![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Hate Division е приличен детграйнд от Канада.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
The Killing са яки аржентинци. перверзия и корупция.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
The Killing са много големи в Аржентина. Благодаря, че ми ги напомни. Обаче преди време бях свалил America Sangrienta и някъде е загинал през форматите. Трябва да си го намеря пак.
А новия албум не съм го чувал, има ли го някъде? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Тази тема е нараснала с главозамайващите три страници, откак ме няма тук. Или съм в грешка нещо. Моля, кажете, че съм.
Всъщност, се таа. Иначе сега не се сещам какво да откроя. Цикля на Гридлинка. Само ще подкрепя 2+2=0 за въргала, който хвърлят Hate Division. В крайна сметка, харесва. Доста май даже. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Някой да е чувал нещо за Eyetofuk?Не съм чувал нищо за тях от съвместната тава с Putrid Whore.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако не се лъжа, миналата година се чу това:
http://www.archive.org/details/TFR92-EYETO...azmikHolofukout Обаче не си спомням точно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Първият трак е стар,освен ако не са го ремастерирали,иначе не съм слушал албума още.
Тези момци са наистина нечовеци. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Не знам обаче новият Benighted си е ебал майката.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Откъм къде?И защо не дадеш нагледен пример,за какво точно говориш,дай някое избрано от теб парче?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Откъм главата.
Let The Blood Spill, Fritzl, Unborn Infected Children, Swallow, Wrath. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер е,наистина.Тия момчета,с доста дълги песнички.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
LET THE BLOOD SPILL BETWEEN MY BROKEN TEEEEEEEEEEEEEETH, грух, грух, хъхъ.
Две нови песни на Agoraphobic Nosebleed от тазгодишния им сплит с Despise You, който трябва да изелезе този месец. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сплитът излезе.
Anaal Nathrakh също. Добрелие? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нооов Анаалец?
ME GUSTA! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sayyadina, Afgrund, The Arson Project и... оу, Exhale, хаха. Преди малко, кротко прехвърляйки музика, се сетих, че в листа сме забравили Splitter, които са сравнително по-неизвестни, а са много добра по-нова група. Gadget също. В случай, че някой се интересува от шведски грайндкор, хаха. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аналеца е сила, вАжи!
А не знам за шведски грайнд, обаче Soils Of Fate мачкат. Visceral Bleeding - и те! За шведски грайнд, за General Surgery се сещам. Даже тази година ще преиздават Necrology. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
NECRONY
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Как ми ги припомни. Утре ще ги слушам пак.
Иначе, Anaal Nathrakh-ът ми хареса. Струва ми се по-различен. Един приятен грайнд с дет от Тампа: http://www.4shared.com/get/DNQxqTin/Cellgr...eception_S.html В мен напира да излезне идеята за една сборна тема за шведски грайнд, където да се съберат доста материали. За да останат за бъдещите поколения. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забавна Carnal Diafragma, тествайте.
И вече три дни Discordance Axis... Не може да са толкова големи, просто не е редно... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Новият Carnal Diafragma е много здрав.Даже за мен е най-доброто засега тази годината.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Trap Them и Drugs Of Faith ми харесаха, обаче съм забравил да ги спомена. Сплитът на Despise You и Agoraphobic нещо не ми допадна колкото очаквах, частта на Despise You по-скоро.
Cellgraft от миналата година също. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нови Inevitable End и Haemorrhage. Все благини
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Haemorrhage съм съгласен. За Inevitable - не.
Beer Corpse са приятни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dephosphorus-кият Axiom от миналата година също е изпуснат. Чакат се албум и сплит.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
1 + 1 = 1
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
God Harvest и Mugrind.
Демото на Syntax не ми хареса. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Намерих едни юнаци на име Chronocide, чийто дебют от миналата година е... ебаси.
Да се тества задълже! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но сплитът на Mammoth Grinder с Hatred Surge ме ногу радва! HS ме кефят супер много, откакто ги чух.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Disarticulating Extinguishment мисля,че са за тук...Или за дет темата,но за където и да са,са невероятни.Новото ЕР направо разцепва.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:49 AM |