![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Последно ми допадна Sinners & Saints. Не че е с някакъв уникален сюжет, но историята е разказана добре, играта е на ниво, а престрелките са порядъчно правдоподобни.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Не бях гледал трейлъра на филма Christine... Невероятен е, както и филма, а и книгата.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Black Hawk Down.Невероятно добър.Един от любимите ми.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Shut the fuck up!!!!!!
Carolina Moon - хубав и изтрещял като горния, като започна с някакъв тигър си казах аман... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Black Hawk Down.Невероятно добър.Един от любимите ми. ![]() А гледал ли си Black Cock Down, с Наоми Флейм ??? ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^^ Limitless
Скоро го гледах на кино. Колкото и банална да е идеята, толкова и оригинални моменти има. Готино е филмчето. Със забавен обрат в края. Препоръчвам на онези, на които им се гледа нещо по - разтоварващо ![]() Иначе аз съм на вълна София Копола и Джим Джармуш : Lost in Translation и ![]() Общото между двата е Бил Мъри. ![]() Иначе от София още : ![]() И от Джим още нещичко: ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Снощи гледах Space Battleship Yamato, наскоро не бях попадала на фантастика, която да ми хареса толкова. Чудесна визия и фабула, ултимативен финал, въобще японците са се справили идеално. Точно догледах хубавия 720p рип. Красива и епична работа, типично по японски. Много ми хареса! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
"Snake people" с Борис Карлоф
![]() "Kes" хубава драмичка "Modigilani" уникален"Kontroll" "Dorian Gray" Не е като да прочетеш книгата, но и филма не е лош. За тези се сещам в момента, които са ми направили впечатление де... "Antichrist" - тоя Ларс фон Триер е някакъв ибнъх га изверга. Филмът е колкото и силен, толкова и... ъ-ъ-ъ... груб, натурален, шут в топките ("случайна" игра на думи). Май точната дума ми избяга. Както и да е, не се препоръчва за хора със слаби... стомаси. От един момент нататък просто става някаква безподобна, натурална, нечовешка сеч (макар и да се загатва за това още от началото). ![]() ![]() Аз лично останах ужасно разочарована от този филм... Честно казано "нечовешката сеч" не ми беше проблем, но филма малко ми беше "шиткав"... ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Гхъх... след Possession изпитвам натрапчиво желание за промивка на мозъка... каквото и да е останало от него.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
хах, днес се разбих от кеф, по ТВ 7 даваха филм озаглавен Китайска Одисея 2002, ако някой може да помогне да се намери за сваляне бих бил много б;лагодарен. Иначе самият филм бъка от свежи "тъпи" смешки в духа на филмите на мел Брукс, само че през призмата на живота в Китай
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хаха, да, забава си беше. Помня, че преди години го теглих от Датата, но сега поне тук го има с английски субтитри.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Преди да замина се бях зазяпала в тези:
![]() ![]() Хванах ги по телевизията и с удоволствие ги изгледах ![]() Освен това зяпах The Man from Earth (целият филм беше един разговор пред камината) и Equilibrium. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Благодаря Шарън
![]() Иначе по темата последно гледах Sound of noise ![]() Препоръчвам го горещо ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
The Inception - пак ще го гледам, в него Леонардо ме впечатли и продължавам да вярвам в играта му <3
Serenity - става, космически филм с актрисата, която играе младата терминаторка, там или загрява за Терминаторът, или не си е забравила старата роля The Illusionist - Много добър! Дами канят - хаха Опасен чар - хихи Аватар - отново, с високо качество |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега съм на период McAvoy, брилянтен актьор, всичко може да изиграе.
Becoming Jane... прекрасен! Starter for ten - след горния ми дойде малко ъъъ, но е хубав, лекичък и забавен The last king of Scotland - тежък |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди няколко минути свърши и : THE BEAVER с Мел Гибсън и Джуди Фостър. Приятен филм. Доста от моментите бяха предсказуеми, но като цало си заслужаваше гледането.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
От скука(и по принуда) вчера гледахме Dracula 2000. Едно мога да призная на създателите - финалът е уникално непредвидим. Скривам го, в случай, че някой е в настроение да загуби малко мозъчни клетки, но когато разбрах че Дракула всъщност е Юда, наказан от Христос за греховете си изпаднах в няколко минутен пристъп на истеричен смях. Вярно е, че това би обяснило 1-2 неща за Дракула, но самата идея е комична.. Само заради това откритие си струваше гледането. :Д
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
^ Филмът ми хареса единствено заради якия саундтрак.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Миналата седмица гледахме "Карибски пирати: в непознати води" и смея да твърдя, че това е един от най-добрите епизоди от тази поредица към момента. Мога да го наредя преспокойно до "Проклятието на "Черната перла", че даже се замислям дали не е и по-добър. След лекото разочарование от Тройката тука направо се попилях от смях, има някои просто феноменални моменти.
Изгледах и "Ранго" и като цяло ми хареса, с изключение на липсата на колорит в типажите - всички бяха едни пустинно-пепеляви такива и трудно се различаваха един от друг. За сметка на това "околната среда" бе пипната страхотно, да се чуди човек кое от двете би трябвало да е по-важно... ПП И тука малко бонуКс матрял, дето ми хвана окото. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
3-iron, Pandorum и Noi the Albino. Подхванах и четвъртия сезон на The Big Bang Theory, чак сега.
-------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
![]() Tucker & Dale vs Evil (2010) Ето на това му се вика miiighty fine movie. Всичко, което може да ми хареса... за пръв път от много дълго време се радвам на happy end-a. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно догледах и мога горещо да препоръчам "The Ledge" - рядко качествен и доволно актьорски психотрилър. Фокусът пада върху религиозните заблуди и крайностите, до които могат да доведат човек.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ходихме вчера да гледаме "Операция "ШМЕНТИ-КАПЕЛИ" и направо се съсипахме. Филмът е невероятно добър и като комедия, и като сериозни "размисли", и върху идването на "демокрацията" в България. Някой ако се колебае дали да ходи да го гледа на кино да не се чуди, продукцията си заслужава парите, лично бих отишъл да го гледам на кино поне още веднъж.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Доста ми хареса филма. Наистина имаше яки бъзици и падна як смях.
В събота гледах на кино In time. Доста ми хареса филма и беше някак си различен. Според мен идеята си беше оригинална и съм сигурен, че на повечето хора ще се хареса. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Опрпеделено не е оригинална, поне що се отнася до това, което прочетох като сюжет. Утре ще го отметна на кино и ще видим дали все пак са добавили нещо от себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 12:28 AM |