![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Отново смазващ албум от немците!
![]() Мнения? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Струва ми се малко шаблонен. Въпреки, че е образцов траш, на светлинни години по-качествен от стотици други групи, все пак парчетата от "Hordes Of Chaos" ми се струват някак претупани и записани по една твърде предвидима формула.
Очаквах повече... ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Може би е малко рано, тъй като го чух само веднъж, но не ми хареса особено. Слушали сме ги тея работи, преслушвали сме ги, а и "Enemy of God" не ми е особено любим, затова и по този параграф не ми ми направи хубаво впечатление, защото наистина е близо до него. Ще го слушам още, дума не става за обратното, но се притеснявам, че май ще е насилствено. Не знам защо така...
![]() ^Сякаш точно "претупан" е правилната дума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Е, таман се нях навил да си го пусна. Явно ще почака... доста...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ще го чуя, задължително.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Според мен единственият проблем на "Hordes of Chaos" е, че се износва към края (даже малко след средата). Друг проблем няма. И то не защото песните стават по-лоши или защото всички хубави парчета са струпани в началото, а защото някак си му свикваш. Енергията успяват да я докарат, живеца го имат все още в изобилие, за което огромен респект, този път обаче някак си трудно задържат вниманието. Може би и затова е по-кратка тавата.
Обаче аз съм доволен като цяло. Трашарят здраво, старите кучета вадят ебати енергията, облещили са остри зъби, още са в първа лига отвсякъде. И аз очаквах повече, но и така ще го цикля с удоволствие. Kreator са тук отново! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
![]() Супер яки рифове, още в първата песен! ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Според мен единственият проблем на "Hordes of Chaos" е, че се износва към края (даже малко след средата). И то не защото песните стават по-лоши или защото всички хубави парчета са струпани в началото, а защото някак си му свикваш. Енергията успяват да я докарат, живеца го имат все още в изобилие, за което огромен респект, този път обаче някак си трудно задържат вниманието. Може би и затова е по-кратка тавата. Обаче аз съм доволен като цяло. Трашарят здраво, старите кучета вадят ебати енергията, облещили са остри зъби, още са в първа лига отвсякъде. И аз очаквах повече, но и така ще го цикля с удоволствие. Kreator са тук отново! Колкото и да се напъвам по-добро мнение от твоето няма да извадя - припокрива се с моето почти изцяло! Нещото, което е различно при мен е, че аз гледам да нямам очаквания. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Албумът е прегазващ!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Run! Amok Run! Run! Amok Run! Run! Amok Run!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Боклук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
ОК... не е Плежър ту Кил, ама боклук?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
За мен албумът си е префектен. Не бил оригинален? А въобще има ли група, всеки албум на която да е манифест на някакво ново течение в стила й? Защото специално Kreator имат няколко такива записа...
Та обратно към "Hordes of Chaos". Да, това е "Enemy of God 2", и бидейки такъв, е изключително силен. Хем много мелодичен от една страна, хем доволно мощен и ударен. Кратки, съсредоточени, съдържателни композиции - нивото им не е паднало. Знам ли, моето внимание поне го задържат. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Какво му е на албума бре, супер си е. Приятен за слушане, тва го казвам като човек, който рядко слуша Kreator.
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз пък като цяло съм приятно изненадан.
Няма как да очакваме, след Enemy Of God отново да се надскочат и макар наистина първоначално да се почувствах сякаш слушам втория диск от Враг Божий, то впоследствие усетих, как поне 5 от мелодиите ще ми останат в главата за дълго време. Още първото парче ме грабна с енергичност, а вокалите в припева и бриджа далеч не са най-типичните за Миле. Друг е въпросът, че всички сме слушали Laibach и като прибавим и следващото Warcurse, определено посланията започват да стават доста предвидими. Същото се отнася и до по-мелодичното Escalation, но идеята в Amok Run (и в текстови и в музикален план) ме грабна веднага. Бих отличил точно тази песен и като любима за сега. Destroy What Destroys You май затвърждава общото впечатление от албума за сериозна агресия, напомняща малко на хардкорско изпълнение. Поредната силна комбинация от припев и бридж ни удря в Radical Resistance, а To The Afterborn се появява точно на място за да внесе малко разнообразие с не съвсем типичните си мелодии и меко казано размазващият си завършек. Краткият инструментал пък ме подсети, че за първи път бандата си позволява да вкара много по-агресивно звучене и на бас китарата си, което ме зарадва искрено. Не че в предните творби ниските честоти не стояха перфектно, но сега е далеч по-интересно. Demon Prince е страхотен завършек, защото показва всичко добро, чуто до момента, наведнъж - агресията, мелодичността и запомнящите се вокали. Аз лично нямам от какво да се оплача, дори очаквах нещо по-слабо като за след Enemy Of God. Ясно е, че Ордите не са най-новаторската траш творба на десетилетието, но всъщност бандата инкорпорира няколко нови (за нея) похвати. Барабаните, припевите, басът... не е като Миле и Ко да не са се постарали да измислят нещо ново. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Изслушах го веднъж-два пъти, и едва ли ще го пусна скоро отново.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
ГИГАНТСКИ!!!! АААААААААААААА!! Как само крещи Петроца не е истина просто КО-ПЕ-ЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Бахти якия албум! Смазва предните 3!!!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Много ми харесва какво са направили Kreator този път. Силен, страшно силен траш, не те оставя да стоиш мирен. Не правят компромиси Mille и компания. Hordes Of Chaos може да не е новаторски като Endorama и Enemy of God, но пък е много изпипан.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Според мен Enemy Of God беше съвсем логичен по отношение на развитието на бандата, а не толкоз новаторски. Същото мога да кажа и за новата творба.
Направих си труда да се заслушам малко повече в текстовете (жалко е, че този път гласът на Миле е малко по-тих в сравнение с другите модернии албуми на Kreator) и отново бях приятно изненадан. За мен Endorama и Врагът Божи са абсолютни върхове в това отношение, като първият е доста личен и дори интровертен, а вторият доста по-директен и откровен. Ордите на хаоса принципно продължават идеята на Enemy Of God, но някои от текстовете звучат по-скоро като близки до по-старите творби на бандата. Някои групи просто не успяват да ме разочароват... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Велик албум на една от най-великите траш групи. Имах опасения, че няма да успеят да задържат нивото от предишните издания, но само от няколко слушания Hordes Of Chaos ми стана много любим. Не виждам какво би могъл да не му хареса някой фен на групата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Безупречни.
Отново. Mille не е нормален, за пореден път се убеждавам. Мрънкачите да пият една студена вода и толкоз. Аз не мога да си представя как по-добре от това можеше да звучи групата днес. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Изслушах го веднъж, даже май не целия. Добър е, макар да не е страшно добър.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
Много добър, грабващ звук! Миле този път ми се струва малко по-тих, но ще се преживее, защото групата рулз-ва!!! Kreator the best \m/
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Oh how the Mighty have fallen...
![]() Единственото нещо, което спасява този албум в сравнение с предния, е времетраенето. Спред мен след Tommy Vetterli в тая банда зейна една дълбока дупка. С "Violent Revolution" още имаха набрана инерция и умишления завой а-ла "Coma of Souls" сработи, но след това... Наистина, Mille вика яко тука (макар и да си личи, че годинките си казват думата), обаче комай това е единственото стойностно нещо в тавата. Две-три (с мъка) песнички да се откроят и другото е просто... Ще му дам още някоя и друга проба, но не съм особен оптимист. По ми се струва като да се насиля да го харесам този албум, което не ме кефи като идея. ![]() *си пуска "Coma..." -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето го сетлистът от завчерашния концерт в Холандия:
01. Intro 02. Hordes Of Chaos 03. Warcurse 04. Extreme Agression 05. Phobia 06. Voices Of The Dead 07. Enemy Of God 08. Destroy What Destroys You 09. Pleasure To Kill 10. To The Afterborn 11. Corpses Of Liberty 12. Demon Prince 13. The Patriarch 14. Violent Revolution 15. Terrible Certainty 16. Betrayer 17. Amok Run 18. Riot Of Violence ---------------------------------- 19. Flag Of Hate 20. Tormentor -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз съм доволен на такава листа и в София
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Време се мина откакто изтеглих албумеца и... STILL FUCKIN' ROCKS!!!
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Сетлистът е супер, но все пак можеха да вкарат и още някоя стара класика.
|
|
![]()
Коментар
|
|
От тоя сет-лист ме плашат цели девет (9) песни... не виждам нищо от "Endorama" и(ли) "Renewall" - shit.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Аз за съжаление вече взех решението, тоя концерт няма да се посещава... тея последни албуми простоо... много странни ми станаха Kreator, много...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 10:17 PM |