![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Zdrasti
Kazvam se Dimitar i sum ot ruse, no ponastoq6tem u4a v Plovdiv. Obi4am da risuvam, mrazq da pi6a za sebe si - v kraina smetka koito tolkova se ineteruva, moje da pita. Popadnah tuk incidentno, kolkoto da otgovorq na edna interesna tema na moq priqtelka, koqto pi6e tuk - psevdonima i e ```````` - vinagi imam problemi s proizno6enieto mu. Kato cqlo ne obi4am da se podvizavam vuv forumite tui kato spama navsqkude e ujasen, taka 4e edva li 6te se razpi6a i tuk. No puk kakvo tolkova - pod vliqnie na skukata sum vur6il i dosta po-stranni raboti - naprimer da postna o6te ne6to. Ami tova e. Za drugoto se pita. A, da. O6te ne6to - liubimata mi grupa e Blind Guardian. S tqh prosto 6ega ne biva. Kolkoto - tolkova. -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Zdrasti ot men...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Хей:") Снощи останах с впечатлението, че няма да поставаш друго. Радвам се, че си променил решението си.
Smile! And have phun:") П.С. Имам усещането, че напълних форума с мой познати:)) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Цитат(Hazalad @ Sep 29 2004, 03:59 AM) A, da. O6te ne6to - liubimata mi grupa e Blind Guardian. S tqh prosto 6ega ne biva. Привет от още един техен голям фен. ![]() -------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре дошъл. Остани! Имаме нужда от повече сериозни хора тук. Както каза Светъл, тук има хора които трият спама и глупостите, така че форумчето е чисто и спретнато.
Колкото до ебаване то с Blind Guardian, не само че бива, ами бих го правил и по цял ден. Цитат(```````` @ Sep 29 2004, 08:24 AM) П.С. Имам усещането, че напълних форума с мой познати:)) *алармата за грешна граматика се съдира да звъни* -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Здравей и от мен!
![]() Защо да не останеш във форума?! Тук не ядем хора, пък и както спомена SepulTeraHead няма спам ![]() Цитат(```````` @ Sep 29 2004, 08:24 AM) П.С. Имам усещането, че напълних форума с мой познати:)) Няма лошо - колкото повече, толкова по-весело ![]() Edit ---> Фен ли си на манга-та? Като гледам аватара оставам с такова впечатление... Това ли обичаш да рисуваш? -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
O6te edna to4ka za rusenci yra ,skoro 6te mojem da sporim dali se kazva plik4e i prostor ravnostoino
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Седи тука уе, пич! Де ще ходиш? Скив кво е гадно времето отвън - духа, вАли, кавали, оппа омешах терминологията... Тъй, мисля, че сА уточнихме - нема да мърдаш, я ше се бъзикам с Гардиъните, па ти можеш да се бъзикаш с Аксел Руди Пелл. Няма да ти се разсърдя... много.
![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Deville @ Sep 29 2004, 11:55 AM) O6te edna to4ka za rusenci yra ,skoro 6te mojem da sporim dali se kazva plik4e i prostor ravnostoino Вие сте от Русе, аз пък съм от Видин ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
Uspqhte da me iznenadate priqtno, koeto po princip e adski trudno (vuob6te ne bqh o4akval otgovor na tova). Moje puk da propi6a, i po-golemi 4udesa sa stavali.
mersi i do skoro ![]() -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(Hazalad @ Sep 29 2004, 03:59 AM) A, da. O6te ne6to - liubimata mi grupa e Blind Guardian. S tqh prosto 6ega ne biva. Kolkoto - tolkova. brrrrravo! ![]() Kakvo uchish? Kakvo obichash da risuvash? -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
aide i ot mene zdrasti
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
ne znam kolko si priqtno iznenadan ot men no vse pak da kaja i az welkome
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
niki znae6 li ..... dqvoski si prava:)))))) ina4e zdravey ada6
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Poneje nqkoi be6e pital kakvo risuvam, 6te sloja link kum sait, v koito ima moi kartinki:
http://fantastika.cc/Art/Risunki/hazalad.html nadqvam se da vi haresa ![]() -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Хубаво рисуваш
![]() Добре дошъл и... със всичко бива шега ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Страхотно рисуваш.Аз много харесвам графики и се опитвам нещо да правя ,но далеч не е на такова ниво.Продължавай така,според имаш бъдеще,ако се занимаваш с това сериозно и за напред.
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Hazalad @ Sep 29 2004, 07:24 PM) Poneje nqkoi be6e pital kakvo risuvam, 6te sloja link kum sait, v koito ima moi kartinki: http://fantastika.cc/Art/Risunki/hazalad.html nadqvam se da vi haresa ![]() Бравос! Велкоме и от мене. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Картинките ми се струват дости добри...
-------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Hazalad @ Sep 29 2004, 10:24 PM) Poneje nqkoi be6e pital kakvo risuvam, 6te sloja link kum sait, v koito ima moi kartinki: http://fantastika.cc/Art/Risunki/hazalad.html nadqvam se da vi haresa ![]() Аз бях питала ![]() ![]() Продължавай и с рисуването и с форума ![]() -------------------- В синьо
|
|
![]()
Коментар
|
|
e za risuvaneto davam garanciq - ne moga bez nego. za foruma - dokato e interesno 6te pi6a
ha nazdrave ![]() -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 29 2004, 10:02 AM) Добре дошъл. Остани! Имаме нужда от повече сериозни хора тук. Както каза Светъл, тук има хора които трият спама и глупостите, така че форумчето е чисто и спретнато. Колкото до ебаване то с Blind Guardian, не само че бива, ами бих го правил и по цял ден. Цитат(```````` @ Sep 29 2004, 08:24 AM) П.С. Имам усещането, че напълних форума с мой познати:)) *алармата за грешна граматика се съдира да звъни* Няма спам? Няма спам?!!? Кой го казва... Добре че поне Ицо е тук да трие част от твоите постове, защото иначе форума спокойно щеше да може да се казва Стефан-world форум... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Не мога да не се изфукам....:") на живо са още по - хубави :Р
* 2 от тях не съм виждала между другото. Новите няма ли да качиш? Особено любимата ми.... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kartinkite sa skanirani predi da napravq poslednite lqtoto, koito si vijdala ti. Kogato edin priqtel se vurne v pld, moje da skanirame i da ka4im tqh. No zasega smqtam 4e i tiq sa dostatu4no
-------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Haresvat mi...,a nai mi haresva na4ina po koito risuva6 o4ite..
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
na men tazi nai mnogo mi xaresa http://fantastika.cc/Art/Risunki/hazalad/tales_01.jpg
-------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
И това, че са графики ги прави още по- добри - направо невероятни, но са далеч от моят период в момента. Похвално.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Страхотни са. На мен най-много ми хареса:
Mordred -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mordred mi e liubim geroi, nai-ve4e poradi na4ina, po koito e predstaven v Mordred`s Song na Blind Guardian. Pod vliqnieto na tazi pesen se rodi i kartinkata
-------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
ъъъ....здрасти и от мен......с малко закъснение
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:29 AM |