![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 9-October 04 Потребител N: 629 ![]() |
Здравейте рокаджии и метъли
![]() Казвам се Радо на 26, работя, наливам се с бира всеки ден(обикновенно гледам да не е по време на работа), слушам яко рок и метъл....имгоре долу тва е. Кефя се на по старите групи, класиките както им викат като: Metallica, Manowar, Deep Purple, Rainbow, Iron Maden, judas priest и други.По принцип винаги съм отворен към нови групи, но поне половината са били "лошо копиращи банди" и имам извесна резистенция към подобни групи, имена не помня.М/у другото помня когато се оформяше идеята за Metal World, дори бях пратил едно пробно лого на хората които се занимаваха със сайта, но като гледам авторския екип доста се е променил, но както и да е.За мен е важно да има подобни сайтове, форуми и др. които да събират хора с този вкус на музика.Мир вам и hevy metal forever ![]() -------------------- Sometimes i feel like i screaming...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Eternal Hail! :")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Evighetens Heil! :'')
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Баш ми е драго!
-------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Yo!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(vader @ Oct 9 2004, 05:17 PM) ... hevy metal forever ![]() heavy metal i to men ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehe ... dobrodoshyl leko s birata 4e se puska mnoo lo6o korem4e
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
zdrawei
![]() dano da ti haresa.... ![]() ![]() 4e i na nqkoq druga sre6ta moje da se poqwi6 ako nqma6 rabota..... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 9-October 04 Потребител N: 629 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Oct 10 2004, 04:02 PM) 4e i na nqkoq druga sre6ta moje da se poqwi6 ako nqma6 rabota..... ![]() Как се разбирате за тея срещи? -------------------- Sometimes i feel like i screaming...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(vader @ Oct 11 2004, 07:24 PM) Как се разбирате за тея срещи? Има си специална тема за тях в общия форум, даже е важна. На повече от година е... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(vader @ Oct 9 2004, 05:17 PM) Здравейте рокаджии и метъли ![]() и грайндъри... ![]() Цитат наливам се с бира всеки ден ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Oct 10 2004, 09:10 AM) leko s birata 4e se puska mnoo lo6o korem4e ![]() Хе хе вече си го имам, а и аз го имам за изстлаквач, не за коремче ![]() -------------------- Sometimes i feel like i screaming...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(vader @ Oct 11 2004, 06:14 PM) Хе хе вече си го имам, а и аз го имам за изстлаквач, не за коремче ![]() XaXa hehe hi -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Сърдечно добре дошъл и от мен! Не оставай безразличен към по-новите банди, има какво да се чуе и научи, отвори сърцето си за непознатото
![]() И май че вече му е време да минете от бирата към чая! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Oct 11 2004, 09:02 PM) Цитат(vader @ Oct 9 2004, 05:17 PM) Здравейте рокаджии и метъли ![]() и грайндъри... ![]() Цитат наливам се с бира всеки ден ![]() ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Oct 12 2004, 11:24 AM) И май че вече му е време да минете от бирата към чая! ![]() ha taka! zdrafei fader |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Oct 12 2004, 03:46 PM) Цитат(The_Berzerker @ Oct 11 2004, 09:02 PM) Цитат(vader @ Oct 9 2004, 05:17 PM) Здравейте рокаджии и метъли ![]() и грайндъри... ![]() Цитат наливам се с бира всеки ден ![]() ![]() Е нямаше нужда и от б-лекари ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напротив, винаги има нужда от блекари...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Във тоалетната?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, зад тебе...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
hail
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
ZDravei !
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
в бирата има женски хормони, на растежа, затова прави мъжете на круши, а жените на оше по големи круши, да не те плаша ама... имай го предвид, разреждай с мастика отвреме навреме=
purple са най-великата група винаги, единствените, които нямат лошо нещо. rainbow са боклук. judas са велики от новите: the queen of the stone age === ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:16 PM |