![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Цитат опитвам да й обясня, че изобщо не е наясно с това колко пият децата й... PREDATEL!!! ...........do stenata! ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 503 ![]() |
Абе БРОНЗ никой ли не диша вече!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Бира, ракия и мастика мастииика , мастика мастииика (карнобатскаа) мастиикаа...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
kafe(w narkomanski koli4estwa)
![]() alkohol mrazq nai mnogo daz piq po nqkoq druga bira |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
ne pusha ama pia :]]]]
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-October 04 Град: Stara Zagora Потребител N: 646 ![]() |
Vsichko piq,ama nai si padam po rakiqta,osobeno ako q pravil,koito trqbva.E mrazq vodkata i djina,ama kato nqma kakvo drugo i tqh julim,no vinagi v kompaniq.E sluchvalo se e edin dva tri abe ne znam i az kolko puti da piq i sam ama tva e kogato izpadna v nqkvi dushevni dupki a to tva ne se broi.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Загорка, мента и уиски
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Червен ром, кайсиева ракия и коняк водят класацията.
Класно винце също не отказвам. Не съм много по бирата и нямам любими марки. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Dolph @ Nov 10 2004, 03:26 PM) Червен ром, кайсиева ракия и коняк водят класацията. Класно винце също не отказвам. Не съм много по бирата и нямам любими марки. REDRUM ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
С кеф пия джин,бира и текила...ама като опре ножа до кокал всичко се пие.
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
ЗАГОРКА!
![]() уиски, ракия, мастика.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
V momenta srta6no mnogo mi se pie tekila .........ama mnoogo....i rom
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
biraaaaa biraa piq vseki den......tralqlq i na tatuk ne go znam.....ama inache i vodka s kola me kefi......be vaobshte s vsqkakvi gazirani napitki...
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(Undeadgirl @ May 29 2004, 03:50 PM) По принцип не пия, просто не мога. ![]() Когато ми се случи обаче, предпочитам Бейлис, мента, текила... ![]() ![]() Мента tequilla ромче водка напоследък почти не ко няма друго и бира може ама не ме кефи -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
По принцип по заведения,купони,пейки...абе където и да е,си пийвам биричка-Загорка,пък ако съм по-безпарична-Арианка...Много си падам по червено вино(Търговище или Домейн Бояр) и мента,а пък ненавиждам ракия.Отвреме на време пия джин с тоник...тъй,какво още...ако пък ще да е безакълно-Кола или натурален сок....Иначе сега си попиййвам Загорка
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
sled nqkolko mese4ni prouvaniq, samonabliudeniq i analizi dostignah do izvoda, 4e alkoholyt nesto mai ne mi haresva...na mi e vkusen. Samo biri4kata pravi izkliu4enie. ZAGORKA RULLLS! Systo taka obozhavam Wiski, no rqdko piq. Zhulvam i VERMUTEC, zaradi tova balouhanie, koeto mi navqva priqtni spomeni ot edno mqsto. Ina4e piq s priqteli i piq po mnooogo i vsi4ko. Rqdko mi puka za vkusa, raz4itam pove4e na efekta.
Ina4e sled birata idvat kultovi pitieta kato: 1) vosyk(gadno zasqda na gyrloto) 2) cvetni boi4ki (imat dylgotraen efekt) 3) bira ot kupi4kata za fastyci (zaedno s ostanalite obelki) samo 4e priqtelite mi me spirat navreme i nisto opasno ne mi se slu4va. Ina4e ponasqm na alkohol dosta qko. Vinoto oba4e mi ebava maikata. 3 pyti sym pil vino ot 6i6e i 3 pyti sym povrystal. Ai nazdrave na vsi4ki! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
A! Kakto i kultovoto mi izobretenie(mnoogo ste s eprodava)
MINERALNA VODA S CELI PAR4ETA MINERALI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
vinoooooo i ariaana
i menta |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
ЗАГОРКА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
За първи път се напих със Загорка 2 литра, така че имам известни пристрастия.
![]() Но иначе ако ще си говорим за Бира - нека бъде Столично! Ако ще е ром - нека е червен! Ако ще е ракия - няма значение каква е! ![]() Ако ще е менте - нека да е водка "Флирт" ... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
да ви сера на загорката
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хаххах, че и светло.
![]() Абе трябва да ви донеса на вас чеда от Южна България малко качествено пиво - ММ. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az naposledyk piq mnogo... iskam za birite da kaja che MM ne stawa, Zagorka ne e losho, no Kamenitza e qko
![]() Ako pitate men-Tuborg ![]() Inache koito ne e pil bozdugan mnogo e izgubil ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Хахаха, аз съм въздъпжател
![]() Пия с мярка - най-обичам половинлитровите такива ![]() Иначе предимно бирица и то ако дават мач по телевизията. Е, зимата може и малко шнапс... -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Nov 14 2004, 05:31 PM) Ako pitate men-Tuborg ![]() Това е най-отвратителната бира,която съм пила някога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
WTF!?!
Tuborg R U L E S ! ! ! ! ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат качествено пиво - ММ ![]() ![]() макар, че именно с такава черпих "жена" ми в деня в който се видяхме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
ЗАГОРКА
Почти винаги като пия твърд алкохол (а тва не е рядко) си припомням голямата неотровна змия. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
airan "balkan" forever
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ми разбирате от алкохол? Пфу!
За качеството и търсения ефект от бирата най-вече съдя по количеството спирт. ![]() Между другото чували ли сте за Шопско пиво? Или за Бургаско? Леле, тук във Варна всякакви такива ги има. .. -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:08 PM |