![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Лично мнение... На моменти заради него ми се губят китарите и ритъм секцията, но това не означава, че виждането ми е меродавно. Пак казвам, парчето е повече от прилично!
Що се отнася до Warrior Soul-две мнения няма, Lethe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Fucking Shit ! Pak bez mene
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз не знам за вокалите. Мене ми се струват твърде тихи. Както и да е - само разни дребни неща остава да се пипнат. В България(а и не само) излизат албуми, записвани насериозно, с претенции и не знам си кво си, но с мноооооооооого по-гаден звук. *coughstangercough*
Лично мнение: Парчето по което работим от вчера > * Тоя риф просто е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат Тоя риф просто е ... ![]() Както и да е, работя и по следващата песен която записахме ...когато не уча за класни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 23-August 04 Потребител N: 598 ![]() |
Има голяма вероятност да свирим със SUFFER H през януари, но това още не е напълно сигурно. Другата новина е, че албумът има шансове да излезе до края на януаре. При добро стечение на обстоятелствата ще можете да си го купите предпремиерно още на въпросния концерт!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
то трябваше да свирите декември със Suffer H ама нали тука никога нищо не е сигурно
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Искате ли да свирите по-натъам с Distorment
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То се знае, ебати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Stiff @ Dec 8 2004, 03:09 PM) То се знае, ебати. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 09:22 PM |