![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
не шмъркам и не ме боли главата обаче кашлям
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
CHEER UP, BITCHES!!!!!!!!!!!
Днесма с Warrior Of Ico направихме ебати турнето из София за един дебел Unity & Respect.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
em 4estito ... da hodi6 e zdrawe seriozno
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Sled malko otivam da piam
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
ebati utre pytuvam za sf \m/
utre e MH \m/ nqkvo...ebati ![]() nqmam dumi prosto ![]() nqmam i tyrpenie:))) sled malko 6e hodq pak da qm pylneni 4u6ki 6toto 6e imam i kiselo mlqko:)) nqmah pari za solenki dneska...a super mn mi se qde6e takova... ama pone pih bira...daje 2...ama pak mi se qdat solenki... UTRE E MH !!!!!!!!!!!!! nai setne mi e dr avatara:)) MH RULZ!!!!!!!!!! dopi mi se voda... MHMHMHMHMHMHMHMHMHMHMHMHMHMH...daje slu6am sega davidian i tva e ebati velikata pesen...nz kato q 4uq live prosto... maika mi otide za k.m. i soleti i za dyvki za utre... UTRE \m/ ebati utre....nqkvo...mn byrzo doide:))) lele kvi gluposti napisah hahah MH \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
EEEE nai-nakraq 6te e 11.12 nqkvo ebati kolko vreme 4akah 0_o
![]() mi feri az imam biskviti i ti soleti i idealna kombina sme prosto;]]]]]]]]]] zeh biletite vzeh kasetite i walkmana vzeh si4ko.....napravo....are da idva utre... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
gadjeto na brat mi mi e zela BEZ DA ISKA edno takofa kato grivna deto helen mi podari....i utre shte q subudq rano sutrinta da doide da mi donese i tfa iii slushalki.
utre shte e ebati qkoto. otdafna ne sm pil bira., mnogo mi se pie. dano imate pari . az shte imam kolko da vi vyrna za bileta ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
pariiiii
kato si naprawih smetkata .. si ***** maikata hehehe ... peiki w sofiq .. dali 6te sa udobni ... \m/ \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС Е !!!! ДНЕС ЕЕееееееееее !!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
![]() priqtno izkrvane -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
минаха 2 дена ...
изкарването беше много приятно ... 20 часовия сън след като се прибрах също ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебаси майката.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
na garata otiam si zimam nekwi krenwir6i i wliza 6ibanata ohrana i po4wa me sledwa .. ebati lainarite izgoniha me ot toploto kafene na garata a be6e ebaaati klin4yt mama im deeba grozna
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Спи ми се нещо.Май трябва да намаля водката....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Утре имам класно по литература, а още дори не съм намерила от къде да извлека информация, хаха - луда работа ... и най-странното е, че за първи път - просто не ми пука!!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 13 2004, 09:26 PM) ... и най-странното е, че за първи път - просто не ми пука!! Така е има полза от концерта на Machine Head ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
heh tva s klasnoto po literatura i pri mene be6e tei dneska:))
hi4 ne mi puka6e kvo 6e pravq kak nqmam tema za pyrvi pyt ot 6-ti klas nasam i ne moga da prepi6a ot nikyde i ...ba li go pisah ese heh:) priklu4vam s teq pi6tovi 6toto si e ba6 gubene na vreme ![]() ako me vyrje za 4 ili 5 6e se kefq:) ta pisah 'Da byde6 ili ne?' za Hamlet ne6to si ![]() machine head....trqbva da hodq na zybolekyr ebati..kak mrazq.. no be6e qko ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pixie @ Dec 13 2004, 10:09 PM) machine head....trqbva da hodq na zybolekyr ebati..kak mrazq.. no be6e qko ![]() Е това е як цитат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Моето пък класно по литература го върнаха днес с оценка 5,50
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
може би до нова година ще бъда с телефон
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 13 2004, 08:26 PM) Утре имам класно по литература, а още дори не съм намерила от къде да извлека информация, хаха - луда работа ... и най-странното е, че за първи път - просто не ми пука!! mene deto rqdko mi puka za nqkfi takifa neshta sega mi puka za literaturata v srqda .deba aa alex...za hc-xmas si tuka shtoto ina4e shte se karame konertyt na mh nqkfo ne mi se komntira sega. beshe strahoten blabla....naistina cepnaha maina kakto si trqqshe!!! qko sm se zaribil sa po Throwdown. mnogo dif hc. to si e naprao metalcore |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Dnes ima koncert pred ob6tinata na Xaoc i Stormblast .Predi mh 6tqh super da se kefq e pak 6te se kefq no nqma da mi napravi nqkvo osobeno vpe4atlenie.......
klasnoto po literatura .....e takava sme6ka....the mostest stupidest klasno ever....s na6ta daskalka kvo drugo.. ![]() Po4ti mi minaha bolkite vuv vrata ot koncerta .. ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изчезна ми есето по философия и досега съм го писала ново
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мързи ме та ме боли в момента. Кво училище, кви лайна?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
Хм счупих една чаша и си порязах ръката от стъклата.Нямам цигари, нито ядене, а пък ме мързи да отида да си купя.Тонколоните ми изгоряха, така ми се пада като надувам Sunn O))) till all hell breaks loose.
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
iz4istih si staqta
![]() sega malko 4ai 6te si napravq -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Rumborak pie vodka rumborak umrq ot vodka !
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Rumborak pie vodka rumborak umrq ot vodka ! i grupa X sa nai welikata banda rajdala se nqkoga ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(AncientWisdom` @ Dec 14 2004, 04:33 PM) Rumborak pie vodka rumborak umrq ot vodka ! Иди да ореш на нивата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 14 2004, 01:10 AM) Цитат(Nightmare @ Dec 13 2004, 08:26 PM) Утре имам класно по литература, а още дори не съм намерила от къде да извлека информация, хаха - луда работа ... и най-странното е, че за първи път - просто не ми пука!! mene deto rqdko mi puka za nqkfi takifa neshta sega mi puka za literaturata v srqda .deba aa alex...za hc-xmas si tuka shtoto ina4e shte se karame konertyt na mh nqkfo ne mi se komntira sega. beshe strahoten blabla....naistina cepnaha maina kakto si trqqshe!!! qko sm se zaribil sa po Throwdown. mnogo dif hc. to si e naprao metalcore Ама виж - аз дори да изкарам и двойка по литература няма да е проблем, там съм си бетон - никога не ми е създавала проблеми . Ти обаче ... пффффф, сега ще ти потърся нещо останало от брат ми. Той хубави неща пишеше на времето. ![]() Офффф скапаният нет съвсем замря!! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 08:12 PM |