![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-February 12 Потребител N: 4222 ![]() |
Здравейте.
Имам удоволствието да ви представя групата на мои приятели. Казват се ViolentorY. Пичивете са шестима (Цветомир Войнов - китара, Димитър Белчев - вокал, Адриан Маринов - китара, Христослав Христов - клавишни, Драгомир Соколов - бас и Спиро Василевски - барабани), като по - голямата част са родом от Разград. Настоящото им местоположение е Варна, където работят над записите на дебютния си албум. ViolentorY пуснаха две от песните си в интернет и ще се радвам да споделите коментари относно тях. След завършване на записите се надявам да ги видим всички на живо по клубове и паланки ViolentorY - Never Fall - http://www.youtube.com/watch?v=3p-Mo4Xxymg...feature=related ViolentorY - Over You - http://www.youtube.com/watch?v=48_Y-v6h6Ws...eature=youtu.be Тук можете да станете почитатели на страницата им във facebook http://www.facebook.com/ViolentorY?sk=app_2405167945 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Просто не мога да повярвам на ушите си! И двете парчета звучат убийствено!
![]() Много добра идея е да популяризирате музиката си сред форуми и блогове. Един съвт обаче, не се ограничавайте само в български сайтове. Имате реални шансове да хванете доста публика и в чужбина, така че наблегнете и на международни сайтове. Успех и пишете пак като има някакво развитие. Между другото, ще се радвам, ако има и някое малко по-бързичко парче, но дори и да няма, качеството ми се струва страхотно. Браво още веднъж! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-February 12 Потребител N: 4222 ![]() |
Тези двете са може би най - лекичките в сревнение с останалите, които скоро ще видят бял свят. Пичовете подготвят доста стабилни изненади така да го кажа.
![]() пс. Не съм член на групата, а техен близък приятел, който изключително много се кефи на това, което правят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Съгласен съм напълно с мнението на Венци, страшно обещаващо звучат двете песни, а и тези от Facebook страницата ми харесаха! Много хубави идеи и добра реализация.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Доста силно, определено. Ще популяризирам.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
И аз съм доволна, силни композиции. Може би трябва малко да посвикна с особеното звучене на вокала, но като цяло имат още едно голямо браво от мен. Ще преслушам и останалото.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
^ Същото за вокалната част.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Страхотия! Интрото на първото парче ме надъха супер здраво. : )) Поздрави на пичовете, с кеф бих си купил албум.
^What lodborg said за разпространяването. ![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ViolentorY - Brain Wash - http://www.youtube.com/watch?v=TpM7lMDs5mQ...88bFAAAAAAAAAAA
Още една песничка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Супер! Интродукцията ме грабна от раз, точно такива вокали ми се щеше да чуя и в някоя от по-старите песни. Чудесна работа по клавишните и китарните сола, поздравления на бандата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
Големи лица, всяка тяхна репетиция или концерт са веднъж. Само успехи да жънете момчета....
-------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 24-June 12 Град: София Потребител N: 4268 ![]() |
Страхотна банда! Вече имах удоволствието да преслушам всичко, което е публикувано тук и честно казано се размазах! Дано успея да ги хвана в петък на Берковица! Успех момчета!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 24-June 12 Град: София Потребител N: 4268 ![]() |
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...912811589_n.jpg
Ау, как се смачквам от кеф- две от най- кефещите ме родни банди, вкупом и задружно... Само се опасявам като си отворя пак бутилка Загорка на плажа отвътре да не ми изкочи Бургаско |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Страхотно се справят момчетата. Изключително добри песни и звук. Някой знае ли в кое студио записват?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, но снощи слушах Physical Decay и се смачках от кеф!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
^Това парче е убиец. Невероятни са!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Песента е чук! Не, песента е порой от чукове
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето и една току що излязла песничка. Прясна, прясна
![]() ViolentorY - Power Source http://www.youtube.com/watch?v=kieq-1P1XZM...mp;feature=plcp |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето я и The One.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Тази група е направо изумителна. Аз си признавам, че не слушам много български групи, повечето свирят в много екстремни стилове за вкуса ми или не ми допадат. Но ViolentorY не спират да ме смайват колко добре и модерно звучат.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 11:03 PM |