![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Ахаха, дали ще се разберем не знам, но барабаните са ми слабост!
![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Eстествено, че няма да се разберем, ти си ми малка
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Зависи за какво "разбиране" става въпрос... За къде сме без баранченцата иначе...
Обаче, ако трябва да съм честна и гледам от примера на Айнщурдзенде Науйбаутен (Einstьrzende Neubauten), ще предпочета чук, но пък и той спада кън удърните, така, че... ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Думата е удАр
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опа.. Съжалявам, признавам си грешката!
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
E, нищо де, аз да не съм учител
![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Гласувах за вокалите,защото не мога да свиря на нищо.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да пееш можеш ли?
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mного ги разбираш бе...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 17-April 11 Потребител N: 4073 ![]() |
Електрическата китара.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Ургулица, мъдури и клиторина.
Може еректическа или електронна китара, ако е черна и нащърбена, и да е хапана. На тази тема и преди се почудих. Явно има влечение да си кажеш. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Tи се ебаваш, ама клиторината е изумителен инструмент и също така много труден за овладяване... той се води звънчащ, само че има и струнни.
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Много си падам по съзвучията от китара/китара или синтезатор/китара. Така че, може би соловите инструменти.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 PM |