![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Защитавайте ги още
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Алфа, ама как се разсмях от сърце! Всеки ден съм в тоз цирк и да ти кажа- ам прав си. Сериозно.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Ама не се махаш от тоя цирк, нали??? Пф...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Като нямаш семейство, кредити, деца, отговорности и рутинна кариера и инвестирано време за постигане на пост е лесно да мислиш, че когато не ти харесва нещо би могъл да се откажеш от него без последствия. Аз лично мога да си позволя да напусна работа, щото е няква мижава длъжност на бензиностанция за мижави пари, щото нито завися от тия пари, нито ще остана без дом и пр. и пр. ...
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Нормално е така да говори детето, ако мама и тате го хранят.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прав си да, ама нали се сещаш, че се мисли, преди да се влезе в омагьосания кръг, или поне като си вътре, не трябва да го плюеш.
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^^ Това беше излишно заядливо и злобно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Прав си да, ама нали се сещаш, че се мисли, преди да се влезе в омагьосания кръг, или поне като си вътре, не трябва да го плюеш. И тука сбърка. Когато тоз, дето е вътре, види грубостта и позора, това е реален индикатор за това, че нещата не са наред. Не съм напуснала, защото имам надеждата да говоря с хората. Когато и това ме отблъсне, значи мисията ми тук е приключила. Опитвам се да се боря, уважаемо, дори и с вятърни мелници. Когато атомите в машината се разпаднат, тя ще остане без душа. Защото, дори и машините са с душевно измежду чарковете. И само да вметна, за твое потребление, бях "нагласена" за тая система. Както щеш си го интерпретирай, ама когато си зависим тийнейджър, едва ли имаш много шансове за лавиране. Мир в чарковете на твойта машина, уважаемо. П.С. Гадно е да те натаковат мъже. Не си го проси отзад от жена. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо не си прося, не ме заплашвай, ако обичаш!
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Пише се "претекст".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Свеки, броя на постовете ти малоброен ли ти се вижда?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пише се "претекст". Отвори си граматиката и прочети, че може да се пише и по двата начина. Иначе благодаря за поправката ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 25-July 12 Град: София Потребител N: 4283 ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР. Ето това мисля за полицията: кавър-текст: Infidel музика: Тончо Русев Тяхната полиция Ако мангал някъде прегазва българска ръка или глава, ако колата му дете прегази - тяхната полиция ги пази. Ако някое малцинство граби от народното богатство, истината днес е само тази - тяхната полиция ги пази. Припев: Хора, подарете бомба, хора, запомнете ги добре! Гордост е да служиш в редовете на Мангалия и Манго-МВР. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - това е тяхната полиция и тя ги пази. Припев: Хора, подарете бомба, хора, запомнете ги добре! Гордост е да служиш в редовете на Мангалия и Манго-МВР. -------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР. Непрофесионална сбирщина шкембари, които злоупотребяват с правата си и не правят нищо по цял ден, а когато са нужни някъде ги няма никъде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искаш ли тогава да се запознаеш с мен?
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
През годините, за цялото висяне по районни, клетки и съдилища съм се убедил, че вие сте най-малоумните и комплексирани кендзефи, които бродят по тая земя. Тотални дебили с 0-во КПД, от които по-голямата част не са наясно и със закона. А, това че ти се имаш за изключението, потвърждаващо правилото - не значи много...
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Те хората на върха на системата не са наясно със законите, камо ли обикновените полицаи...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
е и аз да си прекарам половината живот по районни и аз няма да имам добро мнение за милицията.Особено, когато никога не съм виновен, пък те само ме прибират
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^Бе ти съзнаваш ли, че това са хора, които една алкохолна проба не могат да вземат като хората?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
Тъкмо обратното - не че съм невинен...просто те са малоумни и не могат да напишат примерно един елементарен акт за неспазване на полицейско разпореждане. И докато в другите държави си говорят за техните куки "има боклуци, има корумпирани" ние тука си говорим..."абе има и свестни..."
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Бе ти съзнаваш ли, че това са хора, които една алкохолна проба не могат да вземат като хората? Аз съзнавам. За него- не знам. ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Естествено, че си има и такива, които "немогат да пишат и лошо четат", както е казал поета.Всички сме наясно какво е положението.Обаче има и такива хора, които са с различни образования и квалификации, които говорят по 2-3 езика, работят понякога без почивен ден и се прибират по къщите си само да спят.Те не се виждат обаче.Мненито на обществото за полицията се гради върху чичкото с мустака, дето го черпиш 20 кинта.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Според мен сред изискванията за редовите полицаи не би трябвало да присъства висок резултат на тест за интелигентност. Считам, че съм човек, който се стреми да спазва закона и никога да не влиза в какъвто и да е тип конфликти. И като такъв, не съм усетил натрапливо присъствие на полиция в който е да е момент от живота ми, което може да говори само позитивно за ченгетата в нашата страна. То е малко като съдиите във футбола.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Бях чувал за случай в Щатите, където на един кандидат-полицай беше отказано назначаване от управлението в определено градче, именно заради прекалено висок резултат на тест за интелигентност - 120 мисля, че беше. Предлогът - полицейската работа щяла да му се види скучна и да не го мотивира.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо- или безсъвестност или вътрешна тежест. Второ- кандидатите за полицаи следва да се избират по издържливост. В повечето случаи тя няма общо с покриване на физически нормативи, а с това на колко часов работен ден са в състояние да издържаш със здрави нерви и без размътена главата. Не броим изобщо почивки за каквото и да било. Такъв стил на работа се повтаря месеци наред, докато не си издрапаш мечтана отпуска. Трето- преглед при психолог по време на отпуск. Такива хора не могат да почиват. Те са затлачени. Четвърто, пето, десето...просто се чудя каква роля има психолога в полицията. Инак, има го, ама го няма. Шестнадесет- часов работен ден. С такъв ден се заспива трудно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Хм, аз пък си мислих, че полицаите си имат регламентирано работно време! Значи и там не се спазват законите!
![]() -------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Законите не се спазват повсеместно. Хайде, отдъхнете си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:22 PM |