![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 22-April 11 Град: Vraca Потребител N: 4080 ![]() |
Така вече знаете,че съм на 12(ненавършени) и играя волйболл.Мойте прятели мислят,че съм луда и не рядко получавам коментари от типа "Ти си куко" или "Много ми приличаш на Спароу".Може би е защото по наколенките си пиша имена на групи и излизам на мач,правя нещта от типа "бъркам в огъня и не ми пука".Някои прятели искат да се откажа от метъла защото е ужасна музика и тн.Тъй като повечето сте по-големи от мен моля ви кажете ми какво да правя тъй като аз съм си чалната а на прятелите ми не им харесва или просто ми завиждат,чене ме е страх и съм разпределител и мога да стана добра волейболистка според надиждите на господина затова ви моля за помощ.
П.С:Моля без да започвате да ме обиждате. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Не мисля да те обиждам.Просто ще ти кажа,да си такава,каквато се чувстваш.Не просто заради тъпото клише,а защото наистина това е важно.Ако правиш компромиси със себе си,заради другите винаги,то значи няма смисъл да живееш.Пак ти казвам,прави това,което те прави щастлива и се стреми към него.Независимо колко налудничаво и смахнато изглежда.Аз например учех в село.Не искам да ти казвам как гледаха на мен с тези пиърсинги,татуировки,дълга коса и брада.Но защо трябва да ми пука.Ако се чувстваш комфортно и в свои води,нищо не може да ти попречи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Божееее тоя форум от ден на ден все повече защитава прякора си ДЕТСКИЯ ФОРУМ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 22-April 11 Град: Vraca Потребител N: 4080 ![]() |
Мерси! Погледни го от добрата страна все повече от младото поколение ги влече метъла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Имаш право
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ама си грозноватичък/ка, нали?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ама си грозноватичък/ка, нали? Защо питаш, искаш да се сравнявате? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
не прочетох за кво става въпрос, ама моя съвет е да слушаш повече дарктрон
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ама си грозноватичък/ка, нали? Защо питаш, искаш да се сравнявате? Главна цел номер 1 в живота ти; Чуждите мотиви? - Това ще да е силен симптом за абсолютна отритнатост от социалната ти среда. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Уви. :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Ей, искам да се поскарате малко в тоя форум, че в последно време много па мирни и скучни нещата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Да не ти пука грам. Ако приятелите ти додяват за музиката която слушаш и начина по който се обличаш,време ти е да ги смениш.Преди 7-8 години бях в същата ситуация.Тези мои повърхностни другарчета вече рядко си ги спомням даже като имен, а метъл все така си слушам
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мммм, да зема да се обада и аз.
Погледни от гледната точка на бушуващите ти пуберски страсти. В момента (предполагам) си насред периода, когато мнението на околните е толкова адски важно за теб, че ще си теглиш куршума, ако утре абсолютно всеки те поздравява с "върви по дяволите". Лошото е, че след този период започва другият, когато започваш да си мислиш, че метълът те прави по-висше създание от другите. Моят съвет е - изчакай споменатия следващ период. Нали, некси ми се струва сбъркано да почнеш да пращаш у лево приятели заради музика или музика заради приятели на твоята крехка възраст. Най-вече защото приятелите ти още не са те пратили у лево - иначе нямаше да ги наричаш приятели. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
не прочетох за кво става въпрос, ама моя съвет е да слушаш повече дарктрон друго нема -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:55 PM |