![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Мога само да те похваля, аз пък имам книжка от повече от 3 години и не съм карал от може би 2 и половина...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
http://www.rallysportlive.com/wp-content/u...ymkhana-3-3.jpg
Ford Fiesta-та на Ken Block. Около тон тегло, 650 конски сили, от 0 до 100 за 1,9 секунди. Думите са излишни. Ken Block е животно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Във вбокса има много клипчета за тая Фиеста. Направо си е легенда, човек. Ама, ти мани самата Фиеста, ти знаеш ли самия той какви шофЕрски умения има? Изруд е.
Иначе искам да попитам влизащите в тази тема, какво мислите за звука? Имам предвид - какво предпочитате, звук на оборот или звук на обем, какво ви кефи повече бойния ръмжащ рев или по-безшумни коли? За мен лично звука е много важен. Лично на моята кола съм сложил специален екзоост и докарвам по-спортен саунд. Фаворит в рази графа, обаче, безсъмнено ми е AMG на мерцедес. Чуйте! C class: http://www.youtube.com/watch?v=85GM3q3Xlkk http://www.youtube.com/watch?v=NH2TIEmt87Q E class: http://www.youtube.com/watch?v=QRHrlGzuDo0...F950C01E62F663D S class: http://www.youtube.com/watch?v=KrBDgMk-usA...BB7701C831AF21E G class: http://www.youtube.com/watch?v=4tc4jL6A23g CL: http://www.youtube.com/watch?v=XebMo3mozck SL: http://www.youtube.com/watch?v=25xIKaipRPw...feature=related -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз предпочитам да чувам звука на колата. Какво да ти кажа, когато карам Берлингото на баща ми си свалям прозореца, за да чувам как този трактор бучи
![]() Обаче като карам Берлингото, което е дизел, и после се кача на бензин ушите ми заглъхват. А това Берлинго си е ебало дроба, нема такава флегма, заклевам се. Турбо дизела е добър вече, доста, но май бензина си е истината,а и на мен започна много да ми харесва. Аз тази седмица карах няколко пъти безнзинова (Шевролет Авео), което е 1.4 л, и ми се стори доста по-бързо от дизела, което е 1.9 л. Мисля че конете са им еднакви, но Авеото е по-бързичко. Няма да си спестя негативите обаче към Авеото, голяма пръчка е, от където и да го погледнем. Обаче 1.4, това няма душа. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Вчера се возих в новата BMW 5-ца и ми останаха очите.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале днеска на феста при НДК беха докарали Нисанчето на Дунев. S 13. Тунинг до гуша! Най-приятното беше, че интериорът на колата беше напълно заводски, с изключение на волана, естествено. Успях да направя две-три снимки набързо, защото нямах никакво време да се мотам. Ще ги кача някой път.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И аз май станах жертва на култа, живот и здраве септември пристига от Бремен.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Прекаленият култ на българина към Mercedes по-скоро ме отблъсква Няма такова нещо като прекален култ, когато говорим за най-великата марка коли! ![]() Пък и в последно време тоя култ е далеч повече насочен към БМВтата ![]() За тва пък бих карал Е30, Е34 или нещо такова по-старо, или поне на вид да е по-олдскул, пък разните Е39ки ми причиняват диария с модерния си вид. Друг култ: ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Прекаленият култ на българина към Mercedes по-скоро ме отблъсква Няма такова нещо като прекален култ, когато говорим за най-великата марка коли! ![]() Аз съм по-скромна. Това например би ме зарадвало изключително много, признавам си! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Нали...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
Карам Ситроена на нашите и не се оплаквам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Ауди.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Големи гъзари сте станали нещо.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
...пък разните Е39ки ми причиняват диария с модерния си вид. Aко за теб тази кола на 12 години e модерна... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
На външен вид изглежда доста по-модерна от старите култове;)
![]() ![]() Кажи ми, че второто не е 25 пъти по-добро:) -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Баварците от края на 80-те са ми голяма слабост...
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() <3 -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4004 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пич, съжалявам, но имам приятели, които работят в шоурумове на мерцедес и мога да ти кажа, че последните две Е-класи са най-пробитите мерцедеси.
На външен вид изглежда доста по-модерна от старите култове;) ![]() ![]() Кажи ми, че второто не е 25 пъти по-добро:) Точно мен не трябва да ме питаш, защото съм притежател на БМВ и за мен почти всички модели са уникални. Конкретно между тези двете: Ами тази тройка си е класика, няма спор. Е30-ката е автомобил, в който УСЕЩАШ карането и нищо не може да ти достави по-голямо удоволствие. Бях карал едно такова шест цилиндрово, 130 коня, 89-та година. Няма такова усещане човек! Е39-ката за мен е невероятен автомобил първо, защото се води луксозен клас и изобщо не са му толкова скъпи частите и човек с нормален доход пре-спокойно може да си го позволи. Страшна кола с много екстри и готина возия. Карал съм М5-ицата на тази генерация за 5 минутки (на един познат) и копелета...... дъха ми остана. Еба ти звука, и мощността.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е30-ката е автомобил, в който УСЕЩАШ карането и нищо не може да ти достави по-голямо удоволствие. Бях карал едно такова шест цилиндрово, 130 коня, 89-та година. Няма такова усещане човек! Като цяло не разбирам особено от коли, затва пък точно тва е супер важно за мене. Не искам като излезна на магистралата и дигна 130 да се усеща като 60. В момента карам шофьорски, Нисан Алмера 110коня, 2001ва ако не се лъжа. Добра е, обаче завърша ли ги тия курсове, първата кола, която ще карам е жигулата на дядо ми ![]() ![]() Иначе и Е39ка не отказвам, но ако зависи от мене няма да се замисля ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4004 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, че карам БМВ значи, че карам "новия голф" ли? Не знаех...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами така им викат от доста време - едно, че не са кой знае колко по-добри, а и на старо вървят за почти същите пари.
![]() На въпроса ми няма ли да отговориш? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 03:02 PM |