![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Швейцарците SAMAEL ще свирят в София на 10-ти септември като част от промотиращото турне на албума "Lux Mundi" по покана на Most of Evil Music. Те отново ще бъдат подгрявани от норвежките си колеги KEEP OF KALESSIN, а също и от SEPTICFLESH с възможност за още групи. Концертът ще се състои в зала "Юбилейна" с начален час 18:00 ч. Билети ще се продават от днес в мрежата на Eventim на цена 25 лв. за първите 50 бройки, редовна - 30 лв. и 35 лв. в деня на събитието.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
SEPTICFLESH отпадат от турнето заради твърде натоварен график. На тяхно място ще свирят израелтяните MELECHESH.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
MELECHESH не са никак лоша банда междудругото, подходящ заместител - повече от добър избор даже !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
SIN, BA-A-AL SIN, BA-A-AL SIN,BA-A-AL SIN!
![]() ![]() Пак ще има клане на M E L E C H E S H ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aethyris, бивш китарист на ABSU и настоящ на PANTHEON I, ще свири с MELECHESH вместо Moloch, който ще пропусне цялото турне на бандата поради лични причини.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
А кой ще е на баса?! Той Rahm ги напусна, доколкото знам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно ще е изненада.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат "Most of Evil Music" съобщават, че мястото на концерта на SAMAEL, MELECHESH и KEEP OF KALESSIN на 10 септември, събота, се премества от първоначално обявената зала "Юбилейна" в клуб "Рок-Театър". След концерта ще се състои и афтърпарти с групите в клуб "The Black Lodge". Приблизителният график на концерта е следният: 18:00 - отваряне на вратите 19:30 - MINKUS 20:10 - DARK END 20:50 - KEEP OF KALESSIN 21:50 - MELECHESH 23:00 - SAMAEL "Рок-Театър" се намира в сградата на зала "Фестивална" в София, в кв. "Гео Милев". Спирката на автобус No. 72 е точно срещу входа на клуба. В близост спират автобус No. 9, и маршрутна линия No. 15. Трололололол. МЕЛЕЧЕШШШШШШ~! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Размазващо прекарване пожелавам на тия, които ще ходят!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти не знам как не стана на кайма снощи, честно.
![]() Добър концерт, който щеше да е в пъти по-приятен, ако не бяха лошите условия и организация - кое от кое беше по-зле не се наемам да посочвам. От незнайните подгряващи си харесах единствено италианците, които бяха щипнали малко от Cradle и чийто вокалист се вживяваше на макс, признавам му го. ![]() Отидох най-вече за Keep of Kalessin и пичовете за втори път ми напълниха душата с повече песни от последния албум, които на живо къртят и извозват - "The Awakening", "Judgement", "Dragon Iconography", "Dark as Moonless Night", че дори "The Dragontower", която винаги слушам с известни резерви. Познат, но не по-малко прекрасен завършек с епиката "Ascendant". За щастие позакрепиха звука поне за тях, макар че на места солата глъхнеха, както и микрофона на Thebon. Чистите вокали бяха по-звучни. Норвежците свирят много и не се скъпят откъм контакти с пубилката - определено ни се изкефиха и се раздадоха напълно, а когато го правят, винаги прехвърлят енергията на музиката си върху публиката, както и стана снощи. Много, много концертна банда. В началото на Melechesh пак замазаха озвучението, чак след една-две песни нещата се пооправиха и можах да им се насладя подобаващо. Ashmedi е уникален фронтмен. ![]() Щеше е чудесно, ако ги бях послушала повече, както исках, но след четвъртата песен се изнесох (извлачих?) от "рок театъра" (?!) в състояние, близко до несвяст поради пълен недостиг на поносим въздух. Няма нищо по-гадно от това да ти отнемат кефа от концерта по такъв груб начин - ясно, че организаторите се изгавриха с преместването в последния момент и липсата на адекватно помещение си каза думата, но простият, ограничен, СЕЛСКИ манталитет на комините, които не могат да издържат, без да превърнат скандално малкия клуб в опушен кошмар с плътна завеса стискащ те за гърлото дим ми се струва в пъти по-подсъден. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Какво свириха Самаел ? Имаше ли нещо старо ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^ Направо си бях апатичен, мен ако питаш.
![]() Можеше и по-приличен да е сет-листа, но не се оплаквам. За старо - "Into the Pentagram" и "Ceremony of Opposites" предполагам може да спомена. По-старо май нямаше. Доста парчета от новата тава, на което най-много се радвам, че изжулихана "In The Deep", имаше "The Truth", "Antigod", "Slavocracy", "Infra Galaxia" ( ![]() Абе, на фона на хипер-богатата им дискография малко постно като се-лист, но като сценично изпълнение най-доброто от трите пъти, които съм ги гледал досега, така че едното компенсира другото. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лилили едвам изтраях тия първите групи... то не беше некфи поп метъли, некви неометъли, некви поузър метъли... Keep-a очаквах да са малко по-мелодични, а може и да са, но звука в сладкарницата да не е бил много добре. Общо взето бяха баси дъскорезницата, което ми хареса де. ИИИИИИИИ накрая след 4 часа чакане MELECHESH!!!!!!!!
Малко се разочаровах, че не свириха стария сет. Толкова исках да чуя The Magickan and the Drones. Звука беше шит отначалото. Екс-Абсуту не си беше научил мат'ряла като хората и Ашмеди му хвърляше по един рейдж поглед (защо точно на Grand Gathas of Baal Sin?! WHYYYY??!). Но определено тая сладкарница не става за метъл концерти. Едвам не починах от задушаване, 20 минути куфях и бях все едно са ме ритали в дробовете... а и както съм болен направо RIP... И ОТНОВО заухавите хора ходят в мелето с бири и разливат по пода и тъкмо си спретнете пого и то се превърне на кънки на лед... супер спрелите не може да не пушат и пият за 40 минути... ДА УМРАТ! А гнусните фенове на Самаел да ги вземе Один дано! Некъв КИТ (200+ килограма) не спря да хлеби Melechesh деба и свинята майка, застанала отпреде и масивната и конструкция ми пречеше да куфея (FUUUUUUUUUUUUU~!) и тъй като се обърнах и й вкарах няколко погледа от рода на "кфо правиш тука тогава уе кит?! GTFO", тоя багер реши още повече да ми пречи да куфея е така от чиста злоба майка и свинска. Добре, че старият метод с няколко лакъта в бъбреците гони всякакви отрепки подейства и този път (whew). Samael дори не си направих труда да видя кои са. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Силен си, Zerrax.
NOT ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Как изобщо разбрахте нещо от Самаел, не знам. Нищо не се чуваше.
Мелекеш бяха адските звезди на вечерта! Самаел бяха наслада за взора...ще постна снимки като се наспя. :-* ![]() ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Концертът на Самаел беше под всякаква критика - не по вина на организаторите, камо ли на групата. Единственият позитив бе, че бяхме адски близо до тях (и можах да се уверя от метър колко адски красив е Ворф на живо...)
За да стане ясно колко адски пичове са пък Самаел - не само че не отказаха да свирят в кръчма, ами и очевидно не им пукаше. Всъщност, невероятният Мас ми сподели по-късно колко обича да свири в малки помещения, където е близо до хората. За Ворф и Кси намекна, че все пак препочитат по-големи зали. ![]() Така или иначе, групата бе лъчезарна както винаги - и на сцената, и извън нея. Имах огромното щастие да си говоря поне два часа с Мас. С радост разбрах, че споделяме еднаква страст към албумите "Рейн ъв лайт" и "Солар соул" (за разлика от китариста Макро, който свирел песни от тях с огромно неудоволствие и го дърпало към олдскуула); че групата не гледа сериозно на електронните ремикси на Кси, но просто не може да си позволи професионален диджей; че Мас обича "shiny people" и му е писнало да го питат защо не изглежда мрачен на снимки... ![]() Апропо, каква прогресия само от тази група...тръгнала с мизантропия, за да струи сега он нейната сцена най-чисто и светло човеколюбие. Как да не ги обичаш...толкова МНОГО, при това! Жалко, че само около двеста човека се оказаха адептите в храма на Самаел. Не само, че не разбрахме много от песните, ами и визуалната страна съсвем я нямаше - като изключим, разбира се, самите музиканти, които спокойно биха могли да дефилират и по модни подиуми. Изумителна елегантност, невероятен костюм на Ворф; да не говорим за излъчването... Доста ми е криво след този концерт - ако знаех, че така ще се получи, бих се вдигнала с тях към Солун (м/у др., Мас говореше с голяма неохота за Гърция и тамошната публика и никак, ама никак не му се напускаше "Блек лодж"...) Чисто музикално, за мен преживяването на вечерта бе Мелекеш. Боже, какъв неописуем кеф! Че на Triangular Tattvic Fire се крещеше, е ясно...но и парчетата от новия албум звучаха като чисто удоволствие...засукано, чувствено, прогресивно. Не знам как го постигнаха, но на всичко отгоре Мелекеш се и чуваха. Та...благодаря и на Гани, и на Самаел...а на българския "фен": *&%%#@$!" -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 01:05 PM |