![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вече са известни две групи, които ще обикалят Европа с Machine Head през октомври, ноември и декември. Това са американците God Forbid и немските им колеги Caliban, чийто нов студиен албум "The Opposite from Within" излезе миналата седмица чрез Roadrunner Records.
Напомняме, че на 11 декември трите формации ще изнесат концерт в столичната зала "Фестивална". Източник: http://tokkata.tk/ Актуалният албум на Caliban може да свалите от тук: http://inferno.centrum-group.com/m/Caliban...omo-2004-phEAR/ Единственото лошо в тази новина е, това че няма да има Български групи сред подгряващите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
WOW!!!!!!!!!!!!!!
CALIBAN !!! ![]() ![]() ![]() Е за тях си заслужава да отида на концерта, въпреки че принципно не съм голям фен (даже почти никакъв) на MH... Ако свирят парчета от първия си албум - 2000 - A Small Boy In A Gray World - ще е мазало! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Изненадан съм че някой ги е чувал. Как са? Аз още не съм си свалил албума... нещо много съм зациклил на The Haunted...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
1 песен на Caliban свалих и е достатъчна да кажа KSE style и по закон вокала пищи отвратително
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 1 2004, 09:06 AM) 1 песен на Caliban свалих и е достатъчна да кажа KSE style и по закон вокала пищи отвратително Sorry за невежеството, ама к'во е KSE? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Killswitch Engage
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Oct 1 2004, 09:06 AM) KSE style Това ми стига да знам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат 1 песен на Caliban свалих и е достатъчна да кажа KSE style и по закон вокала пищи отвратително hehehe .... zwu4i obe6tawa6to 6tom ti go kzwa6 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Oct 1 2004, 08:54 PM) Цитат 1 песен на Caliban свалих и е достатъчна да кажа KSE style и по закон вокала пищи отвратително hehehe .... zwu4i obe6tawa6to 6tom ti go kzwa6 ![]() Мне нямам предвид gay-heavy-metal пищене а gay-metal пищене ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Caliban sa hardcore po princip
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
на Caliban - I've Sold Myseld в началото има 1 риф 0:44 който мнооооого ми прилича на риф от Chimaira - Army Of Me 1:38 направо си е същото с малко по друго темпо ..не че има лошо да приличат на Chimaira
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(S-O-D @ Oct 2 2004, 05:55 PM) Caliban sa hardcore po princip Но само по принцип... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този нов албумнаистина доста прилича на Killswitch Engage. Нужно ли е да споменавам, че това ме кефи много?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
abe vie sigurno ve4e ste si zeli bileti
az nqmam pari , nz dali shte imam dotogava pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Rage @ Nov 21 2004, 05:25 PM) abe vie sigurno ve4e ste si zeli bileti az nqmam pari , nz dali shte imam dotogava pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() Predi okolo 4as si vzeh bilet ot NDK \m/ \m/ ..nqmaha plakati:/ ama she si namerq |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Аз нали ти зех плакат, кучко.
Раег, ако искаш ще ти дадем на заем, ебати. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чух някви слухове, че билетите била на свършване...
Има ли нещо вярно??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А дано!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Peter @ Nov 22 2004, 08:05 PM) Чух някви слухове, че билетите била на свършване... Има ли нещо вярно??? А, не!! Това е изключено да се случва, докато не намеря пари! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
utre powe4e ot zadyljitelno w tui zadrysteno selo TRQBWA da sa ostanali za6toto 6te wyr6eq s wyr6a4kata ina4e
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 09:34 AM |