![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Обичам да седя над компютърното пияно и да "творя" музика. Рядко съм доволен от резултата,но се случва и това. Та посъбрах мелодиите,които най-много ми харесват и коита са единствено и само мои(т.е. аз съм ги писал
![]() и реших да ги запиша в едно албумче-демо. Истината е, че хич не исках да се получава нещо от сорта на Бурзум, а мисля, че и Твоята Смерт също беше правил подобно нещо(съжалявам,че още не съм го чул), но в крайна сметка се шполучи нещо от тоя сорт. Просто така ми идва от вътре-не искам блекарите тука да си мислят,че искам да копирам от някого. Всичката музика е вдъхновена от ходенията ми тази есен из горите.Много уикенди от октомври прекарах в Старопланиснките гори дивяйки се на безумната красота и печал и реших,че задължително трябва да го претворя доколкото мога в музика.Стилът е далеч от метъла,но щом аюз слушам толкова метъл със сигурност има нещо от него. Включил съм различни синтезирани инструменти-пияно,виола,орган,нещо като акустична китара и разни подобни. От утре почвам записите и ако всичко върви добре, чакайте албума на първи декември. Името на проекта ми е УИНДФОУ, а заглавието означава "Образът на есента"(от гръцки-ейдос-образ,подобие) Тия дни работя над обложката,която всъщност е един параклис сниман от мене миналата година през есента. Покрит е с листа и листа се стелят наолко. Надявам се да ви хареса...Имената на траковете-другата седмица... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
KAde da go 4uq tva we
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Голяма глупост е да се захващаш с нещо, което не си сигърен, че ще довършиш както трябва, но при мен понякога се случва.
Демото всъщност е готово още от Април 2005, но е ужасно примитивно изсвирено. Сега готвя нови неща, но съм зле с времето. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ами желая ти успех!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 12:16 PM |