![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Логично е понеже целта ти може да е встрани, а не задължително над теб. Вертикално няма смисъл всъшност, защото не е над пропаст.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Пропастта е може би самият процес на трансформация от маймуна до Свръх човек... по време на който човек може да не успее, да се провали някъде по "пътя"...Само силните остават и стават Свръх човеци...
-------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Въжето се къса, като сбъркаш пътя и станеш със свръхтегло, вместо свръхчовек и се преебаваш.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
```````
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледай сега, човека не случайно е формулирал мисълта си именно така. Млъкни и поразмишлявай малко повече върху нея. Ето и една моя мисъл: "Не всяка 16 годишна патка която слуша готик е по-мъдра от Ницше" - Дълбоко и смислено, а? Дискутирайте го сега и го птредставете във вертикална проекция.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 17 2004, 11:17 AM) Гледай сега, човека не случайно е формулирал мисълта си именно така. Млъкни и поразмишлявай малко повече върху нея. Ето и една моя мисъл: "Не всяка 16 годишна патка която слуша готик е по-мъдра от Ницше" - Дълбоко и смислено, а? Дискутирайте го сега и го птредставете във вертикална проекция. NEMAM DUMI INIKALEN SI PRIZNAVAM TE STEFANE .........golqm kef ![]() ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
patkata skromno otteglq dumite si
[posta e obnoven] -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Говорим си за Ницше все пак... Моля ви, не го обръщайте на личен спор... Поне веднъж... Моля ви!
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
o ne ne sestro
ne e li4en spor mom4eto napravi mnogo umesten komentar -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 17 2004, 06:39 PM) Жалка история-това чучело в кожа ,в което безсмислено циркуира някаква течност и което си въобразява разни неща по свой адрес.Поне докато течността циркулира.После -край на въображениeто и на всичко останало. E tva e! Mudra misul. S edin pritel predi vreme stignahme do izvoda, 4e osnovniqt vupros ne e kakuv e smisula na jivota, a dali jivota e jaluk ili sme6en... Truden vupros... ili po-skoro truden otgovor ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само не мога да разбра защо едитна поста си преди мойя, вместо да отговори....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
za da ne mi 4etyt horata glupostite
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
tova za smisyla na jivota e bilo aktulano predi okolo 2500 god
![]() sega vyprosa niastina e drug ami q da vidim ![]() jalyk ili sme6en...hmm ![]() mi mai e i dvete ![]() plus tova 4e e bezpolezen ![]() i ponqkoga kraino iznervq6t fuck you ina4e jivota e jubavo ne6to -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви дълбоки размишления!!! Впечатлен съм... Ще зена и аз да прослушам doom метал..
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ако искате мога да постна нещо по въпроса за смисъла на живота... Аз лично подкрепям тезата на Камю и мисля, че митът за Сизиф е най-доброто й превъплъщение...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 18 2004, 09:33 AM) Какви дълбоки размишления!!! Впечатлен съм... Ще зена и аз да прослушам doom метал.. ![]() ![]() Какво ти е виновен дуум метъла сега? ![]() ![]() -------------------- В синьо
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 18 2004, 06:33 AM) Ще зена и аз да прослушам doom метал.. Sep adede sq razgrani4avai gi patkite, Nitshe, doom-a ....vse pak de ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Господи ,в небитието аз бях безмерно
нищожен и спокоен.Извадиха ме от това състояние ,за да ме хвърлят в странния карнавал. Пол Валери -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Силните хора са преди всичко търпеливи!
Търпението означава да сдържаш склонността си към седем чувства : омраза, обожание, радост, тревога, яд, мъка и страх. Ако не се поддаваш на седемте, тогава си търпелив, ще постигнеш същността на нещата и хармония с вечността! Просто и ясно! Свръхчовек - винаги съм го свързвала с по-горе написаното. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 18 2004, 01:29 AM) plus tova 4e e bezpolezen ![]() .... ina4e jivota e jubavo ne6to Еми да, безполезен, ко да праиш... ![]() Иначе чак пък да е хубаво нещо, е може да е интересен, ама не и тук на тая планета като гледам... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Reqviet
Крило над мене спуснато, крило на орис черна, не ще се вдигнеш никога от моята глава. Преди да звъннат утринна, звъняха за вечерна, преди да чуя сватбени, надгробни чух слова ... Далечни бели върхове, не ще ме утешите, ти, пеене на птиците, не трогваш моя слух. Ненужни ми са повече на този свят очите, ненужно ми е тялото, останало без дух. Махни се, стих нерадостен, прокобящ, неотменен, звънтящите ти звукове какво ще ми дадат? ............................................................. ............................................................. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Sep 18 2004, 02:01 PM) Силните хора са преди всичко търпеливи! Търпението означава да сдържаш склонността си към седем чувства : омраза, обожание, радост, тревога, яд, мъка и страх. Ако не се поддаваш на седемте, тогава си търпелив, ще постигнеш същността на нещата и хармония с вечността! Просто и ясно! Свръхчовек - винаги съм го свързвала с по-горе написаното. prerovih vsi4kite 500 stranici zaradi tiq 2 reda za6toto zabravih da si gi zapi6a ![]() mnooogoo blagodarq 4e nqmam vreme da q 4eta pak -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 14-September 04 Потребител N: 608 ![]() |
Ами то тука май стана ли4на дискусия ама рекох и аз да постна не6то:
"По-добре да си последен сред първите, отколкото пръв сред последните." П.С. О6те една при4ина да се регистрирам тук. -------------------- What else could I say,everyone is gey.
What else could I write,I dont have a fright. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 19 2004, 02:27 PM) РАТАМАХАТТА А не се ли казва случайно Раматахата песента? -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Твоя смерт @ Sep 19 2004, 06:13 PM) Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 19 2004, 02:27 PM) РАТАМАХАТТА А не се ли казва случайно Раматахата песента? Аз имам един пиратски сборен диск в на който пише "Ramatahatta". Но в оригиналния опис на Roots пише "Ratamahatta", тъй че пича го е напсал правилно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 13-August 04 Потребител N: 589 ![]() |
Цитат(RATAMAHATTA @ Sep 19 2004, 02:27 PM) "По-добре да си последен сред първите, отколкото пръв сред последните." по повод тези думи се сетих за една друга сентенция: "По добре трон в ада отколкото олтар в рая..." -------------------- No more war pigs of the power...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Kevin Stark @ Sep 21 2004, 06:45 AM) "По добре трон в ада отколкото олтар в рая..." e tva e gotino xaresa mi -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(THERION @ Sep 21 2004, 03:41 PM) Цитат(Kevin Stark @ Sep 21 2004, 06:45 AM) "По добре трон в ада отколкото олтар в рая..." e tva e gotino xaresa mi Това май е мисъл нa Manowar и е хипер простотия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne 4e ima ne6to ob6to s predhodnite no za tova se setih
"neravenstvoto na pravata e pyrvoto uslovie za sy6testvuvaneto na prava" -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 21 2004, 02:41 PM) Цитат(Kevin Stark @ Sep 21 2004, 06:45 AM) "По добре трон в ада отколкото олтар в рая..." e tva e gotino xaresa mi Не е ли все тая? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 10:02 PM |