![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Moonspell.......... Е, вече СЪВСЕМ няма значение с кого ще се засечем.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Гледай само да не се спънеш в нечий крак без да искаш!
Набирам пловдивчани тая година да ходим заедно. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не ми бери грижи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Opeth, Katatonia, Moonspell - нещата стават сериозни ![]() Да не кажа Груба Селска Проява. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз днес купих билети за трите дни.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Някой да знае кога се пускат в продажба еднодневните билети ?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
OPETH?!!??!!? Там съм, не ме интересува нито сесии нито изпити нито нищо. See ya on the front rows
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Тц, тц, тц... ще изпусна и Кататония. Тея 2 години никак не са ми удобни местата или времето, в което има нещо такова. ФМЛ.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шведите LAKE OF TEARS ще свирят на 17-ти юли заедно с DREAMSHADE и ARCH ENEMY.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стана ясно, че MOONSPELL ще свирят на 16-ти (заедно с TIAMAT и OPETH), а не на 17-ти юли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
И Sylosis ще свирят през първия ден. Чакаме потвърждение.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Да пожелая на хората, които ще ходят, емоционално прекарване, много куфеене, много бири и малко комари.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Кавакен
![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Да купиш билет за влак до Варна и автобус до Каварна - 30 лв.
Да издържиш на цялата жега, липсата на сън и умората - много усилия. Да изпиеш 4-5-6 бири - 10 лв. Да чуеш Sonata Arctica на живо - БЕЗЦЕННО. ПС: Да видиш как блъда размазва някаква румънка, за да се добара до палката на барабаниста на Sonata - също безценно. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Той ми се обади, за да ми го спомене това.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Страшно силен фест тази година! Всички групи бяха на ниво; тези, за които отидох (Paradise Lost, Moonspell, Arch Enemy), ме израдваха максимално. Специално снощи беше някаква сеч!
![]() Иначе перфектна организация и озвучаване, събитието си беше проведено безупречно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Също съм предоволна, един от най-добрите фестивали изобщо. Много любими групи, добър звук, добра организация, легион познати... кеф!
![]() Paradise, Moonspell и Tiamat ми напълниха душата с чудесно подбрани песни и уникално присъствие на сцената, но колкото и да бяха свирили, все щеше да ми е малко. Ник на места не успя да вземе няколко високи тона (Erased, The Rise of Denial, Faith Divides Us...), но по-нататък компенсира злокобно, да не споменавам бижутата от "Draconian Times". ![]() Накратко съм възхитена и ми се ще да можем да се насладим на повече подобни прояви занапред. Katatonia и Opeth са единствените имена от целия фест, чиято музика ме убеди на дело, че не е за мен, така че ще се слуша от безопасни разстояния заради монотонността, скуката и прекалените превземки (последните конкретно при вторите). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Феста беше уникален.Накрая на Arch Enemy, просто се размазах. А вас двамата що не ви видях?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Прикрил си се някъде.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Той ми се обади, за да ми го спомене това. ![]() Obadih ти се да пием, про. Майнаааааааааааа, тва не беше човешко. В момента музиката при мен е на макс, а едва ми чеше ухото. Тия Дриймшейд, Силозис, Суисайдъл ейнжълс за подгряващи си бяха направо страхотно подбрани. А останалите.... ах. Опет, Мунспел, Арк Енеми, Соната немам идея кво да кажа, беше..беше..некак си скучно ;р Ебавам се, ебати разбивката, тая Анжела от къде я изкара тая енергия, мацката я искам за булка толкова, колкото и Фернандо. Тоя педерас като излезе на сцената заедно с Тиамат все едно целия свят се промени и си се прибрах вкъщи. Тоя тип ни еба майката, не знаех от къде ще остане енергия за опет. Да пиеш от бидона с вода, дето е дъждовна вода три дни подред си даде отражението и имаше сили за всичко ;д Опет са ебати жестоките копеленца, хедбанг без музика - най-големия ЯК дебилизъм, който съм правил. Тая година шибания фест беше погубващ, не знам колко джеймисън, бира и водка изпих, но си му ебало майката.... Лично бях с некви притенциозни жени, дето трябваше да ги заеба, заради концертите, което беше най-правилното решение. И майна водих два паяка с мене, единия умря от жегата баш накрая и стана ебати шибаната история, другия злобар се доживя! И колко много и яки мацки имашеееееееееееееееееееееее ахахахаха Пък сувенирчета... палка от соната, перце от кататония, бира от лейк оф тиърс, сетлист от муунспел, сетлист от суисайдъл и най-якото - кърпата на Анжела <3 <3 <3 <3 <3 <3 Едва ли написах нещо смислено, ама колкото и да се мъча, нема да се получи, еуфорията си казва думата. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Относно поста на LordZombie - seconded!
Само ме е яд, че нямаше как да се задържа за трите дни. Иначе първият определено си заслужаваше. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^^ Още така малко не си в час, но, Пу, най-сетне изтрезня!
![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Браво бе, на Муунспел и Опет бях с 39 градуса температура и ме тресеше като че ли ше се гътна още малко
![]() А да и квартирата ми беше гадна, а и съкилийника много му знаеше устата през цялото време. С изключение на това ми хареса много феста. Тва втората вечер беше нереална - Тиамат, Муунспел и Опет. ![]() ![]() само не си спомням кой беше подгряващ, но пак бяха много здрави. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Не знам другите дни как е било, ама първия :
Katatonia- бяха най- добре Sonata Arctica-супер Paradise Lost-на тях заспах -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Любимците ми Sonata нещо са се поразвалили...
![]() ![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Тази година най-накрая успях да стигна до Каварна. Организацията надмина очакванията ми, даже за пръв път ми се щеше да има забавяния, защото и двата дни изпуснах по час и повече от началото. Стадионът е хубав, градчето не е нищо особено, но това едва ли е от значение. Групите, които очаквах най-много бяха Katatonia и Opeth (преди години бих казал и Sonata, но уви) като от първите, за жалост, хванах последните 2-3 песни. Решението Katatonia да излезнат преди Sonata ми се струва нелогично, но това е положението. Каквото видях от шведите ми хареса и се надявам да ги видя някога на самостоятелен концерт. На концерта на финландците за n-ти път ме хвана яд колко са яки старите парчета и каква подигравка са новите. На места свиренето не ми хареса, имаше много мазане, но може да е било от мястото ми спрямо сцената. Като цяло се изкефих.
Paradise Lost, обаче... нечовешко разбиване. Много пъти съм се опитвал да ги прослушам и все не се получава, само новият ми влезе под кожата. На живо ме размазаха. Много свирене и убийствено присъствие. Старите парчета ми звучаха много по-добре отколкото като слушам записите (сигурно ще ме анатемосат феновете). Огромна група са и ще продължавам с опитите да ги прослушам. От втория ден отново пропуснах почти целите Sylosis и Tiamat. Moonspell са зверове и ме изкефиха максимално. Fernando е адска машина. Note to self: и тях ще трябва да преслушам отново по-внимателно. Кулминацията на фестивала за мен си бяха Opeth. Безкрайно любима група, която мечтаех да видя от години. Чакането си струваше! Перфектно изпълнение и перфектен звук. Филмът беше пълен. За толкова време нямаше как да чуя и десета от това, което ми се ще, но сетлистът си беше убиец и така. Единствената забележка към подбора е липсата на Demon of the Fall, но вярвам, че ще я изсвирят следващия път. Съмненията ми в harsh вокалите на Mikael на живо бяха разбити – беше безупречен. Нямам търпение да дойдат отново и да чуем и песни от обещаващия Heritage! -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
С яки неща се занимавате
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4004 ![]() |
Ми не се държим по цял ден за кура като теб.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Oткъде знаеш, че имам кур ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 11:20 PM |