само нямам търпение да излезе Куейк 4 (от 9 до 20 месеца остават)... е то така или иначе тези дни се съдираме от пуцалък на Куейк 3,ама ... МАНИЯ!!! Куейкарите сте лигльовци. Ънреаладжийте сме по-големи пичове от вас! ![]() Напротив,ние сме по-пичове от вас...А като говорим за групи,аз съм най вече от Rune-ската... Half-life Firearms(mod) uber those shit |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(gad @ Aug 9 2004, 03:13 PM) модерен шах ![]() 3д екшън от първо лице с елементи на atmosFear (как може да играеш игри и да не си чувала за DOOM? ![]() Точно за това питам, стана ми интересно, а вече от 5години и половина не съм играла на никакви игри -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:53 PM |