![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Готино клипче.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хахаха, култово!
Радва ме как са навързали част от по-стари клипове. Тъй като песента е насочена към отношенията между членовете на групата, предполагам клипът има нещо общо с думите на Тил, че възнамерява след като навърши 50 да се оттегли от сцената... вече можем да видим какви са плановете му за след това ![]() Само не схванах заигравката с Менсън на погребението... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Клипа е як, типично Рамщайнски.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Клипът е твърде култов за да го разбера.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Освен заигравка с Менсън има и заигравка с Джеймс Хетфилд и Хенри Ролинс....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Rammstein - Haifisch бива
иначе като чуя Rammstein и се сещам за Rammstein - Pussy(простотията надделява ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 11-May 10 Потребител N: 3824 ![]() |
Клипа наистина много ми харесва, обекта на тормоз този път не е Флейк, а самия Тил, като дългогодишен фен на Рамщайн мога да твърдя, че този албум им се отличзава с най-много добри песни, не ми харесва, че от Розенрот насам много на комерс бият нещата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Въпроса ми е Rammstein метъл ли са. Уж ги водят индъстриъл метъл но в http://www.metal-archives.com/ не фигурират като група и пак там във форума им един потребител пита защо ги няма а другите му отговарят: Защото не са метъл, на тях меже да се танцува и т.н.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е що бе метъл са имат и яки песни.....иначе като рифове са яко елементарни и еднообразни повече залагат на тежкия звук.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Защото тоя сайт е предимно за ъндърграунд, не за групи, които може да срежнеш по MTV.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 25-January 11 Потребител N: 4022 ![]() |
Не вярно има си ги всички групи от Iron Maiden през Metallica до Dimmu Borgir
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Да и 80% от групите дето ги има не си ги чувал, а то и аз, некой път влизам да търса некоя яка група
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
я меже танцува валс на ду хаст оти нейди пиши чи ни съ мйетъл и у сайто ги немъ въх мали ко ши праа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Не вярно има си ги всички групи от Iron Maiden през Metallica до Dimmu Borgir Защото там се дава информация главно за death, black, power/heavy, thrash. Рядка ще видиш core-ове, crossover-и, rock, punk, EBM, alternative и подобни. Rammstein са Industrial metal и за това ги няма. Нормално е да има поне 20 групи, които си чувал, това все пак е голям сайт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе не казвам че не са метъл. Аз лично винаги съм ги смятал за индъстриъл метъл. Просто темата в тамкашния форум ме накара да се замися и реших да питам каво мислите вие. Признавам че не съм много вещ в индъстриъл метъла защото слушам други неща. Аиде peace
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Ха ха... Нека да разбудим тая тема. Пиша тук по повод новото MCD на бандата-Mein Land Слушах го мяколко пъти и не ми омръзва, това е добър знак. Много ми харесват томпетите в едноименната песен. Досега не бях слушал по-свежо MCD. Препоръчвам го на всички фенове на групата, а и не само на тях
![]() ![]() Oбложка! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Нищо извънземно, но колкото да си откачиш главата има.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Яко ги тресе комерс и лигня за тва така става. Ама пак си кефят. В тая песничка определено се долавят влияния от посещението им в "Ориент 33" в Студентски миналата година.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Комерс, лигня да, съгласен съм. Но според мен не са си смъкнали нивото, миосля че просто се променят с всеки следващ албум... Да не казвам с всяка песен. Ето като прос птимер ще дам песента My Country (The BossHoss), както виждате от заглавието става дума за чиста проба кънтри с електронни елементи... Да относно "Ориент 33" "влиянието" му в Mein Land личи доста силно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Изненадан съм че входа е свободен. Обикновено на такива събития билета е от 3 до 6 лева.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
В "The Black Lodge" входа в 99% от случаите е свободен!
А и партито се организира от мен, като представител на http://rammsteinbg.com , а не от диджей, който ще взима хонорар и т.н. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ОК само казвам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
А и партито се организира от мен, като представител на http://rammsteinbg.com , а не от диджей, който ще взима хонорар и т.н. ![]() Значи ще е зле. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой не те е накарал да идваш на сила!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 11-July 12 Потребител N: 4279 ![]() |
Наскоро попаднах в интернет на Volkerball, концерта им в Ним, Франция. Струва си да се види.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
Ебати великата група! Смазах се на концерта!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Великолепен концерт. Не знам дали заради Metallica & co не ги усетих така ударно на Sonisphere, но този път бях на феста конкретно заради тях и Enslaved и си оставих костите някъде на терена. Хубавото е, че заради липсата на нов албум заложиха на тотален "best of" сет и май не остана неизсвирена любима песен. За "Mein Herz Brennt" съм донякъде съгласна, но по никакъв начин не ми помрачи впечатлениeтo. И да, абсолютно феноменални откъм сценичност. Заслужават си парите, славата, всичко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 22-April 08 Град: София Потребител N: 2720 ![]() |
И 2010г и тази година сцепиха на макс, но тази година иа з се изкефих повече...жалко че бяхме по-малко хора....
-------------------- We're the problem,
but we're also the solution. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 01:13 PM |