![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Samael - Reign of Light
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Leash Law - Stealing Grace
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Oct 12 2004, 10:57 PM) Agent Riot - Za Decata Na Grada Тея трябва да ги съдим за авторски права. SOILWORK - Follow The Hollow ![]() Приличат ми на Mnemic... по-скоро обратното де... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Blind Hatred ot repeticiqta na 22.08
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Ayreon-Dragon on the sea
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Slayer - Bloodline
![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Megadeth - Black Curtains[B]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Bezmozychnite komentatori na macha...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
NEVERMORE - Deconstruction
Тая песен реже повече глави от някви там 17 годишни.... 10x to abductor -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ei sq slu6ah ne6to na Good Shralote
sega po4na Beto Vazquez - 2001 - Infinity\01. Until Dawn (Angels Of Light).mp3 tam Tarja li pee, btw? 6toto ne mi se rovi da tyrsq... informativno pitam dali nqkoi znae -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(```````` @ Oct 13 2004, 09:34 PM) sega po4na Beto Vazquez - 2001 - Infinity\01. Until Dawn (Angels Of Light).mp3 tam Tarja li pee, btw? 6toto ne mi se rovi da tyrsq... informativno pitam dali nqkoi znae Tarja пее. Както и в още няколко песни от същия албум. Добро попадение е Infinty, като цяло... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
ARPell - The Line
Следва - ARPell - Oceans Of Time - невероятна... -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Delerium - Silence
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Guns N'roses - Since I Don't Have You
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Visions Of Atlantis - Lords Of The Sea
Невероятна банда! Пък да ми каже за тях китаристът на Edenbridge... къде са ми били ушите. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат tam Tarja li pee, btw? 6toto ne mi se rovi da tyrsq... informativno pitam dali nqkoi znae Не, мисля че там Тария грухти... Nokturnal Mortum - To The Gates of Blasphemous Fire -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
RAG MEN - Obstacles
Hе е добро чак колкото Merauder, но пак става. ![]() EDIT: MERAUDER - Time Ends Now this is TEH phat shizit!!!!!!1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Alice Cooper-"Brutal Planet"
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Warrior Of Ice znaeh 4e po princip pee.. iskah vse pak da sym sigurna:"))
E:\Sound\Pink Cream 69 -02-One Size Fits All 1991\07-Walkin' Out To Heaven.mp3 :")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Morgana Lefay-Lord of the rings
-------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Валкирия @ Oct 14 2004, 07:35 PM) Alice Cooper-"Brutal Planet" ![]() Това е един от най-феноменалните албуми издавани някога, според мен поне. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Helloween - Hocus Pocus
Susperia - Years of infinity ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Wintergewitter - Final Solution
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента се наслаждавам на тъжното стенене на болния ми компютър, плачещ за нов Windows.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 14 2004, 05:50 PM) Цитат(Валкирия @ Oct 14 2004, 07:35 PM) Alice Cooper-"Brutal Planet" ![]() Това е един от най-феноменалните албуми издавани някога, според мен поне. ![]() И според мен! -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sarissa - Hypocrisy Crusade
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Oct 15 2004, 12:14 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Oct 14 2004, 05:50 PM) Цитат(Валкирия @ Oct 14 2004, 07:35 PM) Alice Cooper-"Brutal Planet" ![]() Това е един от най-феноменалните албуми издавани някога, според мен поне. ![]() И според мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEVERMORE - The Death Of Passion I feeeeeeel so holloooooooooowwww ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Fall of Empyrean - Wounded skies
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Chimaira - Down Again
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th August 2025 - 09:51 AM |