![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Или откъде научавате най-новата информация, слушате най-новите песни или гледате техните клипове.
Телевизия, радио, Интернет, вестници, списания - всичко се брои. Аз лично ще започна с "Нощни ангели" по Инфо-радио всеки петък от 23 часа натам. Мисля, че е добро предаване, интересно пък и миналия петък беше за "по-тежка" музика... ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Този и още един друг форум главно. Друго не ми трябва, чесно казано.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
dva foruma edno spisanie i mnogo priqteli metali
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
priqteli nai-ve4e. Nqkoi ot tqh sa hode6ti enciklopedii otnosno interesuva6tite me grupi. Po televiziqta ili radioto nqma osobeno mnogo info otnosno metal-a, ako ne broim specializiranite kanali ( mm ili mtv). Glavno net i priqteli
-------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Powecheto muzikalni jurnalisti sa pylni balami... kazwam powecheto. Samo ot foruma nauchawam neshtata za metala...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Форуми,метъл архиви,познати.Специално за някои от групите,които слушам почти не достига информация и в повечето случаи научаваш за новините относно тях случайно...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
За нови групи, които не съм слушала предимно от приятели.За групи които слушам се интересувам и в нета, форума, списания и отново до голяма степен завися от приятелите и познатите. Така или иначе главния начин да си намеря дадена група е някой да ми е изтегли и запише.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Музиката, която слупам си я намирам сам из сайтовете. За някои групи даже в google не ми изкарва резултати, така че търсенето на нови брутални ъндъграунд групи става трудно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
pokrai poznati osnowno
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 29 2004, 02:55 PM) Този и още един друг форум главно. Друго не ми трябва, чесно казано. И аз така. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Идеята беше да споменете и от кои форуми, вестници, списания, предавания и т.н. ... (е, приятелите може и да не ги издавате
![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Този форум, защото Ицо общо взето понякога нацелва неща които ми харесват. \m/ Eldritch \m/
Иначе предимно от форума на Machine Head. Там повечето хора имат подобен вкус... общо взето от там са ми препоръчвали повечето групи които в момента са ми хипер любими: Skinlab, The Haunted, Killswitch Engage, Unearth, God Forbid...Абе... мама му, почти всичко което слушам наистина с кеф! Другото е ако прочета някое крайно позитивно ревю в някое списание( демек, в SMF ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
no6tni angeli e gotino
po programa hristo botev na bnr ima edno predavane vode6tite sa mn zabavni aaa tvyrdo na6estvie nedelq sutrin ot 12am -2.00 am predi po alma mater ima6e mn predavaniq ama sq sa gi sprqli ili sa smenili vremeto iame6e za black i death specialno predavane [bodliva tel ako ne se lyja] za gothic s vode6t moss krindo [sturm und drang ako ste go 4uvali] mislq 4e i v momenta srqda ot 8 do 10 ili tam nqkyde ima predavane za progressive drugo srugo spisaniq tui onui takiva raboti -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Ефир 2 преди доста време имаше някакво сносно предаване (
![]() Как ми се иска да излъчат някакви архивни кадри. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 29 2004, 08:28 PM) Форуми,метъл архиви,познати.Специално за някои от групите,които слушам почти не достига информация и в повечето случаи научаваш за новините относно тях случайно... Или от самите хора от групите, което дори става по- често. Наистина е по- вероятно да срещнеш вокала на Bloodstained Dusk по улицата, от колкото да чуеш нещо за групата от някой друг. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 5-September 03 Потребител N: 256 ![]() |
nai-chesto ot net-a, ima edno mn polezno saitche http://metal-archives.com
-------------------- Once there was a time
darker than the human mind the old man told me If there was a light it cried a while before it died it died away |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Souldestroyer @ Oct 2 2004, 08:25 AM) nai-chesto ot net-a, ima edno mn polezno saitche http://metal-archives.com Да и аз често го посещавам да чета ревюта и ала бала, ама доста често бръкат стиловете на групите... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
Чета 10-ина чужди сайта и форуми предимно от там се информирам иначе и от приятели също
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Oct 2 2004, 10:52 AM) Цитат(Souldestroyer @ Oct 2 2004, 08:25 AM) nai-chesto ot net-a, ima edno mn polezno saitche http://metal-archives.com Да и аз често го посещавам да чета ревюта и ала бала, ама доста често бръкат стиловете на групите... ![]() И аз съм забелязала подобна тенденция в сайта,но донякъде това може да се преглътне,защото мисля това са най-големите архиви. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 02:39 AM |