![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 27-June 12 Град: Бургас Потребител N: 4270 ![]() |
MY BIG 5 - Overkill, Exodus, Kreator, Destruction, Sodom
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми батки... TESTAMENT, към тоя момент тая година, счупиха трашомера.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Факт.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Ай, ай, ай!!! Албумът е убиец. Не съм очаквал толкова силно нещо от тях, при положение, че бях доста разочарован от предния. Класа!
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Доста мелодичен и хващащ нов Танкард излезе... по вкуса ми е.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Доста е стабилен, съвсем в техен стил. Обаче в момента не мога да откача от новия Testament, просто е прегазващ!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И аз съм така.Въртя Testament и все не мога да пусна Tankard.Пиянките обаче, малко повече от необходимото хеви метъл нещо са вкарали.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Ми освен и аз да го чуя тоя Тестамент като толкова го хвалите....
Обложката със сигурност е ефектна. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, доста е мощен и пипнат наистина индианския траш, според мен си е фаворит за албум на годината, като се има предвид, че не съм им фен и не съм слушал кой знае колко техни песни.
Има нещо от Металика началото на 90-те. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Много свирня има в него, но малко прекалено модерно ми звучи. За траш си обичам по-режещия звук и праволинейното тупа-лупа
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Е, и такиви требе да има.
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Като ми помина еуфорията и TESTAMENT-чето ми "поолекна", солиден албум, но нищо повече. Откриващото парче и кавъра на МЕЙДЪН са гигантски, другото е просто на високо ниво.
NECRONOMICON-а обаче продължава да ми расте. Някак адски мазно влиза под кожата, чак се присетих да си преслушам DARKNESS-и разни, INVOCATION-и, DEATHROW-чета и SACRIFICE-чета старички. Ех, какви блажени годинки бяха с аудио касетките... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 12-June 10 Потребител N: 3859 ![]() |
Много ме е страх от новия Destruction. Ако се осерат като в миналия, вече край с тая група.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ще трябва да се съглася с Парцо - и аз му се нахвърлих на Testament-а, но в последствие ентусиазмът ми охладня доста. Хубав албум все пак и невероятно силна продукция отново (Andy Sneap forever).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да споделя и аз, че новият Destruction извозва отвсякъде! Очаквах нещо по-силно от "Day of Reckoning", но "Spiritual Genocide" си е почти на нивото на "All Hell Breaks Loose" и "The Antichrist"!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ми сподели го с другарчетата, де.
![]() Хейтнете ако искате какъв фен съм, ако си го сваля ![]() ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Интервю с Найдж от ONSLAUGHT. Утре ще е мазало!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Макар че далеч не е изцяло трашърски, няма как да не спомена новия албум на Macbeth от Германия. Групата има интересна история, след която не е чудно, че това е едва третият им студиен албум. Засега не намирам любимата песен качена, затова получавате поздрав с втората. Текстовете са си на немски.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Страхотна песен!
![]() Хаха, а сега четох за бандата, то не че е смешно... Първо им умира вокалистът, после се събират отново, но им умира барабанистът... Дано този път смъртта ги остави да си вършат работата! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Мда, а и не е като да не са лежали по затвори заради тогавашния режим. Всъщност излиза, че са сред първите такива групи там, но след цялата бъркотия издават дебюта твърде късно, вече в друг състав и под поредното ново име.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Макар че далеч не е изцяло трашърски, няма как да не спомена новия албум на Macbeth от Германия. Групата има интересна история, след която не е чудно, че това е едва третият им студиен албум. Засега не намирам любимата песен качена, затова получавате поздрав с втората. Текстовете са си на немски. Кажи коя е тази любима песен. ![]() ![]() ![]() Wiedergдnger -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фаворитната е "Fleisch" и е доста по-бавна, но пак влиза мазно-мазно. Няма как да пусна линк, защото впечатленията засега са на база на промото. Когато се появи, ще пиша.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъпдейт: някой дори си е направил труда да направи качествен рип на Macbeth от диска, намира се из сайтовете. Ето ви линк.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста симпатично, определено. И макар и леко да ми бие на MANDATOR, си е свеж дъх в New Wave-a на Old School Thrash Metal-a. Всички беха забили само в а ла EXODUS и брат му нещо.
... а ако пуснеш и VOIVOD-чето сега... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще се оглеждам, дори не бях виждала обложката, докато не прочетох поста ти. Още се чудя дали не сгреших като се поправих.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента съм възхитен от новия FLOTSAM! Страхотен албум просто - от до няма празно. Силно препоръчвам, особено на феновете на "Drift".
VOIVOD-а още не мога да му вникна, но на прима-виста ми хареса - звучи доста към първите години, даже се изненадах, че превютата дето бях чел се оказаха толкова точни в това си описание. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 30-November 10 Потребител N: 3988 ![]() |
От старите банди любими са ми Sepultura, Megadeth, Slayer, Annihilator
От по-новите ми харесват warbringer и violator Новия албум на megadeth за мен е най-слабия албум ваден някога. -------------------- Жените живеят повече от мъжете защото нямат жени!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 22-April 08 Град: София Потребител N: 2720 ![]() |
Миналата година Тестамент и Криейтър сцепиха на макс, а тази година нищо засега не ме грабна...трябва сега да пробвам последния Флотсъм и аз, а и Death Angel да ги чуя какво са направили!
И една много добра новина - Dark Angel се събират за концерти през 2014г! Дано да направят и албум ![]() -------------------- We're the problem,
but we're also the solution. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 6-December 13 Потребител N: 4416 ![]() |
Onslaught - VI-траша на годината
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 01:35 PM |