![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 27-February 12 Потребител N: 4227 ![]() |
Обичан и мразен от мнозина, вокалиста и идеолог на най-популярната и продавана - и това без, дори, да е от Норвегия! - (блек/)метъл банда в света, поражда много и различни коментари и мнения за своята персона. Дали ще бъде възхваляван от своите фенове (особено фенки) , като уникален вокалист в историята на метъл-сцената, изобщо и като гениален мениджър и продуцент на собствената си група или ще бъде заклеймяван като "съсипник" и "продажник" на блек-културата, който я комерсиализира и използва за собствени цели, и чийто имидж е заклеймяван като "бутафорен", "гейски" и "нямащ-нищо-общо-с-блек"-а. Със сигурност Dani Filth не оставя никой - срещнал се с с образа му - равнодушен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тц, тц, тц. ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Не ме кефи като вокалист, като човек нямам идея какъв е, а визията му е пълен шит.
Факт е обаче, че пише нелоши текстове. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Защо коментирате такива глупости бе
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 29-February 12 Потребител N: 4230 ![]() |
Идеалът на РАСОВАта ХИГИЕНА, може да бъде постигнат единствено и само, чрез усърдие, постоянство, БЕЗОГЛЕДНА БРУТАЛНОСТ, ПРЕЦИЗНА И ХЛАДНОКРЪВНА ЖЕСТОКОСТ в съблюдаване на РАСОВИте ПРИНЦИПИ и желязна ДИСЦИПЛИНА в тяхното НАСИЛСТВЕНО налагане. Това може и трябва да продължи колкото е нужно, до постигане на БОЖЕСТВЕНАта ХАРМОНИЯ в природата и в човешкия социум. СВИРЕПА СПРАВЕДЛИВОСТ гарантираща власт в ръцете на ТВОРЯЩИте РАСИ и естествена, ИЗКОННА РОБИЯ ЗА РАСОВИЯ ОТПАДЪК!
-------------------- ЕВРЕИТЕ са нашето нещастие!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ако не е правил дует със Сашо Роман не ми требе и да го знам! Къв е тоя сульо, Дани не знам кой си. Пфу, аман от вчерашни келешчета от бойбенди!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 01:03 AM |