![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 27-October 04 Потребител N: 644 ![]() |
"Autumn's Scream Fest" Plovdiv Black/Death Metal na 07.11.2004 club SAX.
Zdraveite hora,iskam da vi zaradvam,kato kaja 4e ve4e i pld moje da se pohvali s metul fest koito se nadqvame da stane tradiciq za grada po tova vreme na godinata ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Яко. Обаче Сакса въобще не е мястото за такива мероприятия - вътре е бахти гадния задух, гъч, смрад и мизерия, пък и досега нито веднъж не съм чул някой да е докарал дори що-годе приличен саунд там... Ама кво да се прави, като няма къде другаде...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
djumboo? ;o))
abe kak be, sax-a e super mestence.. az puk vinagi mnogo sum mu se radval.. za sujalenie e malko munickuk hehe ama nishto de, taka atmosferata e po zadushevna hehe inache super za festa moje bi shte se hodi.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Аз съм от София и евентуално бих могъл да дойда за феста. Само кажете де е "Сакса"? Иначе само това ли са бандите, които ще свирят или ще обявят още, в последствие?
-------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Damned_In_Black @ Oct 27 2004, 05:18 PM) Само кажете де е "Сакса"? Почти на главната ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
А коя е главната, кво й е името? Щото и аз мисля да дойдa.
Този коментар е бил редактиран от Apocalyptic City на Oct 27 2004, 04:29 PM -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами Главната... Ал. Батенберг май й беше името, ама тя не е чак толкова незабележима наистина, от Площадя почва (и е пешеходна
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
http://www.bgmaps.com/list.asp?sid=8a73797...D%C4%DA%D0&num=
Това са единствените улици, булеварди и площади, които започват с Александър. Предполагам става въпрос за "Александър Стамболийски", защото булевард с име Батенберк не намерих. -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
До всички непловдивчани!
Предлагам да се разберем да се пътува с един влак! На гарата ще ни посрещне някой юнак от организаторите или Сашко (алфа прайм) и готово ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Steve_Harris @ Oct 27 2004, 03:58 PM) До всички непловдивчани! Предлагам да се разберем да се пътува с един влак! На гарата ще ни посрещне някой юнак от организаторите или Сашко (алфа прайм) и готово ![]() Всички непловдивчани от София, нали? ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Предлагам да се разберем да се пътува с един влак! На гарата ще ни посрещне някой юнак от организаторите или Сашко (алфа прайм) и готово ама моля ти се да та **** манафтите как да ти откажа ханъмо ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Damned_In_Black @ Oct 27 2004, 05:54 PM) http://www.bgmaps.com/list.asp?sid=8a73797...D%C4%DA%D0&num= Това са единствените улици, булеварди и площади, които започват с Александър. Предполагам става въпрос за "Александър Стамболийски", защото булевард с име Батенберк не намерих. Грешката е моя. Сакса се намира тук: SUX -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Цитат(Damned_In_Black @ Oct 27 2004, 07:16 PM) Цитат(Steve_Harris @ Oct 27 2004, 03:58 PM) До всички непловдивчани! Предлагам да се разберем да се пътува с един влак! На гарата ще ни посрещне някой юнак от организаторите или Сашко (алфа прайм) и готово ![]() Всички непловдивчани от София, нали? ![]() Ами да! То ние не сме от София, но на тръгване няма как да не минем от там ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 27-October 04 Потребител N: 644 ![]() |
Qko hora,qko.Po vruposa za SAX-a ako se suberete dostatu4no hora i ako se pro4ue v pld i okoliqta tova subitie do godina moje da e v nqkoe po-golqmo mqsto.Vsi4ko zavisi ot vas
![]() ![]() March of the brave Immortal gods From beyond the dim we rise... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tova e !
EDIT: gotovo -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ау,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой беше ли снощи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
az az
![]() be6e mnou qko ... ![]() nqma6e slaba grupa w4era |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе много блек метъл... Иначе Грях забиха яко. И тия последните добре забиха. Онова момче как успя да си счупи крака в такова вяло пого?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Абе много блек метъл... Иначе Грях забиха яко. И тия последните добре забиха. Онова момче как успя да си счупи крака в такова вяло пого? a ti ot grqh kakwo o4akwa6e ![]() qd ma e 4e ne uspqh da widq kwo stawa mnogo mnogo na scenata .daje ni6to ne widqh ![]() inache ko im be6e na inspell a i bolg se postaraha |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Инспел не ми харесаха особено, защото не са пълноценна група - свирят добре, но двама китаристи група не правят - много буфосинхронизъм ми идва, пък и липсата на барабанист на живо прави музиката някак... стерилна.
Болг пък не ми харесаха защото не свириха добре, пък и не съм фен на "първичния" блек-метъл. А ти беше през цялото време зад бара, нали? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Nov 9 2004, 03:51 PM) Болг пък не ми харесаха защото не свириха добре, пък и не съм фен на "първичния" блек-метъл. Ааааа въй! Първичен..... сакън! Туй, майна е вторичен блек ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първичен-вторичен - все в гъз.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
naloji mi se ..
![]() А на сън на смъртта ме фанаха лудите направо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Nov 9 2004, 08:57 PM) naloji mi se .. ![]() А на сън на смъртта ме фанаха лудите направо ![]() Защо ва? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 06:16 PM |