![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
imate li si lubim alkohol kolko kade koga i kakvo piem?
az prdpochitam rom mastika menta vino i bira est. mrazia vodka i gin pia v zavednie "ulicata" u V Turnovo kadeto se sabirat predimno metali ili na konete koeto e edin pametnik.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
mi az se kefq nai-ve4e na vino, bira syshto - tva e alkohola koito me kefi, drugiq alkohol go piq samo kato sym reshil da se narqzvam nqkade na kupon,...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Напоследък:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Определено бира и текила.Другото не че не го пия ами просто е на второ място в класацията.А каде пия ли?най-вече на купони или на
![]() ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
БЕКС РУЛЗ! СЛАВЯНСКА БИРА!
Иначе се кефя на джин и на вино... и с мента стават добри комбинациики... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Каквото черпят
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
az sum pochitatel na po extraavagantni napitki : spirt , odekolon i rakiq s menta ...
inache si liokam i birichka /e kak bez neia dee!?!/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Morbid Freak @ May 28 2004, 07:13 PM) ![]() ![]() ![]() po-dolnoprobno mqsto ot tva nqma!!!!!!ama e qko hehe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ami..liubimo mi e Bloody Mery-to....mn mn mn go obi4am tva...i rom su6to..ama go piq samo s kompaniq pri konkretni povodi...ina4e nai 4estno bira..na ulicata...
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ May 29 2004, 12:57 AM) Ami..liubimo mi e Bloody Mery-to....mn mn mn go obi4am tva...i rom su6to.. REDRUM >>>>>>> *alcohol |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре днеска да жулнем по един ромец... Хе-хе...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 29 2004, 10:02 AM) Аре днеска да жулнем по един ромец... Хе-хе... ![]() ако сме на репетиция ОК!..но ако не сме ще съм в депресия че не сме репетирали от 7 май ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
По принцип не пия, просто не мога.
![]() Когато ми се случи обаче, предпочитам Бейлис, мента, текила... ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 20-May 04 Град: Transilvania Потребител N: 490 ![]() |
Ne piq alkohol,piq samo kola.
COCA COLA RULES -------------------- So Pure... So Cold
Transilvanian Hunger |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 59 Регистриран: 7-May 04 Потребител N: 480 ![]() |
Ми аз попринцип пия бира ама иначе ме кефи и водка със некав газиран сок! пия по купони най вече........................
![]() -------------------- METAL FOREVER!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Вода.Най-добре от чешмата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 29 2004, 09:29 PM) Вода.Най-добре от чешмата! Може и от маркуча кат поливаш цветята ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Бира - "Загорка" предпочитам и водка със Sprite!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sprite и 7up ми бяха любими от безалкохолните ..то като се замислиш те не си остават БЕЗ алкохолни но това е друга тема
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
7up \m/\m\/m\/m
mirindata syshto e qka shveps ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 28 2004, 08:37 PM) az sum pochitatel na po extraavagantni napitki : spirt , odekolon i rakiq s menta ... inache si liokam i birichka /e kak bez neia dee!?!/ ![]() ![]() ![]() Are da udarim 100 g kerosin i malko ot onia lilavia spirt navit? ![]() ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
аз също да си призная пия чист етилов спирт(до сега съм пил от 70 градуса и от 95) ,но най-много от всичко обичам водката. Само водка,без разредители,защото става гадно. Попринцип вкуса на алкохолните напитки е гаден и за това най-много обичам водката,защото тя няма вкус.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Напоследък покрай многото натовареност го докарвам само на вкус - пия безалкохолна бира, от тази Каменица Леко, която я пуснаха наскоро
![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не обичам алкохол, напоследък. И сега карам почти само на биичка... каквато има.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 31 2004, 11:10 AM) Напоследък покрай многото натовареност го докарвам само на вкус - пия безалкохолна бира, от тази Каменица Леко, която я пуснаха наскоро ![]() ![]() От майка ти разбрах, че непрекъснато пиеш бира! Ей, момиче! Осъзнай се! Стига се наливала. хахаха ![]() Аз искам да се похваля, че цяла неделя не съм пил нищо! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
хахах, само да си ме издал!
![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ May 31 2004, 02:22 PM) хахах, само да си ме издал! ![]() ![]() ![]() Не бих те издал... но това не значи, че се опитвам да й обясня, че изобщо не е наясно с това колко пият децата й... А за трезвото мислене... няма нищо лошо да пиеш стига да си на правилното място и най-вече с правилните хора. А наздраве ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
ayryan, chai, bilkov, obiknoven
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
NIGHTMARE
Tuka moje6 da si kaje6 vsi4ko ![]() A puk az si pripomniam i edni podvidove na spomenati ot teb pitieta, s koito sum te vijdal da subesedva6 ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 1-June 04 Град: София Потребител N: 501 ![]() |
Az pia osnovno biri4ka tumna i ne go kria (za razlika ot dru7gi
![]() ![]() -------------------- ""Smisulut na problema ne e v reshavaneto mu, a v neprekusnatata rabota po nego""
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:48 PM |