![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Видях я в един друг форум и ме изкефи. Дано ви допадне
![]() Правилата са следните: Задава се въпрос със 'защо' и следващият трябва да отговори със 'защото', после също да зададе въпросче и така... Защо се съмняваме? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Защото от опит знаем, че невинаги мислите ни се оказват реалност.
Защо не се съмняваме? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Защото смятаме, че сме премислили всичко.
Защо тук има толкова "толерантни" хора? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Защото другаде има още "по-толерантни".
Защо така зверски ме мързи? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Защото безнадеждни ни се виждат нашите мечти.
Защо времето се инати и не спира? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
'Щото трябва да стане утре.
Защо, защо!? Защо... Отговорих си, някой да дерзае с въпрос, аз нямам. ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Защо бързаш да си отговаряш сам?
![]() Защо не се научим да разбираме първо себе си, след това другите? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^хах, култово!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
И какво, проекта ''защо'' приключи? А Володката е голям !
-------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, последният въпрос си стои.
Цитат Защо не се научим да разбираме първо себе си, след това другите? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Защото, трябва някоѝ да ни помогне да се разберем
Защо не търсим вината първо в себе си, а след това в другите -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Защото са ни научили да бъдем твърде повърхностни.
Защо си мислим, че можем да контролираме времето? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото не осъзнаваме че не можем.
Защо тази тема ме затруднява ? ![]() -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Защото, когато започнем да се задълбочаваме, е твърде лесно да се откажем.
Защо, като стане лято, и чалгата мълниеносно завладява МПС-тата? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото и през останалите сезони е така, но стъклата на МПСтата са затворени, и по слабо се чува.
Защо 90% от шофьорите в БГ са слушатели от този тип? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Защото Веселина е радио не само за ценители
![]() Защо водачите на BMW са най-безразсъдни? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Защото си мислят, че ако се блъснат в нещо колата им няма да се смачка защото е БМВ
![]() Защо всички хубави сериали са в почивка за лятото и няма добри филми за гледане? -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Защото не гледаш Fox life.
![]() Защо шведите правят толкова добър метъл? -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото в тях тече викингска кръв.
![]() Защо църквата е премахнала евангелията, в които се говори за прераждането? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Защото на някого не му харесва мисълта да си изкупва грешките в 10 поредни живота.
Защо старото се смята за добро, а новото за боклук? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото си е така!
Защо свинското квичене е вдъхновение за някои? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото за всички останали, освен тези " някои", вдъхновението е другаде.
Защо говоренето със заобикалки е предпочитано? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото някои ги е страх да кажат направо истината, а други смятат, че така интересът се поддържа по - дълго време.
Защо приказките не се сбъдват точно така както са описани в книжките? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Сбъдват се, просто не пред компютъра
![]() Защо не е вкарано правилото да се пише по веднъж на ден? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото не съм искала
![]() Защо е трудно да се обича истински? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Защото трудно се намира някой истински.
Защо трудно се постига самодостатъчност? -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Защото живеем с мисълта, че някой друг е отговорен за нея.
Защо лъжем? -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защото на някои хора едната половина от мозъка "мисли", че така е по-лесно. (Т.е. да ''избягаш'' от проблема, ситуацията и т.н.)
Защо трябва психически да се натоварваме? (Имам си отговор,но трябва да попитам нещо.) -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото очевидно не се натоварваме достатъчно физически.
Защо си мислим, че знанието ще ни направи по-кадърни? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:36 PM |