Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 21 2011, 07:50 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 |
![]() Това е обложката за мен е много добра! Дебюта надмина очакванията ми. Не съм си мислил че кросоувър между прог и блек метъл може да стане толкова сполучлив! За мен това е по-скоро супер група, защото в нея участват членове на Dimmu Borgir, Sarke, Susperia, Borknagar и д.р. Единайсетте песни са с доста примитивно звучене е стил Sarke. Лично на мен албума ми харесва много. Линк за теглене. Кажете си мнението! |
|
|
|
Aug 22 2011, 06:35 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 |
Не лош албум, дори бих казал добър. Малко ми бъркат в нервите на места очебийните "гепени" моменти във вокланите линии на Odin's Tree - страшна прилика с тембър и хармонии като при Solefald. Третата песен е срещата на TYR с WINDIR в 12ч. под часовника на централна гара като и този път влакът им е закъснял с 10ина години. Искам нов ARCTURUS просто...Dogsmacked - отново много Solefald настроение и так дале... Споменах ли, че искам нов АRCTURUS
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
|
Sep 3 2011, 09:06 PM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
И аз исках нов Arcturus, получих нов Solefald. Не ме разбива албумът, но пък е съвсем приличен и добър.
-------------------- |
|
|
|
Sep 4 2011, 05:50 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 |
Vortex е велик вокал, ама за композитор не знам... Много странен албум.
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 24th October 2025 - 07:44 PM |