![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 ![]() |
ka da se predstavq na 15 ot love4 slu6am samo metal(TRASH glavno) i LP (to ina4e 6to 6a se registriram tuk) narkotici (osven kola drugo) ne, ne pu6a a za pieneto (bukvalno) ot dve kapa4ki vodka se napivam ako ima hora ot love4 da se obajdat 6toto zapo4vam da si mislq 4e edinsveniq na4in da sre6te6 metal tuk e 4rez lamarinata zad bloka
are pa posle moje da vi drasna i o6te ne6to nadqvam se da ne mi slagate mnogo ot tezi na postovete fuck you fuck you fuck you fuck you P.S. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- What else could I say,everyone is gey.
What else could I write,I dont have a fright. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат slu6am samo metal(TRASH glavno) ![]() ![]() ![]() Цитат i LP (to ina4e 6to 6a se registriram tuk) AAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!! Не се обиждай, уеалкъм си, ама тва ме разсмя. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 14 2004, 05:52 PM) Цитат i LP (to ina4e 6to 6a se registriram tuk) AAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!! Не се обиждай, уеалкъм си, ама тва ме разсмя. i men ![]() p.s. privet ot men momko -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Oshte bezmozuchnici li ostanaha koito slushat linkin park ?
inache privet ! Mqzash mi na otvoren ! >>>> tova e na hubavo! ![]() ![]() Kvo po tochno ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 ![]() |
mi nali za tuy sme tuk wa da se zabavlqvame
![]() i ne6to ne ste razbrali tozi forum ne e za LP (nadqvam se) a az zatva sam tuk 6toto mi pisna ot takiva sytove i forumi da fuck you a q mi kajete de v love4 puskat ne6to na MACHINE HEAD naprimer NIKADE samo nqkvi "klubove" s 4alga i hip-hop i kat sprqha i fraktura a imam tupi sasedi kajete ka 4ovek da ne "omekne" are 4e da ne zapo4na i tqh da psuvam P.S.za omekvaneto se otnasq do stila na muzika a ne za ....... -------------------- What else could I say,everyone is gey.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Е ако беше написал GORE TO THE CORE щях да та поздравя за добре дошъл ама уй ся
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 15 2004, 11:57 AM) mi nali za tuy sme tuk wa da se zabavlqvame ![]() i ne6to ne ste razbrali tozi forum ne e za LP (nadqvam se) a az zatva sam tuk 6toto mi pisna ot takiva sytove i forumi da fuck you a q mi kajete de v love4 puskat ne6to na MACHINE HEAD naprimer NIKADE samo nqkvi "klubove" s 4alga i hip-hop i kat sprqha i fraktura a imam tupi sasedi kajete ka 4ovek da ne "omekne" are 4e da ne zapo4na i tqh da psuvam P.S.za omekvaneto se otnasq do stila na muzika a ne za ....... Ама аз не мога да схвана кефиш ли се на LP или не... Сигурно много мразиш учителката си по български език, която ти е оставила тройка за годината, ама това да ползваш пунктуация, понеколкото да разграничаваш отделните изречения, не е никак безсмислено. Тва е призив и към всички други: Ползвайте препинателни знаци, мамка му! иначе постовете ви ептем не могат да се четат като това което пиша момента между другото тая година не ходих на море и съм мноо изнервен защото почнахме училище искаш ли дъвка? Иначе евала - Machine Head са ми любимата група! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Използването на кирилица също е желателно...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 15 2004, 05:22 PM) Използването на кирилица също е желателно... Те и други няща са желателни, ама като гледам още си тука. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 15 2004, 05:26 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 15 2004, 05:22 PM) Използването на кирилица също е желателно... Те и други няща са желателни, ама като гледам още си тука. Amen ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Хора, хайде поне една нова тема в "Представяне" да не я обърнем на глупаво заяждане
![]() А на новото попълнение: Добре дошъл! ![]() ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
zdravei 4oek. e tfa e za 15 septemvri za si4ki :pienjeee ... o4akvaite 6astlivi migove prez utre6niq den. 6te sre6tnete liubovta nq jivota si. 6te bydete 6astlivi. prati na o6te 10 4oveka.koito prekysne vryzkata go 4aka liubovna myka deset godini.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Sep 15 2004, 10:48 PM) zdravei 4oek. e tfa e za 15 septemvri za si4ki :pienjeee ... o4akvaite 6astlivi migove prez utre6niq den. 6te sre6tnete liubovta nq jivota si. 6te bydete 6astlivi. prati na o6te 10 4oveka.koito prekysne vryzkata go 4aka liubovna myka deset godini. ![]() Ама верно? ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ami da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Sep 15 2004, 08:48 PM) zdravei 4oek. e tfa e za 15 septemvri za si4ki :pienjeee ... o4akvaite 6astlivi migove prez utre6niq den. 6te sre6tnete liubovta nq jivota si. 6te bydete 6astlivi. prati na o6te 10 4oveka.koito prekysne vryzkata go 4aka liubovna myka deset godini. ![]() aideeee varnaxme se v detskata gradina ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
welkome
kofti 4e moje da nqma kak da se dovle4e6 ot love4 do tuka za koncerta ama... 6ti razkajat horata ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат , ne pu6a a za pieneto (bukvalno) ot dve kapa4ki vodka se napivam dobor do6yl bratko alkoholik ... do 150 grama moga da gi dokaram ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре хора искате (цялата) истина? Ето я:
аз слу6ам метал от една година, (по4ти) незнам кои групи в кой стил свирят, слу6ах метал по4ти само от телевизията(6тото нямах комп) пак и както писах по горе в лове4 не се намира по4ти ни6то(много "по4ти" стана ама карай) сега а и преди (когато пуснеха не6то) слу6ам MACHINE HEAD,SEPULTURA(съответно SOULFLY),STATIC X,малко SLAYER I EXODUS,LP(дано ви е сме6но),NIRVANA а най се кефа на SLIPKNOT дори някои 6ибани fuck you да казват 4е са комерсялни. Е това е истината за мен.За правописа-буквално преди полвин 4ас разбрах как да пи6а "?" P.S. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- What else could I say,everyone is gey.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 16 2004, 03:14 PM) Е това е истината за мен.За правописа-буквално преди полвин 4ас разбрах как да пи6а "?" spokoino vseki po nqkoe vreme v na4aloto e bil indianec s compa ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат дори някои 6ибани fuck you да казват 4е са комерсялни. Не знам дали са комерсиални, но са най-шибаната група на света, според мен. За 1 година не е никак зле. Слушаш доста яки групи ...и Shitknot. както казах вече - добре дошъл. Сега почни да постваш и в другите секции на форума. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 16 2004, 07:40 PM) За 1 година не е никак зле. Слушаш доста яки групи ...и Shitknot. . самият ти се кефеше на The Subliminal Verses ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 16 2004, 07:05 PM) самият ти се кефеше на The Subliminal Verses ![]() На подобно недоразумение може да се кефи само някой с тотално объркани представи за музика... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 16 2004, 08:05 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Sep 16 2004, 07:40 PM) За 1 година не е никак зле. Слушаш доста яки групи ...и Shitknot. . самият ти се кефеше на The Subliminal Verses ![]() Дам Наистина. Разликата е като между да те пребият и да те пребият и наплюят и препикаят после. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 16 2004, 03:14 PM) Добре хора искате (цялата) истина? Ето я: аз слу6ам метал от една година, (по4ти) незнам кои групи в кой стил свирят, слу6ах метал по4ти само от телевизията(6тото нямах комп) пак и както писах по горе в лове4 не се намира по4ти ни6то(много "по4ти" стана ама карай) сега а и преди (когато пуснеха не6то) слу6ам MACHINE HEAD,SEPULTURA(съответно SOULFLY),STATIC X,малко SLAYER I EXODUS,LP(дано ви е сме6но),NIRVANA а най се кефа на SLIPKNOT дори някои 6ибани fuck you да казват 4е са комерсялни. Е това е истината за мен.За правописа-буквално преди полвин 4ас разбрах как да пи6а "?" P.S. ![]() ![]() ![]() ![]() Е, сега ако се научиш и как да замениш - "4" с "ч" и "6" с "ш" ще те призная за бързо схватлив ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 19 2004, 01:06 PM) Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 16 2004, 03:14 PM) Добре хора искате (цялата) истина? Ето я: аз слу6ам метал от една година, (по4ти) незнам кои групи в кой стил свирят, слу6ах метал по4ти само от телевизията(6тото нямах комп) пак и както писах по горе в лове4 не се намира по4ти ни6то(много "по4ти" стана ама карай) сега а и преди (когато пуснеха не6то) слу6ам MACHINE HEAD,SEPULTURA(съответно SOULFLY),STATIC X,малко SLAYER I EXODUS,LP(дано ви е сме6но),NIRVANA а най се кефа на SLIPKNOT дори някои 6ибани fuck you да казват 4е са комерсялни. Е това е истината за мен.За правописа-буквално преди полвин 4ас разбрах как да пи6а "?" P.S. ![]() ![]() ![]() ![]() Е, сега ако се научиш и как да замениш - "4" с "ч" и "6" с "ш" ще те призная за бързо схватлив ![]() айде всички обединявайте се с нас преди концерта \m/ и от русе ще има поне 2 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 02:26 PM |