|  Коя вокалистка ви кефи най-много, като пеене и за интимни отношения | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Коя вокалистка ви кефи най-много, като пеене и за интимни отношения | 
|  Nov 24 2004, 06:04 PM 
				 Коментар

| |
|  Witcher        Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296  | 
				Според мен спрямо и двата критерия са: Таря Турунен - Nightwish (може някой да не знае от къде е де...) Шарън Денадел - Within Temptation Ха не се сещам за имената, ама: Вокалистката на Edenbridge Вокалистката на Epica Доро Пеш Кендис Найт - Blackmore's night Christina Scabbia Liv Kristine Angela Gossow Който е модератор на форума, ако иска може да сложи топик за гласуване (дано знае имената на всички за разлика от мен...) -------------------- | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 06:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Balance Guardian           Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3  | 
				Е, чак пък от гласуване едва ли има смисъл...   А иначе, за протокола - вокалистката на Edenbridge е Sabine Edelsbacher, а тази на Epica - Simone Simons. Към тези, които си изброил, бих добавил още две доста любими на моя милост - Sarah Jezebel Diva (Cradle Of Filth) и Martina Hornbacher (Alas, ex-Therion и Dreams Of Sanity). Като си споменал Angela от Arch Enemy, къде си оставил Sabina Classen от Holy Moses и Rachel от Sinister?   -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl. | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 06:33 PM 
				 Коментар

| |
|  алфонс       Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232  | 
				nai naglo 6te sloja tuk asq ot hell no  ... epa trea se 4ue  za  da razberete za6to to4no    | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 07:10 PM 
				 Коментар

| |
|  not your bitch      Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586  | 
				pfu Anneke van Giersbergen ...kakvo pove4e da se dobavi.. e , i vokalistkite na the third and the mortal sa dobri te mai nqkolko sa se smenili do sega ne znam i imenata im ne znam de   -------------------- u missed me,didn't ya  ;) | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 08:28 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Пичката от Lacuna Coil. Не ми пука как, какво и в коя група пее. Искам просто да я нанижа.

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 08:37 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457  | 
				Пичката от Arch Enemy. ...да си пеем преди лягане

| 
|  | |
|  Nov 24 2004, 08:43 PM 
				 Коментар

| |
|  Witcher        Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296  | 
				Бе то не че пеенето на "пичката" от arch enemy може да се нарече точно пеене, да не говорим, че като го чух за пръв път мислех, че е мъж ама става. За леглото най-много си искам Таря, да си народиме близнаци. Тя може да не е най-хубавата, но аз имам специално отношение към нея и затова я смятам за най-прекрасната жена на света. На Шарън от within temptation също не бих отказал... поне в последния клип показва хубави... очи!

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 24 2004, 09:59 PM 
				 Коментар

| |
|  Поетично бездушен         Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295  | ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif) Floor Jansen ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  -------------------- Historia vitae magistra Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 04:38 AM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-October 03 Град: locked in the attic Потребител N: 294  | 
				Освен изброените дотук (общо взето обичайните заподозрени), бих добавил Kaisa Johki от Battlelore и пичката от The Gallery, и двете имат доста специфичен глас & стил. А за красота.. Simone Simons от Epica определено е без конкуренция.     | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 09:20 AM 
				 Коментар

| |
|  Undead      Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569  | 
				Сабине Класен от Холи Моузес.

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 10:39 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451  | 
				За външен вид -  Sabine Edelsbacher от Edenbridge и   Simone Simons от Епика. Като глас - май пак Sabine... Таря вече се излага... Изкарва го на стил ала Лили Иванова (за справка - I wish i had an angel) Елза (или Елиза, не помня) Мартинес екс-Дарк Мур, сега във Fairyland също пее в свой изключително характерен стил. | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 06:58 PM 
				 Коментар

| |
				Ходили ли сте на страницата на Таря - tarjaturunen.com там има такива картинки   Много е готина тая, ама знае ли се! -------------------- | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 08:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451  | 
				Комерсиализацията е правопропорционална на отслабването й     | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 08:31 PM 
				 Коментар

| |
				Тя никога не е била дебела!!! Може би приятно закръглена. Ей за Таря няма да говорите лошо, че избеснявам    -------------------- | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 08:44 PM 
				 Коментар

| |
|  алфонс       Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232  | Цитат Комерсиализацията е правопропорционална на отслабването й   hahahaa sigurno i za obratnata zahapka si e prawila operaciq   | 
|  | |
|  Nov 25 2004, 09:40 PM 
				 Коментар

| |
				още малко с риск да ме изритат от форума ама ще ви разпсувам    -------------------- | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 09:40 AM 
				 Коментар

| |
|  Undead      Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569  | 
				Таря е бозава, не разбирам защо ти харесва.

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 09:53 AM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Кво и е? Бих я ебал. С кеф!

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 11:49 AM 
				 Коментар

| |
|  Member    Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2  | 
				Тя да ми доиде в Лондон ще я накарам да надава още по-голям вой ...    -------------------- From Wishes to Eternity  [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 02:45 PM 
				 Коментар

| |
|  деградиращ      Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467  | 
				Никоя от метъл вокалистките не ми харесва толкова, колкото Shirley Manson от Garbage, кво да се прави.     -------------------- This life it ain't for me Your world it ain't for me | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 03:24 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264  | 
				haha Tarja dosta 4esto gleda6e kym men na koncerta vyv Viena:) iamh nestastieto da sym na sedalka, a pyk to tam vyv vyrosnata zala e zabraneno da se nadiga6 ot sedalkata. Na men pyk ne mi puka6e, zastoto tova si be6e edna 3-4 godi6na me4ta, koqto se sbydva i kak da ne kyfeq do posledno v takyv slu4ai! Ta izpykvah pred vsi4ki pykm da ne govorim za moq seksapil i obaqnieto mi:) taka 4e tova e apylno razbiraemo:) Taka de. Tarja e sladurana:) Ina4e vokalistkata na LACUNA COIL(zabravih,kak se kazva) e....abe mnogo e hubavo momi4eto:) Laetitia Casta i Monica Belucci RULL! zhlako, 4e i dvete ne peqt | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 05:19 PM 
				 Коментар

| |
|  Crack The Skye     Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424  | 
				ем вие вече сте ги споменали яките :Р Christina Scabbia Anneke van Giersbergen (The Gathering) a, и btw винаги съм се чудил какво ги кефи някои хора Tarja   -------------------- | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 06:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Member    Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2  | 
				OMG

-------------------- From Wishes to Eternity  [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 07:08 PM 
				 Коментар

| |
				gad да мълчиш Anneke van Giersbergen съм я споменал ама не може да се сравнява с Таря. Прилича малко на недорасла тийнейджърка...

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 07:55 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550  | 
				Абе не се карайте - пичките от Kittie са най-добри        Особено ако не те срещнат в тъмното. Същото важи и за онова чудовище дето го е пръкнал дедо Ози   | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 08:07 PM 
				 Коментар

| |
|  алфонс       Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232  | Цитат gad да мълчиш Anneke van Giersbergen съм я споменал ама не може да се сравнява с Таря. Прилича малко на недорасла тийнейджърка... е вълчото в нея е отстъпило сериозно | 
|  | |
|  Nov 26 2004, 08:12 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264  | 
				аи! как можах да забравя Anneke van Giersbergen ! не съм виждал, как изглежда, но то глас е....ух! зна4и предпо4итам, да не я виждам:) mai metalkite gi poiz4erpahme... Мисля, 4е и Сандра от Енигма е доста красива...или поне устните и са супер(вижте видеото на "Principles of lust" на Енигма) Gost pevicite na Deleerium systo sa super. Ili pone tezi, koito sym vizhdal. | 
|  | |
|  Nov 27 2004, 11:22 AM 
				 Коментар

| |
				Май всички забравихме още една съществена красавица: Floor Jansen от After Forever!!!

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 27 2004, 03:44 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599  | 
				Anneke van Giersbergen  ![headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/headbang[1].gif)  Недорасла тинейджърка? Идеално! Тъкмо като за мене  Токущо видях пичката от Lacuna Coil... бих я боднал и нея   --------------------  Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад) | 
|  | |
|  Nov 27 2004, 07:23 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648  | 
				Nai qkite cici sa na Tarja i na vokalistkata na Arch Enemy A kato vokal Sabina Classes i vokalistkata na Arch Enemy me kefqt mn -------------------- Fuck Your God! Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 11:37 PM |