![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Mormegil2 @ Aug 21 2004, 11:50 PM) ще ми липсваш ![]() ... базик бе! Същото. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-July 04 Град: sofia Потребител N: 563 ![]() |
ima li po-precakan 4ovek oot men?nnnnnnnnnnnne.na more s maika si?ne...iskam vku6ti pri bandata...ggadost i zaraza...;[[[[
-------------------- I don't know why I'm so fuckin' cold, I don't know why it hurts me. All I wanna do is get with you and make the pain go away.Why do I have a conscious?All it does is fuck with me...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
poser
![]() ![]() Edit: що в даскало ли ти правят проблем? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(xabbathx @ Aug 24 2004, 11:02 AM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Случва се на всички, рано или късно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 22 2004, 07:47 PM) Цитат(Mormegil2 @ Aug 21 2004, 11:50 PM) ще ми липсваш ![]() ... базик бе! Същото. Ne we! verno ste mi lipsva tva momi4i ![]() a bazika be6e za BURZUM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, разбрах. Спокойно!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Ще цитирам цигане от трамвая,което нямаше 2ри клас : аз знам как да се еба от мама,тя работи на Тракия...
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задължение на Държавата е да осигури работни места за малцинствата.... явно се справят отлично в това отношение!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() само като го видя и откачам..The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
на мен сичко си ми работи ..да не си написала bdzh.bg ili bdz.com ..пък и винаги може да се обадиш да ги питаш..май
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Тия Рилски езера ми разгониха фамилията на краката.Още съм контузена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Aug 27 2004, 12:18 PM) Тия Рилски езера ми разгониха фамилията на краката.Още съм контузена ![]() Не мога да се сдържа.... ..... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И аз имам снимки оттам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Разменям апартамент в центъра на софия за мазе в люлин?!?!
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 26-June 04 Потребител N: 537 ![]() |
Аз пък заменям апартамент в Люлин за таван на Патриарха
![]() -------------------- Nothing on earth stays forever...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заменям компютър на 2 години,без ъпгрейд,за нов!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
V dolnoproben internet klub sam, nqmam Flex Type, pisha na latinica ... klimatikat duha to4no sreshtu men, a az sam samo po potnik, muzikata e skapana, uspqh da otkriq samo malko Korn, Cradle of Filth i Guano Apes, pove4eto ot igrite ne varvqt ... nqma s kogo da igtaq War Craft ili pone NFS ... zashto izobshto se navrqh tuk?! A da - seshtam se za edna pri4ina vkashti imame dva kompiutara, no non-stop sa zaeti ...
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Kato ste otvorili temata za zamqnata ... nqkoi da iska dobre poddarjan palnoleten brat, badesht student v sofiiskoto MEI, pridrujen s moshten, povqrvaite mi mnogooo moshten kompiutar v zamqna na poslushno mom4e ot Varna ili okolnosta, koito da nqma nishto protiv da pravi kompaniq na edna samotna metalka?
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 5 2004, 03:13 PM) Kato ste otvorili temata za zamqnata ... nqkoi da iska dobre poddarjan palnoleten brat, badesht student v sofiiskoto MEI, pridrujen s moshten, povqrvaite mi mnogooo moshten kompiutar v zamqna na poslushno mom4e ot Varna ili okolnosta, koito da nqma nishto protiv da pravi kompaniq na edna samotna metalka? Кажи по какви си падаш и мога да ти препоръчам някой ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат az sam samo po potnik ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зиги ... трябва ми брат! Колкото да не съм сама ... да има известно възпитание и да умее да слуша ... дори възрастта май няма значение
![]() ![]() А пък ти Сеп ... поне малко съчувствие можеше да проявиш, нали? ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еее,претенции.
А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 06:37 PM) А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" *бях изписал голяма простотия, но ще ви я спестя* Тка, зиги, моля те най-учтиво - от този ден нататък не смей да говориш за мен, със мен, пред мен и така нанатък. Ако не говориш въобще ще е най-яко! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 6 2004, 06:14 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 06:37 PM) А за Сеп важи правилото"Куцо,кьораво,сакато, дупка има ли, е злато!" *бях изписал голяма простотия, но ще ви я спестя* Никът ти ни е достатъчен,благодаря.Иначе наистина няма да се принизявам повече и да говоря с теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Йеее, това е спам топик
![]() Днес цял ден съм си вкъщи и няма какво да правя... Цял ден+вчера... значи два дни не съм излизал от вкъщи, като изключим ходенето до магазина за хляб и изхвърлянето на боклука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 6 2004, 07:57 PM) Никът ти ни е достатъчен,благодаря words of wisdom have been spoken ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Низши
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нишесте.
*Мислех този коментар да е придружен със снимка, но ще ви пощадя. Боби се сеща за кво става въпрос, май* -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hehe radvam se 4e broq na niz6ite se uveli4i ....
no offence -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 05:41 PM |