![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Хораа кажете някои места подобни на Хелоуин! За предпочитане и местонахождението ...
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Аз чакам тука (stz) щели да правят grindcore кръчма SPARK
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Само пейките!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
mi az v kvartala v koito jiveq v Sofia "imam" qka kra4ma...kazva se Magelan i se namira v Reduta....ina4e sled koncerta na soulfly me zamaknaxa v nqkakva kra4ma (pomestavasta se estestveno v biv6 trafopost) ma neznam to4no v koq ot Mladost-tite be6e....
-------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Люлин 1 ?!?!
![]() ![]() ![]() Ами О!Шипка ,Fans ъъъ междувремено това на пейките май е най добрата идея ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
На пейките поне не ми се налага да слушам нискокачествена музика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Opredeleno sam za peikite!!! Peikite v Morskata - sqkash sazdadeni za metalski sabiraniq ... piesh bira neobezpokoqvan, naduvash diskmena do max .. kakvo po-hubavo
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Na keq w rs
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Club Hell Cat Anal action 24/7 - на сайта има и адрес!!!!!11
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 5 2004, 02:05 PM) На пейките поне не ми се налага да слушам нискокачествена музика ![]() Жалко, ти обичаш... ... .......... ...блек ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 4 2004, 05:49 PM) mi az v kvartala v koito jiveq v Sofia "imam" qka kra4ma...kazva se Magelan i se namira v Reduta....ina4e sled koncerta na soulfly me zamaknaxa v nqkakva kra4ma (pomestavasta se estestveno v biv6 trafopost) ma neznam to4no v koq ot Mladost-tite be6e.... Хехехехе в Магелан съм ходил 2-3 пъти готино е ама по едно време като отидох го заварихме неработещо и в ремонт и оттогава не съм ходил там ... А пък Адамса в Младост 4 е просто култова кръчма ![]() ![]() Имаше още едно що-годе добро място, Лавале му викат, зад съдебната палата ... ама скоро отидох там, бх се наканил да ходя ама към 10 часа отидох и то не работеше ... не знам какво става. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Sep 5 2004, 03:30 PM) Na keq w rs ![]() ![]() "Grani4na poliziq ,daite si li4nite karti....are mahaite se ot tuk.." hehehe i vse pak po neu4ebno vreme liuben karavelov daskaloto si e dosta dobro mqsto..pone nqma veroqtnost grani4nite da doidat... no s peikite nai sum sviknala. SPARK -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Sep 6 2004, 02:18 PM) Хехехехе в Магелан съм ходил 2-3 пъти готино е ама по едно време като отидох го заварихме неработещо и в ремонт и оттогава не съм ходил там ... А пък Адамса в Младост 4 е просто култова кръчма ![]() ![]() mi az sam momi4e parvoto koeto e i nisto 4udno moje i ti da si me zamaknal ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Мне явно съм се объркал, сори
![]() Е значи ние по същото време сме били на някоя съседна маса там, после ходихме на лодките в борисовата да посрещаме July Morning ... whatever ![]() Абе за мен поне любимото ми място си остава Helloween ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
warna byrbyn mai se kazwa ... moje i da se byrkam ama ima kartini na hendrix ,razni jazz muzikanti po stenite
plowdiw shadows sofiq peikite do ndk ![]() veliko tyrnow ulicata |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) plowdiw shadows Мухахаха!!! Никъде няма по-селска кръчма от Шадоа - мяса на некъф стол, пуска се "Само Квото Талев Го Кефи", СМЪРДИ и освен тва е супер скъпо (като се има предвид каква кочина е). ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
сутринта в Пловдив, когато бях за Еврокона подочух намек за жица в някаква кръчмичка... вечерта преди влакчето отидох и безпогрешният ми слух не ме бе излъгал.
много яко заведенийце - с асма отгоре, която ксожеление не беше поддържана (а гроздовата? се запитах тогава). името беше бийт нещо си. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Това, за което говориш е баш Шадоа, т.е. "Beat Club Shadows".
SHADOWS SUX -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) warna byrbyn mai se kazwa ... moje i da se byrkam ama ima kartini na hendrix ,razni jazz muzikanti po stenite Къде е това ![]() Горе долу, не ми трябва точен адрес. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Горе долу, не ми трябва точен адрес ба ли му мамата не моа да стигна до там . знам 4е е около центъра |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Не съм го чувал, явно е пропуск.
Иначе не се сещам за нито една хубава кръчмичка... Всъщност има един рокерски бар близо до историческия музей,но той си е за рокери (с мотори имам впредвид). Преди метълите се събирахме на Севастопол, ама вече никой не ходи там... И на бирения фест, ама тази година същия беше някакво жалко подобие на фест! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Принципно аз съм за откритите пространнства. Обичам да гледам звездите
![]() -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Иначе не се сещам за нито една хубава кръчмичка... Всъщност има един рокерски бар близо до историческия музей,но той си е за рокери (с мотори имам впредвид). Преди метълите се събирахме на Севастопол, ама вече никой не ходи там... aaa .. nidei sewastopol si e klasika pone az kato sym wyw warna si4ki sre6ti sa mi tam ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Много съм слушала за този "Бърбън" във Варна. Алкохолът ефтин, музиката по избор, огромни архиви ... какво повече?
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Kevin Stark @ Sep 13 2004, 03:51 PM) Принципно аз съм за откритите пространнства. Обичам да гледам звездите ![]() Съгласна ![]() Затова съм за градинките, пейките, Ловния дом... Такива местенца ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Sax - ул. Братя Полиеви. Приятно местенце, ама не пускат непълнолетни след 10ч., което много ме дразни. 2-3 яки групи изпуснах така
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Мда,сега има нов Адамс-намира се на Пиротска,но не мога да ви ориентирам къде по-точно ,тъй като още не съм се замъквала натам. Имаше и една яка рок кръчма/със знамена и леко изкорубени китарки по стените/ близо до НДК,обаче тя пък май фалира...В Сърцата/намира се до Минно-геоложкия,ходи се с рейс 280 и след туй пеш/също е ОК и мезенцата са хубави,ама дигнаха цените-обаче е по-евтино от Fans-a. Междувпрочем,някой да знае дали Сцената все още бачка?
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Sax - ул. Братя Полиеви. Приятно местенце, ама не пускат непълнолетни след 10ч., което много ме дразни. 2-3 яки групи изпуснах така И Bulborg (май така беше - на бирата ). Т'ва е някъде около централна гара. хахахаха харабия незнаех адреса майна ама колко концерти съм изкарал там не е истина просто ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Е, тр'еа ли да ти напомням, че ти имаш 18?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:54 AM |