![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Просто нямам думи!!!Не знаех че българите(някои)са толкова извратени: Убедете се самитук
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Това е ебавка.То си личи,но е достатъчно изератено и този,който го е писал има сериозни психични проблеми явно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
На ден, във всевъзможни форуми, безчет отегчени до смърт тийнейджъри пускат подобни мнения, истории и "преживявания", разчитайки на широко виртуално внимание, представяйки си перверзната значимост на това да си анонимен и да манипулираш думи и фрази, по който начин пожелаеш. Закърнялата и пренаситена с анти-социални краски детска психика започва да рисува картини, от които косите ти настръхват и проумяваш и най-атавистичните страхове на обществото - а именно социалната извратеност. Този безкраен рикошет на приемственост на гените, непосилното бреме на шаблонното развитие, обезличаването на индивида и разслояването му на незначителни атомчета споделен живот, смъртта на реалните чувства и заместването им с хомогенна пластика на току що видяното... открай време е така, светът не може да сдържи този свръх-човешки устрем, тази болезнена липса на самостоятелна изява, която се губи някъде сред студената топлина на множеството... и белите се случват, насилниците, маниаците се раждат - пробуждат се дълбоко заспали животински инстинкти, които компилирани с иновативността на модерният ум съграждат нещо страшно... съграждат една непреодолима, невъзможна за събаряне стена, между чисто човешко и още неизживяно-кошмарно... Човечеството се изражда, впримчва всеки притулен символ на святост и морал.... малко ли беше тази безкрайна руска рулетка въртяла държавата ни толкова години - гнет, фашизъм, комунизъм... а сега е още по-страшно...защото вече няма връщане назад към корените на прикритите престъпления...сега властва добре прикритият фалш на шока... на никой не му пука какво се случва в тая обрулена страна - на никой не му пука, че собствените му деца един ден ще го закопаят в гроба, без и сълза да пролеят, на никой не му пука, че вместо да раждаме и създаваме, рушим и се радваме! Дори този топик, в споменатият от Injudicator форум да е/не е една отвратителна подигравка с доверчиви доброжелатели или агресори/съзнателни/отрицатели, някой определено трябва да обърне внимание - предполагам, че ако топикът достигне до някой контролен апарат, няма да се размине закриването на самия форум - още повече, че изявените тези в този топик са престъпление според законите на Република България. Родителите да обърнат внимание на децата си, иначе ще стане много страшно за всички ни, след време...
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Веднъж да съм съгласен с тоя олигофрен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
И аз съм съгласен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ha-ha-ha-ha-ha....
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
К`во им обръщате внимание на тия глупости? Аз съм гледал как възрастен насилва 2 годишно момиченце - е вече това гадно, защото е реално
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
boje mili kakvi nesta pi6at tiq ne sa ured...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s....i nastina toq pat sme edinodu6ni tuk Твоя смерт prav si... -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 14 2004, 05:59 AM) ^ Веднъж да съм съгласен с тоя олигофрен. Тоя олигофрен ако те срещне някъде такива шамарчета ще ти завърти, че ще ти се обърне нагоре фланелчицата -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Много се разгорещихте нещо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Stiga offtopic! Az sym za Sep!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако ще коментирате темата - добре; обидите си ги запазете за лични съобщения.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Твоя смерт are da mi pishesh sy4ineniqta po literatura
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 14 2004, 01:15 PM) Ако ще коментирате темата - добре; обидите си ги запазете за лични съобщения. Е какво да се коментира? Изнасилих дядо си! аре коментирайте тая тема.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Абе къф е смисъла да се обсъжда това?
Някъф дебил няма кво да прави и пише глупости... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:00 PM |