![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Благодаря ви много.
alpha prime, бе не се мъчи да мислиш поздрави, аз наистина сама ще си ги пожелая нещата. ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
YO!
Dnes i az imam rozhden den i ste pada metaaaaal ![]() ![]() ama ste praznuvam sam, stoto avstriicite ne piqt ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Жив и здрав, Иване!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Честито! Късмет в бъдеще и много шастие по трудния път на живота..
Smile! :") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Айде и от мен честито
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
mersi
![]() 10x n a 'si4ki oba4e v "pogutu" ma4kam AZ! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ха честито
жив и здрав другото квот си пожелаеш ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
ЧРД
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
4rd i ot men weselo izkarwane...
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
hare 4estito na si4ki na koito sm propusnal YUPII
ym mnogo zdrafe i mnogo liubov |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
4.r.d. na dvamata rojdennici ,mnogo
![]() ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
4estit rojden den pse karpatsko wse takyw gaden gey i da sa widime skoro w sofiq
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
![]() jivi i zdravi -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Pozdravi i Zdrave
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Честит Рожед ден на патерици
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Айде ЧРД на Явор!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
дам чрд на Javor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
Хехехе благодаря много
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
az pak kysno...mai wze da mi stawa nawik....?
![]() wse pak 4estito.... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
беелзебуб честито ти рожден ден
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Beelzebub, пожелавам ти един галактически рожден ден
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
poodu6wam li nqkakwa gawra s galakti4ekiq tim ot kraq na ma4a dosega
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Hohohohoh
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честито, Сашо!
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
A sa6o 4.R.D. Az mai pak posledna vidqh aheh
jivo zdravo si4ko nai nai... ![]() Beelzebub za prezident ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
4estita ti 21 godi6nina
![]() i na drugiq momyk de ,da ne go prenabregavme DAMAGE ,i na teb 4estito -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мерси на всички
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Unreal Birthday mate
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЕЛЗЕБЪБ!!!!!!!!!
НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ, НО ТОВА ХИЧ НЕ МИ ПРЕЧИ ДА ТИ ОТПРАТЯ СЕКВИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ПОЗДРАВИ И ПРОЧИЕ. И СЛУШАЙ Д.Т. ДНЕСКА,ЧЕ ДА СТАВА КУПООН! АЙДЕЕЕ -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:09 PM |